seda,suzi,mehtap ve ben burdayız...geri kalan herkesi yok yazdım..idareden geç kağıdı getirin..
kızlar ben 1 nisanda 32 haftalık olup izne ayrılacaktım ya,patronum olan doktorcuğum bi güzellik yaptı,senelik iznin yanmasın mart 15 de gönderelim seni dedi.iyikide böyle oldu,bende kara kara düşünüyordum.sabahları çoraplarımı giymek bir işkence,otobüse binmek,inmek,işyerinde koşuşturmak,millete laf anlatmak hepsi birer işkence..bu ne demek yani..benim bu tarihten önce eve interneti bağlatmak gerek,yoksa bensiz napaarsınız?
sorma ya benımkısı tam bi komedi,içler acısı aslında....bak anlatayım...
biz çocuk istediğimizden beri hiç bir döllenme gününü kaçırmadan yapıyoduk...böyle böyle 6 ay falan geçti ..ama bu arada adetım düzenli değil, kımı zaman 10 gün , kimi zaman 15 gün gecikiyordu, tabi bende her seferinde umutlanıyodum, test yapıyodum negatif....
hamile kaldığım ay adet günüme doğru boğaz enfeksiyonu geçirdim...antibiyotik kullandım toplam 4 ilacım vardı.o ay da memleketten misafirler falan vardı biz sık yapamadık o işi...toplasan 3_ hadi 4 yapmışızdır...o ay adetim yine gecikti, 10 gün geçti test yapmadım,biliyorum ki hüsrana uğrayacağım...15 oldu...ilaçlardandır dedim, hiç umutlanmadım....
bi gün arkadaşa gittim, ablasıyla tanışmaya...o ara arkadaşım dedı ki: adetın geldimi dedi..inşallah hamilesindir falan diye öyle bi sohbet geçti aramızda...yok ya falan dedım...19 gün geçmişti o ara.ablası yüzüme bi bakarmısın ebru dedı.baktım öyle şaşkın şaşkın....ebrucum sen hamilesin dedi bana..aman abla nerden çıkardın dedım...ben anlarım dedı:)))) arkadaşımda ablasına kızıyo...abla niye umutlandırıyosun kızı diye...ne umutlandırması, bak gözlerinin içi sarı, sulu, kirpikleri üst üste binmiş, gözlerinin altı mor gibi dedi..göğüslerin acıyo mu dedi...hemde çoook dedım..tamam git hemen test yap..kesin hamilesin dedi...:)) ben bi heyecanlandım ama sorma....
o akşam çay içmeye arkadaşla eşide bizede gelcekti...neyse ben az oturdum eve gittim..çayı falan koydum...içime kurt düştü ya bi kere..bize gelecek olan arkadaşı aradım..gelirken bana aczaneden gebelik testi al diye...tamam dedı...bunlar geldiler ...erkekler içeri geçti...ben hemen testi yapmaya banyoya girdim...anamm o da ne test bozuk çıktı...çizgi falan hiç bişey yok....arkadaş diyoo noldu diye....yarım saat bekledik hiç tık yok....sinirlendim attım çöpe, eşim geldi bi ara..kıyamam oda sonucu merak edıyo ya, noldu aşkım dedı.. yok bişey aşkım , çıkmadı dedım..hafta sonu olunca gece geç saate kadar oturduk..saat 3 e doğru gibi gitti arkadaşlar...onlar gider gitmez çöpü karıştırdım, testi çıkardım...bi baktım ki .....çift çizgi..
eşimi çağırdım, gözlerim doldu, bak dedım çift çizgi, hamilemisin dedı..gözleri doldu hemen bitanemin...yok dedım , bu test bozuk inanmayalım dedım :)) giyin hemen dedı..saat oldu 3:30 falan. biz çarşıya nöbetçi eczaneye gittik..2 tane birden test almış eşim..biri bozuk olursa diğerini yap die:))
neyse girdim hemen banyo ya...ilk testi yaptım, anında kırmızı çizgiler çıktı, diğerinide yaptım ondada aynısı:)) gecenın 4 buçuğunda biz deli gibi seviniyoruz...hemen o bana test getiren arkadaşımı aradım..haberı verdım..birilerine sölemesem çatlardım heralde...ertesi gün hastaneye kontrole gittik...doktor dediki 6 haftalık hamilesin....
işte böylee oldu canım benım.
( sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim)
NAZO hemen eve ozaman internet bağlatıyorsun...Daha bizim veletler doğduğunda yaptıklarını anlatacağız...Kaçırmaman lazım...
Canım benim yaaa...Okurken ağladım vallah...16 ay yaptığım testler ve sonu hüsranla biten sonuçlar...17. ayda yakaladığım mutluluk ve sevinçten akıttığım gözyaşları...Ah aahh...Yaşadıklarım birden gözümün önüne geldi...
bunları düşünme bak ne güzel geliyo bebişn darısı olmayanların başına ad düşündünüz mü?
NAZO hemen eve ozaman internet bağlatıyorsun...Daha bizim veletler doğduğunda yaptıklarını anlatacağız...Kaçırmaman lazım...
Canım benim yaaa...Okurken ağladım vallah...16 ay yaptığım testler ve sonu hüsranla biten sonuçlar...17. ayda yakaladığım mutluluk ve sevinçten akıttığım gözyaşları...Ah aahh...Yaşadıklarım birden gözümün önüne geldi...
Rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın canım...Sonuçta bende yaşadım...Deliler gibi nekadar çok istediğimi bu canı nekadar çok çabaladığımı dualarımı ömrüm boyunca unutamam...
İsim düşündük canım...İsmimizi babamız buldu...KAAN olacak...
ben gerçekten hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum....Allahım isteyen herkese nasip etsin...
ay allahım çok güzel allah olmayanlarada nasip eylesin kaç yıllık evlisin ?
Amin canım...Ben 10.03.2009 tarihinde babam vermediği için kaçtım canım...O nedenle benim için evlilik yıldönümüm bu...Şuan 26 yaşındayım...Sen peki canım...
Katılıyorum canım...Hele bir gecede hamile kalanlara şaşıyorum ama Allah'ın taktiri işte...Rabbim ol dedikten sonra...Allah'ım herkese nasip etsin...
hadii eee şimdş konuşuyorsunuz işallahh.bende temmuz 14 2010 da evlendim tezeyim daha
Ewet konuşuyoruz canım...Salı günü kaçmıştım cuma biz gittik barıştık...Hiçbişey yokmuş gibi gayet sakindi...Tabi ben kaçınca annem bir hayli başının etini yemiş belki ondandır...
işte ben öyle bir gecede hamile kalıcam sanıyodum önceleri
2 yıl kendimiz istemedik...sonra isteyince ve de kalamayınca psikolojim gerçekten bozulma noktasına geldi...neyse ki Rabbim çok aratmadan nasip etti bu mutluluğu :)))
işlerim çok yoğun yaaa.....offfff, bugun bana hiç vakıt geçmiyoo nedense...
Kızlar gelince yazarım sorularını olursa çıkıyorum ben...
güle güleee..yine gell..
biz 5 e kadar burdayız sedayla..dimii gıı, ama 5 e kadar gelmezsin sanırım, artık yarın görüşürüzz..
he valla mesaimiz 5e kadar anam.kız ben çatlıycam anam hapda aatamam.nası gitcek bu baş ağrısı
benimde gripten dolayı başım ağrıyo...burnum aktığı için hafifledi...dün daha kötüydüm...
bişey yapamayız canımi, katlanacağız...sende mi hasta olcan yoksa? niye ağrıyo başın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?