Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

acele etme bence. Tam sökülmedin demekki. Sıkıntı stres yapma.gelsin kırmızıların gitsin ondan sonra dokotora gidersin. Hem tedavin için.

bilmiyorum aybencim kafam karışık olmadı özele değilde eşimin çalıştığı hastaneye gidrim bakalım kan testi yaptırır ultrasona bakarlar sorada özele giderim

hsg yii çektirmyi düşündüğüm hastaneyi aradım c.tesi çekiliyomu diye çekiliyomuş ama doluymuş bidahaki cumartesiyi istedim adetin kaçıncı gnü diye sordu 4 dedim olmaz dediler

öyle kafaya göre hsg çekilmez.önce doktora git..o sana söyler,hem hsg adetin tamamen bittikten sonra çekilir,ilişkiye hiç girmeden.

270 di şimdide 275 dediler canım :26: başka hastane bulmam lazım warmı anadolu yakasında önereceğiniz hastanee kızlarr

bana yazdan doktorum 500-600tlyi bulur demişti böel uygun fiyat olsa ben hemen çektiririm

ya diğer topiklei bazen araştırıyorum millet neler yapıyor şerbet bardaklarını bile süsülemişler tabiki evde olunca herşey yapışıyor bizim gibi çalışanlarda hazıra dayanıyo napalım onların bileğine kuvvet bizimde paramıza

bilmiyorum aybencim kafam karışık olmadı özele değilde eşimin çalıştığı hastaneye gidrim bakalım kan testi yaptırır ultrasona bakarlar sorada özele giderim

benimde bi keresinde senin gibi oldu gülsümcüm,doktora gittim tam anlamıyla adet olamadım diye,önce kan testi yaptı bişey yok,sonra ultrasonla baktı,dediki sen adet olmuşsun,rahimdeki endemetrium tabakası dökülmüş,yani incelmiş dedi.seninde böle olduysa yani adetin gelmiş gibiyse rahmin hemen ilaca başlatır doktor ve zaman kaybetmemiş olursun.

öyle kafaya göre hsg çekilmez.önce doktora git..o sana söyler,hem hsg adetin tamamen bittikten sonra çekilir,ilişkiye hiç girmeden.

ne bilim nazo bi hsg kaldı yapılmayan bi daha muayne falan uğraşmak istemiyorum bu c.tesiye temizlenmiş olurum ilişkiyede girmeyiz bu hafta hallesem süper olacaktı amaaaaaannn zaten içimdende gelmiyo ya yapmak ite kaka işte yiter yaaa

hee bende gördüm o bardakları..millet kafayı yemiş...ben öyle yapsam,eltim görmemişin oğlu olmuş der..ben olsam bende derim ama..o kadar da abartmaya hiçç gerek yok...biz zaten bebişle+canımızın derdiyle uğraşıcaz..gelenlerde altınlarını takıp,normal bardaklarda şerbetlerini içip gidiversinler...

hiç bir hastane doktorunun istem kağıdı olmadan hsg çekmez hayatım,o yüzden önce iyi bir doktor bul,hikayeni anlat adamakıllı bi tedaviye başlayın..belki doktorun hiç hsg ye gerek bile duymayacak.

hiç bir hastane doktorunun istem kağıdı olmadan hsg çekmez hayatım,o yüzden önce iyi bir doktor bul,hikayeni anlat adamakıllı bi tedaviye başlayın..belki doktorun hiç hsg ye gerek bile duymayacak.

hadi yaa o zman mecbur ben gidip kafama göre çektirebilirim sanıyordum o oo oohoo o zaman ertelerim ben bu işi... saol nazoo iyiki söyledin rezil olacakmışım neredeyse

hadi yaa o zman mecbur ben gidip kafama göre çektirebilirim sanıyordum o oo oohoo o zaman ertelerim ben bu işi... saol nazoo iyiki söyledin rezil olacakmışım neredeyse

hastanelere gidip direkt kan testi bile olamıyosun..yok önce doktora muayene olun,istem kağıdı getirin diyolar ya,böyle bi işlemi hiç yapmazlar.çünkü sana işlem uygulayacaklr,hadi sakat bi durum meydana geldi,olmazda,olduğunu farzet,bu işlemden kim mesul olucak??

Nazo

bu sigara olayı beni öldürecek ya hiç aklımdan çıkmıyor ne yapsam ne etsemde unutsam

salla gitsin güzelim..hatta bak benimde aklıma geldi şimdi,hadi birer sigara molası verelim... ''kendine stres yapacaksan hiç bırakma,tek tükte olsa iç'' bu ulvi söz benim doktoruma ait..

kesinlikle doğru ben nasıl düşünemedim elimi kolumu sallıyarak gidip çektirip çıkıcam sanıyorum sanki wesikalık resim çektirip çıkıcam :78::78::78:

salla gitsin güzelim..hatta bak benimde aklıma geldi şimdi,hadi birer sigara molası verelim... ''kendine stres yapacaksan hiç bırakma,tek tükte olsa iç'' bu ulvi söz benim doktoruma ait..

sigaram yok zaten, işyerinde hamile olduğumu bildikleri için hayatta vermezler içmiyorum ama kafamdan çıkmıyor bir türlü

ben geldiimmmmmm
nazocum doktorumu aradım senin sölediğin i söledim acaba adet olmuşmudur tedavi için gelsem diye belki hamilelik olabilir dedi bnede test yaptım negatif dedim gelde kan testi yapalım duruma göre tedaviye bakarız dedi

Nazo

bu sigara olayı beni öldürecek ya hiç aklımdan çıkmıyor ne yapsam ne etsemde unutsam

kolay mı senelerdir süren bir birliktelik var..bazıları gibi değil o,hem iyi günde,hem kötü günde yanımızdaydı..birlikte ne zorluklara,ne streslere göğüs gerdik,yeri geldi paramız olmadı etraftan otlandık,ama hiç ayrılmadık..şimdi böyle,birden bire,pat diye hadi ayrıldık,bir daha seni görmek bile istemiyorum diyemezsin ki,hem nereye bakarsan bak,o nu görüceksin..

nazo sigaradan bahsediyorsun değilmi nasıl bir duygusal bağ kumuşsun sen bu meretle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…