- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
ayben
dayısı oluyor dimi mızmız bebeğin
AYBEN
dayısı oluyor dimi mızmız bebeğin
günaydııınnnlarrrrrrr nasılsınız
evet mehtapcım.kocam dayısı oluyor. Hemde ilk yeğenleri ama çocuk sevimsiz ve sürekli mızmız olduğundan sevemedi bir türlüAma orda banada geldiler artık ne istiyorsun çocuk diyesim geldi. Gecede yatırmadı kimseyi aboooooo o neydi öyle ya o çocuk beni bile korkuttu yani.
offf yaaa...tam eve gidip yatıp uyuma havası...çalış..çalış..nereye kadar...uyumak istiyom ben...
ooooo geç kaldınız ozaman ben adet oldumgünaydın gülsümüm.hoj geldin. Nasılsın? Senin günün nezman kız? Edayla konuştuk bu ay senden bekliyozzzz
Günaydın canım sen nasılsın?
ooooo geç kaldınız ozaman ben adet oldum
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bebiş nasıl avatar güzel olmuş
günaydın kaynana mağduru arkadaşım...noldu..söküldümü adetin...yoksa gelen giden olmadı mı?
kız ben senin fasulyeni yirimmmmmmmmmm gebe mehtapppppppppp
evet şimdi yani..yiğidi öldür hakkını yeme...adam dayısı olcak...dayılar ve halalar yeğenlerini çok severler...ayrıca tamam bütün görümceler sevimsizdir ama(bende görümceyim bu arada)bütün bebekler sevimlidir...sabi onlar sabi...büyüdüğünde artist gibi bi kız olur utanırsın...
bende tam onu diyecektim nazom pazar akşamaı çok az peçeteye damladanda az gelmişti sora bişey yok dün akşama yine peçeteye biraz geldi hah sökülüyom dedim yine bişey yok ayyyy hesabıma göre yarın klomene başlayacaktım gelmedi gelseydi önümüze bakardık neden böle oluyo nazocum geçen aykiş ilaçtan olurmu geçen ay sökülmüştü ama
hoşbuldum edoşum nasılsın babcın çıkmış hastaneden çabucak iyilşir inş.bugün günündü demi varmı bişeyanamm gülüm gelmiş hoşgelmiş özlemişim kız senide becerikli hatunum benim
biz iyiyiz şekerim, sadece sigara aklımdan çıkmıyor ve başım dönüyor allaha çok şükür başka sıkıntım yok
suzan ne oldu dün o kadar gaza getirdik kızı işi bırakmış olmasın
test yaptın mı canım
uleeeeeeeeeen görümcen bizim orda oturmuyomuydu çıkıp geleydiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?