Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayben we gülo bence bu topik dağılması die bizim bebikler gelmiyo herkesin söz yokmu topikte hamile olmıyan kalmıyacak öle gidicez die yanlışmı hatırlıyorum

edoşum yine dağılmayız başka topik açarız mesela bebişler büyüyo diye gelsinde bizim bebişlerde

edoşum yine dağılmayız başka topik açarız mesela bebişler büyüyo diye gelsinde bizim bebişlerde

edacım bencede dağılmayız bukadar samimiyetten sonra. Merak etme.

Gülsümüm kırmızıların gelmiş neyse artık biz gene 3 silahşörler şubatta çalışırız artık napalım.

hiç sorma.

Dün yemek yedik benim adama dedim ki salona geçiyor geçerken masanın üstündekileri mutfağa bıraksana diye tabkları götürürüm başka birşeyi götürmem, sende şimdiden başlatın falan...

Dedim toplarım bavulumu anneme gider bütün hamileliğimi orada geçiririm haberin olsun adama hasta etme deyip ayben işaretinin sadece orta parmak havada olanını yaptım

edacım çok istedim gelmeyi aklımdan geçmedi değil.geçmiş olsuna gelmek istedim ama baban sizde şimdi belki rahatsız olur diye gelmedim. Birde kayınvalidem de vardı beraber teyzemlere gitmek zorundaydık.

he tamam o zaman ama rahatsızlık weririz diye düşünme babam kaabalık olunca kendi odasına kaçıyo zaten biz salonda otururuz

ben neredeyse bittim bile gülo 22 sinde geldi benim kırmızılar cuma maaş alırsak we elimizde bişii kalırsa haftasonu hsg çektimeyi düşünüyorum hee tabi bide haftasonu çekiyolarsa

hahahahaha kızlar süpersiniz ya canım çekti akşam bende kocama bi işaret çekim

ben neredeyse bittim bile gülo 22 sinde geldi benim kırmızılar cuma maaş alırsak we elimizde bişii kalırsa haftasonu hsg çektimeyi düşünüyorum hee tabi bide haftasonu çekiyolarsa

artıkın şubata inş.bende önümüzdeki ay felan düşünüyorum hsgyi hayırlısı bakalım benimkilerde sökülseydi

anaaam kız mehtap bencede sen erken başlamışsın kız nazlanmaya. Hem bırak sen söyleme.böyle götürür gibi yap bir yerine ağrı girmiş gibi yap bırak ben götürürüm diye kendisi desin. Sende yok sağol götürürüm canım ne olcak diye ağzının ucuyla söyle. Götür yap diye sen söylersen sıkılır böyle tepki verir.bırak o gözlemlesin seni. Kendisi istediği için yapsın. Benim kocam sağolsun valla hamiş olmadığım halde hep benimle beraber toplar masayı.

yok anam benimki Kanuni Sultan Sülüman

portatif olsa çıkarıp bana verecek işet diye o kadar yani gerisini siz düşünün artık

yok anam benimki kanuni sultan sülüman

Portatif olsa çıkarıp bana verecek işet diye o kadar yani gerisini siz düşünün artık

hahahahahahahaahahah Ay mehtap yardın beni yaaa.deliiii
anaaam hiç gelemem valla öyle adamlara allah ona göre veriyor işte.ben olsam onu portatif hale getiririm Bazen böyle şakayla karışık beni kızdırdığında bak koparırım pipini diyorum çok gülüyo

iyiyiz şekerler kızçeme isim bulmam lazım bide cicilere almaya başlamalıyım yavaştan çok işim var çooookkkk :26:

sorma canım bir gün kız kardeşim bendeydi anam dedi benim bu enişte hiç böle gözükmüyor dışarıdan bu tam bi felaketmiş dedi, onun kocasıda her işe yardım eder evi bile o temizler.

Bir gün dedim ki SULTANIM evi temizlemek lazım, para verdi bana ayda bir gelen bir yardımcı varda onu çağır dedi. daha ne diyeyim size.

Evin en küçüğü hep yapamaz edemezle büyümüş ama dışardan görsen var ya derlerki bu adam nasıl yardımcı oluyordur karısına, sadece gezmeye üşenmez gece yarısı bile arkadaşlar arasa hadi gidelim diye tutturur, keyif p...... tam.

birgün dedim sen kız olsaymışsın 18 i görmezdin fazla gezmekten iyi ederlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…