ayben we gülo bence bu topik dağılması die bizim bebikler gelmiyoherkesin söz yokmu topikte hamile olmıyan kalmıyacak öle gidicez die yanlışmı hatırlıyorum
edoşum yine dağılmayız başka topik açarız mesela bebişler büyüyo diye gelsinde bizim bebişlerde
he valla...olabilir...yazık ama kadıncağıza ya...bu kadar da olmaz ki..belki patronu insafa gelip izin vermiştir..oysa bir kadının hayatındaki en güzel olaylardan biri hamilelik sürecidir,biz çalışan hanımlar olarak bu süreci doya doya,tadına vara vara çıkartamıyoruz malesef valla yıllar sonra geriye dönüp bakarız,içimizde ukte kalıcak..
edacım çok istedim gelmeyi aklımdan geçmedi değil.geçmiş olsuna gelmek istedim ama baban sizde şimdi belki rahatsız olur diye gelmedim. Birde kayınvalidem de vardı beraber teyzemlere gitmek zorundaydık.
hoşbuldum edoşum nasılsın babcın çıkmış hastaneden çabucak iyilşir inş.bugün günündü demi varmı bişey
inş.başa kadar sorunsuzca gider canım sigarayı çıkar aklından gerçi kullanmadığım halde benim bile aklıma sürekli geliyo olsada tüttürsem beyaaa
hiç sorma.
Dün yemek yedik benim adama dedim ki salona geçiyor geçerken masanın üstündekileri mutfağa bıraksana diye tabkları götürürüm başka birşeyi götürmem, sende şimdiden başlatın falan...
Dedim toplarım bavulumu anneme gider bütün hamileliğimi orada geçiririm haberin olsun adama hasta etme deyip ayben işaretinin sadece orta parmak havada olanını yaptım
ben neredeyse bittim bile gülo 22 sinde geldi benim kırmızılar cuma maaş alırsak we elimizde bişii kalırsa haftasonu hsg çektimeyi düşünüyorum hee tabi bide haftasonu çekiyolarsa
selam kızlar nasılsınız :80:
hiç sorma.
Dün yemek yedik benim adama dedim ki salona geçiyor geçerken masanın üstündekileri mutfağa bıraksana diye tabkları götürürüm başka birşeyi götürmem, sende şimdiden başlatın falan...
Dedim toplarım bavulumu anneme gider bütün hamileliğimi orada geçiririm haberin olsun adama hasta etme deyip ayben işaretinin sadece orta parmak havada olanını yaptım
anaaam kız mehtap bencede sen erken başlamışsın kız nazlanmaya. Hem bırak sen söyleme.böyle götürür gibi yap bir yerine ağrı girmiş gibi yap bırak ben götürürüm diye kendisi desin. Sende yok sağol götürürüm canım ne olcak diye ağzının ucuyla söyle. Götür yap diye sen söylersen sıkılır böyle tepki verir.bırak o gözlemlesin seni. Kendisi istediği için yapsın. Benim kocam sağolsun valla hamiş olmadığım halde hep benimle beraber toplar masayı.
he tamam o zaman ama rahatsızlık weririz diye düşünme babam kaabalık olunca kendi odasına kaçıyo zaten biz salonda otururuz
yok anam benimki kanuni sultan sülüman
Portatif olsa çıkarıp bana verecek işet diye o kadar yani gerisini siz düşünün artık
hahahahahahahaahahahAy mehtap yardın beni yaaa.deliiii
anaaam hiç gelemem valla öyle adamlara allah ona göre veriyor işte.ben olsam onu portatif hale getiririmBazen böyle şakayla karışık beni kızdırdığında bak koparırım pipini diyorum çok gülüyo
iyiyiz şekerler kızçeme isim bulmam lazım bide cicilere almaya başlamalıyım yavaştan çok işim var çooookkkk :26:
iyiyiz şekerler kızçeme isim bulmam lazım bide cicilere almaya başlamalıyım yavaştan çok işim var çooookkkk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?