şimdi bi bebek geldi canım,çok şeker bi kız...adı İLAY dı..değişik ve güzel geldi,anlamını bilmiyorum ama listene ekle istersen..
acele etme bence. Tam sökülmedin demekki. Sıkıntı stres yapma.gelsin kırmızıların gitsin ondan sonra dokotora gidersin. Hem tedavin için.
hsg yii çektirmyi düşündüğüm hastaneyi aradım c.tesi çekiliyomu diye çekiliyomuş ama doluymuş bidahaki cumartesiyi istedim adetin kaçıncı gnü diye sordu 4 dedim olmaz dediler
270 di şimdide 275 dediler canım :26: başka hastane bulmam lazım warmı anadolu yakasında önereceğiniz hastanee kızlarr
bilmiyorum aybencim kafam karışık olmadı özele değilde eşimin çalıştığı hastaneye gidrim bakalım kan testi yaptırır ultrasona bakarlar sorada özele giderim
öyle kafaya göre hsg çekilmez.önce doktora git..o sana söyler,hem hsg adetin tamamen bittikten sonra çekilir,ilişkiye hiç girmeden.
ya diğer topiklei bazen araştırıyorum millet neler yapıyor şerbet bardaklarını bile süsülemişler tabiki evde olunca herşey yapışıyor bizim gibi çalışanlarda hazıra dayanıyo napalım onların bileğine kuvvet bizimde paramıza
ne bilim nazo bi hsg kaldı yapılmayan bi daha muayne falan uğraşmak istemiyorumbu c.tesiye temizlenmiş olurum ilişkiyede girmeyiz bu hafta hallesem süper olacaktı amaaaaaannn zaten içimdende gelmiyo ya yapmak ite kaka işte yiter yaaa
hiç bir hastane doktorunun istem kağıdı olmadan hsg çekmez hayatım,o yüzden önce iyi bir doktor bul,hikayeni anlat adamakıllı bi tedaviye başlayın..belki doktorun hiç hsg ye gerek bile duymayacak.
hadi yaa o zman mecbur ben gidip kafama göre çektirebilirim sanıyordum o oo oohoo o zaman ertelerim ben bu işi... saol nazoo iyiki söyledin rezil olacakmışım neredeyse
Nazo
bu sigara olayı beni öldürecek ya hiç aklımdan çıkmıyor ne yapsam ne etsemde unutsam
hastanelere gidip direkt kan testi bile olamıyosun..yok önce doktora muayene olun,istem kağıdı getirin diyolar ya,böyle bi işlemi hiç yapmazlar.çünkü sana işlem uygulayacaklr,hadi sakat bi durum meydana geldi,olmazda,olduğunu farzet,bu işlemden kim mesul olucak??
salla gitsin güzelim..hatta bak benimde aklıma geldi şimdi,hadi birer sigara molası verelim... ''kendine stres yapacaksan hiç bırakma,tek tükte olsa iç'' bu ulvi söz benim doktoruma ait..
Nazo
bu sigara olayı beni öldürecek ya hiç aklımdan çıkmıyor ne yapsam ne etsemde unutsam
kolay mı senelerdir süren bir birliktelik var..bazıları gibi değil o,hem iyi günde,hem kötü günde yanımızdaydı..birlikte ne zorluklara,ne streslere göğüs gerdik,yeri geldi paramız olmadı etraftan otlandık,ama hiç ayrılmadık..şimdi böyle,birden bire,pat diye hadi ayrıldık,bir daha seni görmek bile istemiyorum diyemezsin ki,hem nereye bakarsan bak,o nu görüceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?