Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayben

dayısı oluyor dimi mızmız bebeğin

evet mehtapcım.kocam dayısı oluyor. Hemde ilk yeğenleri ama çocuk sevimsiz ve sürekli mızmız olduğundan sevemedi bir türlü Ama orda banada geldiler artık ne istiyorsun çocuk diyesim geldi. Gecede yatırmadı kimseyi aboooooo o neydi öyle ya o çocuk beni bile korkuttu yani.

AYBEN

dayısı oluyor dimi mızmız bebeğin

evet şimdi yani..yiğidi öldür hakkını yeme...adam dayısı olcak...dayılar ve halalar yeğenlerini çok severler...ayrıca tamam bütün görümceler sevimsizdir ama(bende görümceyim bu arada)bütün bebekler SEVİMLİDİR...sabi onlar sabi...büyüdüğünde artist gibi bi kız olur utanırsın...

uleeeeeeeeeen görümcen bizim orda oturmuyomuydu çıkıp geleydiniz ya

günaydın kaynana mağduru arkadaşım...noldu..söküldümü adetin...yoksa gelen giden olmadı mı?

bende tam onu diyecektim nazom pazar akşamaı çok az peçeteye damladanda az gelmişti sora bişey yok dün akşama yine peçeteye biraz geldi hah sökülüyom dedim yine bişey yok ayyyy hesabıma göre yarın klomene başlayacaktım gelmedi gelseydi önümüze bakardık neden böle oluyo nazocum geçen aykiş ilaçtan olurmu geçen ay sökülmüştü ama

delü nazooo görümcem sevimsiz değil.ben çok severim görümcelerimi.2 tane var ikisinide çok severim. Ayrıca kız değil erkek bebek çok mızmız dı nazoooo bildiğin gibi değil. Ama böyle kalmaz herhalde düzelir. Tabi ki bütün bebekler sevimlidir ama sürekli ağlama halinde olunca insan ne yapmalı onuda şaşırıyor.

test yaptın mı canım

ayben we gülo bence bu topik dağılması die bizim bebikler gelmiyo herkesin söz yokmu topikte hamile olmıyan kalmıyacak öle gidicez die yanlışmı hatırlıyorum

anamm gülüm gelmiş hoşgelmiş özlemişim kız senide becerikli hatunum benim
hoşbuldum edoşum nasılsın babcın çıkmış hastaneden çabucak iyilşir inş.bugün günündü demi varmı bişey
biz iyiyiz şekerim, sadece sigara aklımdan çıkmıyor ve başım dönüyor allaha çok şükür başka sıkıntım yok

inş.başa kadar sorunsuzca gider canım sigarayı çıkar aklından gerçi kullanmadığım halde benim bile aklıma sürekli geliyo olsada tüttürsem beyaaa

suzan ne oldu dün o kadar gaza getirdik kızı işi bırakmış olmasın

he valla...olabilir...yazık ama kadıncağıza ya...bu kadar da olmaz ki..belki patronu insafa gelip izin vermiştir..oysa bir kadının hayatındaki en güzel olaylardan biri hamilelik sürecidir,biz çalışan hanımlar olarak bu süreci doya doya,tadına vara vara çıkartamıyoruz malesef valla yıllar sonra geriye dönüp bakarız,içimizde ukte kalıcak..

uleeeeeeeeeen görümcen bizim orda oturmuyomuydu çıkıp geleydiniz ya

edacım çok istedim gelmeyi aklımdan geçmedi değil.geçmiş olsuna gelmek istedim ama baban sizde şimdi belki rahatsız olur diye gelmedim. Birde kayınvalidem de vardı beraber teyzemlere gitmek zorundaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…