Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende olcak herhalde canım eve gidip bol bol tam yakalanmadan meyve tüketmem gerek.başımda nie ki ağrıyo bende bilmiyorum bebişim yaw

salgın var sedacım dikkat ...
meyveyi bol tüket, bende öyle yapıyorum..atlatıcam inşallah...
1 saatimiz kaldı bu arada :)))

salgın var sedacım dikkat ...
meyveyi bol tüket, bende öyle yapıyorum..atlatıcam inşallah...
1 saatimiz kaldı bu arada :)))

yarım kaldı canım ama kaynanama gidicem üfff ya bu arada neler yiyosun yaa hani ye ekşiyi çıakr ayşeyi ye datlıyı çıkar hakkıyı derler ya

yarım kaldı canım ama kaynanama gidicem üfff ya bu arada neler yiyosun yaa hani ye ekşiyi çıakr ayşeyi ye datlıyı çıkar hakkıyı derler ya

hiç alakası yok canım, uydurma bi laf işte..ben inanmıyorum öyle şeylere...
o kişiden kişiye değişiklik gösteren bişey, yan komşum ekşi yedi oğlu oldu, alt komşumda ekşi yedi oğlu oldu, alt komşumdan biri tatlı yedi kızı oldu, kuzenim ekşi yedi kızı oldu, ben ekşi yedim oğlum olacak

bende turşuuya ölüyorum ekşiyee ayy köfte olsa da yesemm

buna sevindimm ee şimdi torunda geliyo oo baban ailen nasıllardır.

Vallah canım ilk torun olduğundan hepsi meraklılar...Babam erkek olduğundan torun dahada meraklı...Aslında belli etmez söylemez babam ama bazen işte ağzından kaçırıyor ozaman anlıyoruz...Biz 3 kız çocuğuz...Erkek yok...Cinsiyetini öğreneceğim gün annem evde kız olsun diye söylenip geziniyormuş...Babamda dayanamamış sonunda 3 tane kıza daha ddoymadın mı deyivermiş ozaman anladık...

Grip olan hatunlar...Bol bol meyva yeyin ama birde bişey daha söyleyeyim...Birgün bir yerde ince bir katalogda hastalıklarla ilgili olan şeyleri okuyordum...Grip için en iyi limonu sıkıp içmekmiş...Bende kendimi biraz halsiz hissedeyim artık limonu sıkıp içiyorum...Eşim zaten portakal gibi limonu soyup yiyor...Limon canavarı olduk çıktık vallah...

haklsın nazom zaten bende dayanamadım dedim uyuyamıyorum had barışalımda rahat uyuyum diye sarıldım yattım

haklısınız kızlar eşimin suçu yok ama işte ondan çıkarıyom bende
Rabbim kaynanalara insaflık versin

iyi akşamlar kızlarr

edacım ne etti acaba onun günüde geldi inş.güzel heber verir bize

iyi akşamlar kızlarrr hepinizi çok özledimmm ben iyim çok şükür bugün babamı hastaneden çıkarttık şimdi yan oda da mışıl mışıl uyuyo çok iyi çok şükür ağrıları azaldı dikişleri alındı alışmayada başladı artık oda daha rahat haliyle bizde 15 şubatta 2. ameliyatı Allahın izniyle kanseri tamamen atıcak vücudundan...
bu arada ben 22 sinde regl oldum ama üzülmedim çünkü bekliyodum bu ay hsg çektircektim ama çok fazla masraf yaptık bu ay sanırım erteliycem 270 tl özel hast.de bi maaşlarımızı alalım zaten yeni bitmiş olur reglmde 2 yakamız bir araya gelirse inşallah gülom aybenim nazom mehtabım dilekcim naazancım (bu arada kızçe geliyomuş tebrik ederim) sohbetinizi özledim kızlar çok yakında yeniden sahalardayım raporum bitiyo dimi nazoooooo

soğuklar gene başladı kızlar sarılın kocalarınızaaaaa bana kac aydır yasak sarılmakkkkk.. ne nasıl oluyordu acabaa unuttum yahuuuu...

canımmm edacımmm.çok sevindim babana.ne güzel hızla iyileşiyor.maşallah canım.kavuşacak eski haline.bizde seni çok özledik. kırmızıların gelmiş olsun bu kadar sıkıntın içinde olması mucize olurdu. önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin canım benim.

çok saol canım arkadaşım benim inşallah..
adamın eli elime deymedi nerdeyse bencede mucize olurdu eee şimdi bide kayınpederde bizde 20 sinde geldi ama pazar günü görümcem götürdü 1 hafta bende kalsın diye bugün aradı beni sıkıldım burda oraya gelmek istiyorum diye yarın gelir büüyük ihtimal yani bu ayda mucize bu kalabalıkta ben bu gidişle 2.yıla merdiwen dayıycam hee umutlar sende we güloda

hahahahahaha unuttunmu deliiii

unuttum yaaa gercekten zaten adetten once ogrenmıstım hamılelıgımıı ordan 1 hafta yasak basladı sonra dusuk tehtıdı kanamaların arması felan tamamen yasak dendıı beklıyoruzzzz artıkk martın 13unde evlendık artık dıyorumkı yenıden martta evlenmıs gıbı oluruzz herıff dıyommdaaaa he yaaa dıyor adamında canına tak ettııı artıkkkk zaten hamıle kadıgım ay 2 keremı ne olduuu calısmada calsamadık o ayy küsmüştükkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…