Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bizde fazla çalışamadık edacım. benim işlerimin yoğunluğu sonra grip oldum falan. o ay içinde 4 kez falan oldu onlarda tuttuysa tuttu artık.bakıcaz inşallah.bir hafta kaldı.bende olmasada gülom güzel haberi verir inşallah.

hadi yaa geçmiş olsun aybenimm inşallah tutmuştur olmadıysada üzülme beraber yola dewam
he bu arada kayınpeder gidince ilk haftasonu sizdeyiz heee tadı damağımda kaldı muhabbetin güüülooooooo bence aramızdan ilk sen hamile kalıcan demedi deme sence ayben ?

Günaydın hatunlar...

Tekrardan çoook geçmiş olsun canım...İlk süreci başarıyla atlatmışsınız...Hayırlısıyla ikinci ameliyatıda başarı ile geçer ama içimde bir his geçecek diyor her nekadar yakından tanımasamda sizi...Biz hep buradayız canım...Sen rahatça babanla ilgilen...Arada müsait olursan bir selam dersen mutluda oluruz ama...

günaydınnn kızlar...

yslzytn --babanın iyileşmesine çok sevindim..gün geçtikçe daha da iyi olur Allahın izniyle...herşeyin başı moral ve dualar...

canım benimm çok geçmiş olsun babanın iyi olmasına çok sevindim işallahh allah uzun ömürler verir sende kendine dikkatt et:87:

günaydın......bugün yoklama yapmıyorum...hahahahahahahahahhaa....
ay biz hala rutin bir şekilde devam ediyoruz...gerçi zorunlu pozisyon kıtlığı var ama öyle böle idare ediyoruz...son zamanlarımda ve kırkım çıkana kadar nasıl sabredicez bilmiyorum...maşallah maşallah..tütühhtüü nazar değmez inşallah..

edoşşşş...babacığın hastaneden çıkmış ve daha iyiymiş...çok sevindik...inşaallah 2.ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi olucaktır...sende bebek olayını fazla takma kafana..baban bi düzelsin,sizde maddi olarak bi toparlanın,sonra adam gibi,iyi bir doktorla bi tedaviye başlarsınız..

dün kaynanamlardaydık aşırı başım ağrıyordu parol verdi ama şüpheli attım bişey olmaz dedi olmaz işallahhh

Amanda aman edacığımın keyfi yerindeymiş babacığıda iyiyiymiş, ohhh daha ne olsun beeeeeee

günaydınnn kızlar...

yslzytn --babanın iyileşmesine çok sevindim..gün geçtikçe daha da iyi olur Allahın izniyle...herşeyin başı moral ve dualar...

canım benimm çok geçmiş olsun babanın iyi olmasına çok sevindim işallahh allah uzun ömürler verir sende kendine dikkatt et:87:

hepinize çok teşekkür ederim kızlarr Allah razı olsun

valla edacım bende dört gözle bekliyorum bize gelmenizi.benimde tadı damağımda kaldı. Bencede ilk gülsüm hamile kalıcak.inşallah yaa.olmadı biz önümüzdeki ay beraber yaşarız hamiş kalma heyecanını olmamı ya laa
çok özledim seniiiiiiiii

:82:
dün kaynanamlardaydık aşırı başım ağrıyordu parol verdi ama şüpheli attım bişey olmaz dedi olmaz işallahhh

bişey olmazda...sen yinede 3 ayın dolmadan ilaç almamaya çalış..hem bu kaynana milletine güven olmaz ilacının içine gazoz katmış olabülür..

Ooo herkeşler var burda yaaa. Herkese günaydın güzellerrrr
Eda cım dün aniden çıktım kusura bakma benim internet bağlantısı koptu gidemedim daha sonra

:82:

Bişey olmazda...sen yinede 3 ayın dolmadan ilaç almamaya çalış..hem bu kaynana milletine güven olmaz ilacının içine gazoz katmış olabülür..

:2: Aynen valla grip de olmuşum başımda çok kötüydü vallaha verdi azda git yat dedi ama kurt düştü içime doktorumu mu arasam dedim allahım önümüzdeki hafta gelsinn ya bebişimi görüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…