bende olcak herhalde canım eve gidip bol bol tam yakalanmadan meyve tüketmem gerek.başımda nie ki ağrıyo bende bilmiyorum bebişim yaw
salgın var sedacım dikkat ...
meyveyi bol tüket, bende öyle yapıyorum..atlatıcam inşallah...
1 saatimiz kaldı bu arada :)))
yarım kaldı canım ama kaynanama gidicemüfff ya bu arada neler yiyosun yaa hani ye ekşiyi çıakr ayşeyi ye datlıyı çıkar hakkıyı derler ya
hiç alakası yok canım, uydurma bi laf işte..ben inanmıyorum öyle şeylere...
o kişiden kişiye değişiklik gösteren bişey, yan komşum ekşi yedi oğlu oldu, alt komşumda ekşi yedi oğlu oldu, alt komşumdan biri tatlı yedi kızı oldu, kuzenim ekşi yedi kızı oldu, ben ekşi yedim oğlum olacak
bende turşuuya ölüyorum ekşiyee ayy köfte olsa da yesemm
bende acıktım valla...benım mesaim bitti bu arada...kendine iyi bak canım, yarın görüşürüz nasipse..öptümm
buna sevindimm ee şimdi torunda geliyo oo baban ailen nasıllardır.
haklsın nazom zaten bende dayanamadım dedim uyuyamıyorum had barışalımda rahat uyuyum diye sarıldım yattımsakın ha...pireye kızıp,yorgan yakmayın...ne olursa olsun eşinle ayrı yatma güzelim..bu benim herkese tavsiyem..ilk eşimde de bana çok söylediler,yapmadım,takmadım hiç..birkeresinde bir nine demiştiki..karıyla kocanın küs olarak ayrı yattığı her gece,bir buğday tanesi kadar araları açılır,aralarına soğukluk girer demişti..çok doğru bir lafmış..kaynanana gelince,sık biraz daha dişini,elbet gidecekler di mi?
ayyyyyyyyy çok sinirlendim bak şimdiiiii
bu kaynanalar niye böyle ya, eli ayağı tutmuyo mu , bi sofrayı hazırlayamamış mı???
sende hiç alttan alma...ezdirme kendini..ya kusura bakma valla dayanamıyorum ya...ama ne olursa olsun eşinle ayrı yatma..buna müsade etme..
çok üzüldüm inan ki ama bende düşünüyorum da ya eşimin ne suçu var sonra onlarla aramız açılıyo nedir bu kaynana derdi ya bak se yapacağını yap çünkü adı üstünde misafir olarak kalıyorlar sende sonradan daha çok laf dedikodu çıkmasın bırak istediğini desin onun yaptğını ona benim kaynanada öyle akşam canımı sıktı hala kendime gelemedim valla ney bu çektiğimiz.
edoşummm canımm.naber?özledim seni.nasılsın? baban nasıl?
gel bi öpem seniiiii
iyi akşamlar kızlarrrhepinizi çok özledimmm ben iyim çok şükür bugün babamı hastaneden çıkarttık şimdi yan oda da mışıl mışıl uyuyo çok iyi çok şükür ağrıları azaldı dikişleri alındı alışmayada başladı artık oda daha rahat haliyle bizde 15 şubatta 2. ameliyatı Allahın izniyle kanseri tamamen atıcak vücudundan...
bu arada ben 22 sinde regl oldum ama üzülmedim çünkü bekliyodum bu ay hsg çektircektim ama çok fazla masraf yaptık bu ay sanırım erteliycem 270 tl özel hast.de bi maaşlarımızı alalım zaten yeni bitmiş olur reglmde 2 yakamız bir araya gelirse inşallahgülom aybenim nazom mehtabım dilekcim naazancım (bu arada kızçe geliyomuş tebrik ederim) sohbetinizi özledim kızlar çok yakında yeniden sahalardayım raporum bitiyo dimi nazoooooo
canıııııııııııımmm iyim çok şükür sen nasılsın bende seni çok özledimm
öp beniiiiiiiii ama bi tanede şaplat kız özledim
soğuklar gene başladı kızlar sarılın kocalarınızaaaaa bana kac aydır yasak sarılmakkkkk.. ne nasıl oluyordu acabaa unuttum yahuuuu...
canımmm edacımmm.çok sevindim babana.ne güzel hızla iyileşiyor.maşallah canım.kavuşacak eski haline.bizde seni çok özledik. kırmızıların gelmiş olsun bu kadar sıkıntın içinde olması mucize olurdu. önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin canım benim.
hahahahahaha unuttunmu deliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?