sen iste yeterki canım benimmmmm. al sana en sevgi dolusundan bi şapppplakkk
çok saol canım arkadaşım benim inşallah..
adamın eli elime deymedi nerdeyse bencede mucize olurdu eee şimdi bide kayınpederde bizde 20 sinde geldi ama pazar günü görümcem götürdü 1 hafta bende kalsın diye bugün aradı beni sıkıldım burda oraya gelmek istiyorum diyeyarın gelir büüyük ihtimal yani bu ayda mucize bu kalabalıkta ben bu gidişle 2.yıla merdiwen dayıycam hee umutlar sende we güloda
bizde fazla çalışamadık edacım. benim işlerimin yoğunluğu sonra grip oldum falan. o ay içinde 4 kez falan oldu onlarda tuttuysa tuttu artık.bakıcaz inşallah.bir hafta kaldı.bende olmasada gülom güzel haberi verir inşallah.
iyi akşamlar kızlarrrhepinizi çok özledimmm ben iyim çok şükür bugün babamı hastaneden çıkarttık şimdi yan oda da mışıl mışıl uyuyo çok iyi çok şükür ağrıları azaldı dikişleri alındı alışmayada başladı artık oda daha rahat haliyle bizde 15 şubatta 2. ameliyatı Allahın izniyle kanseri tamamen atıcak vücudundan...
bu arada ben 22 sinde regl oldum ama üzülmedim çünkü bekliyodum bu ay hsg çektircektim ama çok fazla masraf yaptık bu ay sanırım erteliycem 270 tl özel hast.de bi maaşlarımızı alalım zaten yeni bitmiş olur reglmde 2 yakamız bir araya gelirse inşallahgülom aybenim nazom mehtabım dilekcim naazancım (bu arada kızçe geliyomuş tebrik ederim) sohbetinizi özledim kızlar çok yakında yeniden sahalardayım raporum bitiyo dimi nazoooooo
iyi akşamlar kızlarrrhepinizi çok özledimmm ben iyim çok şükür bugün babamı hastaneden çıkarttık şimdi yan oda da mışıl mışıl uyuyo çok iyi çok şükür ağrıları azaldı dikişleri alındı alışmayada başladı artık oda daha rahat haliyle bizde 15 şubatta 2. ameliyatı Allahın izniyle kanseri tamamen atıcak vücudundan...
bu arada ben 22 sinde regl oldum ama üzülmedim çünkü bekliyodum bu ay hsg çektircektim ama çok fazla masraf yaptık bu ay sanırım erteliycem 270 tl özel hast.de bi maaşlarımızı alalım zaten yeni bitmiş olur reglmde 2 yakamız bir araya gelirse inşallahgülom aybenim nazom mehtabım dilekcim naazancım (bu arada kızçe geliyomuş tebrik ederim) sohbetinizi özledim kızlar çok yakında yeniden sahalardayım raporum bitiyo dimi nazoooooo
unuttum yaaa gercekten zaten adetten once ogrenmıstım hamılelıgımıı ordan 1 hafta yasak basladı sonra dusuk tehtıdı kanamaların arması felan tamamen yasak dendıı beklıyoruzzzz artıkk martın 13unde evlendık artık dıyorumkı yenıden martta evlenmıs gıbı oluruzz herıff dıyommdaaaa he yaaa dıyor adamında canına tak ettııı artıkkkk zaten hamıle kadıgım ay 2 keremı ne olduuu calısmada calsamadık o ayy küsmüştükkkkk
hadi yaa geçmiş olsun aybenimm inşallah tutmuştur olmadıysada üzülme beraber yola dewam
he bu arada kayınpeder gidince ilk haftasonu sizdeyiz heee tadı damağımda kaldı muhabbetingüüülooooooo bence aramızdan ilk sen hamile kalıcan demedi deme sence ayben ?
Amanda aman edacığımın keyfi yerindeymiş babacığıda iyiyiymiş, ohhh daha ne olsun beeeeeee
Günaydın hatunlar...
Tekrardan çoook geçmiş olsun canım...İlk süreci başarıyla atlatmışsınız...Hayırlısıyla ikinci ameliyatıda başarı ile geçer ama içimde bir his geçecek diyor her nekadar yakından tanımasamda sizi...Biz hep buradayız canım...Sen rahatça babanla ilgilen...Arada müsait olursan bir selam dersen mutluda oluruz ama...
Amanda aman edacığımın keyfi yerindeymiş babacığıda iyiyiymiş, ohhh daha ne olsun beeeeeee
günaydınnn kızlar...
yslzytn --babanın iyileşmesine çok sevindim..gün geçtikçe daha da iyi olur Allahın izniyle...herşeyin başı moral ve dualar...
canım benimm çok geçmiş olsun babanın iyi olmasına çok sevindim işallahh allah uzun ömürler verir sende kendine dikkatt et:87:
edoşşşş...babacığın hastaneden çıkmış ve daha iyiymiş...çok sevindik...inşaallah 2.ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi olucaktır...sende bebek olayını fazla takma kafana..baban bi düzelsin,sizde maddi olarak bi toparlanın,sonra adam gibi,iyi bir doktorla bi tedaviye başlarsınız..
hadi yaa geçmiş olsun aybenimm inşallah tutmuştur olmadıysada üzülme beraber yola dewam
He bu arada kayınpeder gidince ilk haftasonu sizdeyiz heee tadı damağımda kaldı muhabbetinGüüülooooooo bence aramızdan ilk sen hamile kalıcan demedi deme Sence ayben ?
dün kaynanamlardaydık aşırı başım ağrıyordu parol verdi ama şüpheli attım bişey olmaz dedi olmaz işallahhh
:82:
Bişey olmazda...sen yinede 3 ayın dolmadan ilaç almamaya çalış..hem bu kaynana milletine güven olmaz ilacının içine gazoz katmış olabülür..
nazo olmuş mu avatar?
nazo olmuş mu avatar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?