- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
sorma canım bir gün kız kardeşim bendeydi anam dedi benim bu enişte hiç böle gözükmüyor dışarıdan bu tam bi felaketmiş dedi, onun kocasıda her işe yardım eder evi bile o temizler.
Bir gün dedim ki sultanım evi temizlemek lazım, para verdi bana ayda bir gelen bir yardımcı varda onu çağır dedi. Daha ne diyeyim size.
Evin en küçüğü hep yapamaz edemezle büyümüş ama dışardan görsen var ya derlerki bu adam nasıl yardımcı oluyordur karısına, sadece gezmeye üşenmez gece yarısı bile arkadaşlar arasa hadi gidelim diye tutturur, keyif p...... Tam.
Birgün dedim sen kız olsaymışsın 18 i görmezdin fazla gezmekten iyi ederlerdi
bende tam onu diyecektim nazom pazar akşamaı çok az peçeteye damladanda az gelmişti sora bişey yok dün akşama yine peçeteye biraz geldi hah sökülüyom dedim yine bişey yok ayyyy hesabıma göre yarın klomene başlayacaktım gelmedi gelseydi önümüze bakardık neden böle oluyo nazocum geçen aykiş ilaçtan olurmu geçen ay sökülmüştü ama
bence bir daha test yap derim ben
benim kırmızılar neden gelmediki acep kızlarrr yaaa
canım olsa silik felan çıkardı yarına gelmezse kırmızılar yaparım
tam sana cevap yazıyodum,müdür tepeme geldi..neyse şimdi yazayım..
3 sebebi var..
1. ya ilaçların etkisi
2.ya kaynananın verdiği stresin etkisi
3. rüyam çıkmış olabilir.
sen vakit kaybetmeden doktora git..tam sökülmediğini söyle,önce kan testi yapar,sonra ultrason muayenesi..en iyisini doktor bilir bu durumda..böyle belirsizlik içinde bekleme canım.
kızlar zaman öyle hızlı ilerliyorki bakın 4,5 aylık oluverdim hamileliğimi yarıladım bile göbek fırladı çıktı ben burdayım diyor artıkkarar verilmesi gerekenler yapılması gerekenler var yani kızlar bu konularda kararsızlığım diz boyu daha hangi hastanede doğum yapacağım onu bile karar vermiş değilim
nekadar geçti gülom günün? Benimde geçen ay baya geç geldiler. Oluyor arada gelirler merak etme
bilmiyorumki nazom gerçekten kafam karışık ilaçlsrın etkisi olsa diyorum geçen ay daha çok olmalıydı birbuçuk gün olmuştum ama yoğun olmuştum kaynananın verdiği stres olsaki 5senedir başımd kırmızılar gecikmez rüyanada gelince sanmıyorum nazom acaba kist felanmı olduki ölede yarın gidem bakalım ne olacak bide hiç adet belirtiside yok sadece arada hafif ağrım oluyo karnım nrmal şişkinlik felan yok
canım pembe akıntıların başladıysa bence gerisi gelir bende hep öyle oluyor en azından hatta adet habercisi diyorum benstrese sokma kendini neden olmuyorum diye
ilk kızımın adını sora arkadaşlara bildirilir kızımın adı irem
hsg yii çektirmyi düşündüğüm hastaneyi aradım c.tesi çekiliyomu diye çekiliyomuş ama doluymuş bidahaki cumartesiyi istedim adetin kaçıncı gnü diye sordu 4 dedim olmaz dediler
benimde geçen ay 4gün gecikmişti aybencim doktor normal demişti buayda akşamları lekelenme oluyo sabaha kesin sökülür diyorum tık yok offffff nazomun dediği gibi doktora gidem yarın bakayımda ayyy kaynanada bilmiyo tedavi gördüğümü sölemek istemiyom nasıl giderim bilmem o ancak isim koymak konusuna bakıyo gerisi önmeli değil
haklısın nazancım..zaman su gibi.benimde tonla işim var..odayla,mutfağı boyatacağım,genel temizlik yapılacak,beşik alınacak,uyku seti,puseti,arabası,kıyafetleri vs.vs.vs..eksik bitmiyo..hee benim tek iyi tarafım hastanem belli..tabi hastaneye verilmesi gereken milyarlar henüz ortada yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?