Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hahahahah çok güldüm yaaa.

benim kırmızılar neden gelmediki acep kızlarrr yaaa

nazooooo cevap viiiiirrrr

kızlar zaman öyle hızlı ilerliyorki bakın 4,5 aylık oluverdim hamileliğimi yarıladım bile göbek fırladı çıktı ben burdayım diyor artık karar verilmesi gerekenler yapılması gerekenler var yani kızlar bu konularda kararsızlığım diz boyu daha hangi hastanede doğum yapacağım onu bile karar vermiş değilim

benim kırmızılar neden gelmediki acep kızlarrr yaaa

tam sana cevap yazıyodum,müdür tepeme geldi..neyse şimdi yazayım..
3 sebebi var..
1. ya ilaçların etkisi
2.ya kaynananın verdiği stresin etkisi
3. rüyam çıkmış olabilir.

sen vakit kaybetmeden doktora git..tam sökülmediğini söyle,önce kan testi yapar,sonra ultrason muayenesi..en iyisini doktor bilir bu durumda..böyle belirsizlik içinde bekleme canım.

bilmiyorumki nazom gerçekten kafam karışık ilaçlsrın etkisi olsa diyorum geçen ay daha çok olmalıydı birbuçuk gün olmuştum ama yoğun olmuştum kaynananın verdiği stres olsaki 5senedir başımd kırmızılar gecikmez rüyanada gelince sanmıyorum nazom acaba kist felanmı olduki ölede yarın gidem bakalım ne olacak bide hiç adet belirtiside yok sadece arada hafif ağrım oluyo karnım nrmal şişkinlik felan yok

haklısın nazancım..zaman su gibi.benimde tonla işim var..odayla,mutfağı boyatacağım,genel temizlik yapılacak,beşik alınacak,uyku seti,puseti,arabası,kıyafetleri vs.vs.vs..eksik bitmiyo..hee benim tek iyi tarafım hastanem belli..tabi hastaneye verilmesi gereken milyarlar henüz ortada yok.

nekadar geçti gülom günün? Benimde geçen ay baya geç geldiler. Oluyor arada gelirler merak etme

benimde geçen ay 4gün gecikmişti aybencim doktor normal demişti buayda akşamları lekelenme oluyo sabaha kesin sökülür diyorum tık yok offffff nazomun dediği gibi doktora gidem yarın bakayımda ayyy kaynanada bilmiyo tedavi gördüğümü sölemek istemiyom nasıl giderim bilmem o ancak isim koymak konusuna bakıyo gerisi önmeli değil

canım pembe akıntıların başladıysa bence gerisi gelir bende hep öyle oluyor en azından hatta adet habercisi diyorum ben strese sokma kendini neden olmuyorum diye

hsg yii çektirmyi düşündüğüm hastaneyi aradım c.tesi çekiliyomu diye çekiliyomuş ama doluymuş bidahaki cumartesiyi istedim adetin kaçıncı gnü diye sordu 4 dedim olmaz dediler

canım pembe akıntıların başladıysa bence gerisi gelir bende hep öyle oluyor en azından hatta adet habercisi diyorum ben strese sokma kendini neden olmuyorum diye

canım benimde pembe gelir ertesi gün sökülürdüm bukez niye böle oldu anlamadım benim derdim çabucak gelsin gitsinki önüme bakayım biran önce ilaçımı kullanıp çalışmalara başlayım tabi nasıl olacaksa kaynana burda gitmeye niyeti yok haftaya annemler gelecek

hsg yii çektirmyi düşündüğüm hastaneyi aradım c.tesi çekiliyomu diye çekiliyomuş ama doluymuş bidahaki cumartesiyi istedim adetin kaçıncı gnü diye sordu 4 dedim olmaz dediler

kaça çekiyolarmış canım

acele etme bence. Tam sökülmedin demekki. Sıkıntı stres yapma.gelsin kırmızıların gitsin ondan sonra dokotora gidersin. Hem tedavin için.

boya banada işim yok kızımdan kalan beişiği kullanacağım uyku seti, puset,çanta,kendime pijama bebişe kıyafet oto kltuğu şu ana kucağıda olanlardan alacağım bebek şekeri yaptırsammı karar veremedim yoksa eski usul al lokum bisküvimi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…