Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

seda,suzi,mehtap ve ben burdayız...geri kalan herkesi yok yazdım..idareden geç kağıdı getirin..

NAZO hemen eve ozaman internet bağlatıyorsun...Daha bizim veletler doğduğunda yaptıklarını anlatacağız...Kaçırmaman lazım...

Canım benim yaaa...Okurken ağladım vallah...16 ay yaptığım testler ve sonu hüsranla biten sonuçlar...17. ayda yakaladığım mutluluk ve sevinçten akıttığım gözyaşları...Ah aahh...Yaşadıklarım birden gözümün önüne geldi...

bunları düşünme bak ne güzel geliyo bebişn darısı olmayanların başına ad düşündünüz mü?

bunları düşünme bak ne güzel geliyo bebişn darısı olmayanların başına ad düşündünüz mü?

Rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın canım...Sonuçta bende yaşadım...Deliler gibi nekadar çok istediğimi bu canı nekadar çok çabaladığımı dualarımı ömrüm boyunca unutamam...

İsim düşündük canım...İsmimizi babamız buldu...KAAN olacak...

ben gerçekten hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum....Allahım isteyen herkese nasip etsin...

ay allahım çok güzel allah olmayanlarada nasip eylesin kaç yıllık evlisin ?

ben gerçekten hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum....Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Katılıyorum canım...Hele bir gecede hamile kalanlara şaşıyorum ama Allah'ın taktiri işte...Rabbim ol dedikten sonra...Allah'ım herkese nasip etsin...

Katılıyorum canım...Hele bir gecede hamile kalanlara şaşıyorum ama Allah'ın taktiri işte...Rabbim ol dedikten sonra...Allah'ım herkese nasip etsin...

işte ben öyle bir gecede hamile kalıcam sanıyodum önceleri
2 yıl kendimiz istemedik...sonra isteyince ve de kalamayınca psikolojim gerçekten bozulma noktasına geldi...neyse ki Rabbim çok aratmadan nasip etti bu mutluluğu :)))

işlerim çok yoğun yaaa.....offfff, bugun bana hiç vakıt geçmiyoo nedense...

hadii eee şimdş konuşuyorsunuz işallahh.bende temmuz 14 2010 da evlendim tezeyim daha

Ewet konuşuyoruz canım...Salı günü kaçmıştım cuma biz gittik barıştık...Hiçbişey yokmuş gibi gayet sakindi...Tabi ben kaçınca annem bir hayli başının etini yemiş belki ondandır...

Kızlar ben çıkmalıyım...Eşim nerdeyse gelir hazırlanayım...Emniyete gideceğiz...Arabanın ruhsatlarını alacağız ordan sigortacıya gideceğiz...Arabayı eşim bu sefer benim üzerime yaptı ve benimde gitmem gerekli...Havada çok soğuk üşüyorum vallah...Neyseki akşam annemlerin arabayı almıştık oraya gidince eve dönmek için...Öptüm hepinizi...

aynen ya benimde başım çok kötü ağrıyo işde çok üff

he valla mesaimiz 5e kadar anam.kız ben çatlıycam anam hapda aatamam.nası gitcek bu baş ağrısı

benimde gripten dolayı başım ağrıyo...burnum aktığı için hafifledi...dün daha kötüydüm...
bişey yapamayız canımi, katlanacağız...sende mi hasta olcan yoksa? niye ağrıyo başın???

benimde gripten dolayı başım ağrıyo...burnum aktığı için hafifledi...dün daha kötüydüm...
bişey yapamayız canımi, katlanacağız...sende mi hasta olcan yoksa? niye ağrıyo başın???

bende olcak herhalde canım eve gidip bol bol tam yakalanmadan meyve tüketmem gerek.başımda nie ki ağrıyo bende bilmiyorum bebişim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…