Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

anaaaam olmamı ya la mis olur miss yahu bende seni çoooooooook özledim

:2: Aynen valla grip de olmuşum başımda çok kötüydü vallaha verdi azda git yat dedi ama kurt düştü içime doktorumu mu arasam dedim allahım önümüzdeki hafta gelsinn ya bebişimi görüm

bişey olmaz dedim..kurt düşürme içine...kötü düşünmek kötüyü çağırır...ama sen yinede çoooookk canına geçmedikten sonra ilaç alma.

evet bu daha iyi mehtapcım.ayy o neydi öyle hayalet gibi nazo nun dediği gibi içinde beden olmayan tshırt
Neyse bu çok iyi.
Bende istiyom öyle resimler koymak çizelge yapmak ama yaaaaaaa :84:

amanda aman...moralleri yerine geldi tabi...hemen organizasyonlara başladılar...bu sefer kurtuluşunuz yok basacağım sizi..banane..banane...bende gelcem..

Yaw kızlar benim bu tutarsız dengesiz koca beni delirtiyor. Hafta sonu görümcemdeydik. 8 aylık bebekleri var.ayyy nasıl bir bebek huysuzzz mızmız sürekli ağlıyor sevimsiz Gerçi ben değil kocam bile söyledi çok sevimsiz bu çocuk dedi.çocukta hiç gülümseme yok tepkisiz.neyse biz nezamangörümceme gitsek benim koca çocuk işinden vazgeçiyor beni kızdırıyor. çocuk çok zor bir çocuk hep ağlamaklı mızmız olduğu için gözü korkuyor benim kocanın Yok yok ben çocuk falan istemiyorum dedi. Eee nezamana kadar dedim?en az 2 sene olmasın dedi. Oldu dedim 30 yaşındayım 2 sene sonra alırsın çocuk dedim ve bunu söylerken baş parmağımı işaret ve orta parmağımın arasını sokuşturularak yapılan bi hareket varya onu yaptım ona çok severim bu hareketi

bişey olmaz dedim..kurt düşürme içine...kötü düşünmek kötüyü çağırır...ama sen yinede çoooookk canına geçmedikten sonra ilaç alma.

evet haklısın ama kaynana olunca bide hap atılmıycak diye biliyordum o yüzden .. ama başım da çatyalacaktı eşim hast.götürcekti artıkın...

yaw bulamadım doğru dügün bi göbüş remi

bi zamanlar erensezenin kullandığı,bir arada azizenin kullandığı bi hamiş kadın resmi vardı,benim çok hoşuma giderdi,ben yapacaktım tam o sıra azize koydu,bende başka bişey yapmıştım..hani sarı saçlı,güzelce bi kadın,üzerinde siyah,beyaz çigili beyaz bi gömlek olan avatar..hoştu yani..onu bul koy hayatım..

dur bu konu ile yakınen ilgilenecem ama şimdi işim var, en güzel avatarı bulacam

gözümün önünde canlandı ayben yahu sizde öle mızmız bi çocuk çıkmaz söle umuta içi rahat olsun ben kefilim

hatta sen de ki kocana...olayı kızlara anlattım..hepside aynen benim gibi düşünüyor..yani 2 sene sonrası için hepsi aynı parmak işaretini yaptı de...

Ay ayyy adam görünce mızmız çocuğu tabi hareketi normal sende ii etmişisn ama

Gözümün önünde canlandı ayben Yahu sizde öle mızmız bi çocuk çıkmaz söle umuta içi rahat olsun ben kefilim
tamam canım söyliycem.kefilsin bak eğer öyle bir çocuk olursa koyar kapına valla

Hatta sen de ki kocana...olayı kızlara anlattım..hepside aynen benim gibi düşünüyor..yani 2 sene sonrası için hepsi aynı parmak işaretini yaptı de...
hahahaha tamam diycem nazom
Ay ayyy adam görünce mızmız çocuğu tabi hareketi normal sende ii etmişisn ama

bencede adamda haklıda sonra çocuk diye yanar tutuşur

offf yaaa...tam eve gidip yatıp uyuma havası...çalış..çalış..nereye kadar...uyumak istiyom ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…