- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Kolay mı senelerdir süren bir birliktelik var..bazıları gibi değil o,hem iyi günde,hem kötü günde yanımızdaydı..birlikte ne zorluklara,ne streslere göğüs gerdik,yeri geldi paramız olmadı etraftan otlandık,ama hiç ayrılmadık..şimdi böyle,birden bire,pat diye hadi ayrıldık,bir daha seni görmek bile istemiyorum diyemezsin ki,hem nereye bakarsan bak,o nu görüceksin..
ben geldiimmmmmm
nazocum doktorumu aradım senin sölediğin i söledim acaba adet olmuşmudur tedavi için gelsem diye belki hamilelik olabilir dedi bnede test yaptım negatif dedim gelde kan testi yapalım duruma göre tedaviye bakarız dedi
ben geldiimmmmmm
nazocum doktorumu aradım senin sölediğin i söledim acaba adet olmuşmudur tedavi için gelsem diye belki hamilelik olabilir dedi bnede test yaptım negatif dedim gelde kan testi yapalım duruma göre tedaviye bakarız dedi
kolay mı senelerdir süren bir birliktelik var..bazıları gibi değil o,hem iyi günde,hem kötü günde yanımızdaydı..birlikte ne zorluklara,ne streslere göğüs gerdik,yeri geldi paramız olmadı etraftan otlandık,ama hiç ayrılmadık..şimdi böyle,birden bire,pat diye hadi ayrıldık,bir daha seni görmek bile istemiyorum diyemezsin ki,hem nereye bakarsan bak,o nu görüceksin..
ya ben prof olacak hatunmuşum..işte aynen dediğim gibi...sanki dağ başındayız,elimiz altı,hastane,doktor..böyle varsayımlarla olmaz bazı şeyler,zor değil gidip muayene olacaksın..tamam..ay gülsüm bak şimdi heyacanlandım..rüyamı hatırlasana..test yaptım negatif diyosun,doktora gittim hamileymişim diyodun....abooo erdim mi ben?
hahahahahahahaa bu nasıl bir anlatımdır yaaa. Muhteşemmm bayıldımmmmmm .
Delisin sennnnnnnnnn
ya ben prof olacak hatunmuşum..işte aynen dediğim gibi...sanki dağ başındayız,elimiz altı,hastane,doktor..böyle varsayımlarla olmaz bazı şeyler,zor değil gidip muayene olacaksın..tamam..ay gülsüm bak şimdi heyacanlandım..rüyamı hatırlasana..test yaptım negatif diyosun,doktora gittim hamileymişim diyodun....abooo erdim mi ben?
bak bende herecanlandım şimdi ya laaAyy inşallah ya inşallah hamiş haberi ile gelir gülom.
ay gülom ya inşallah hamile haberin ile gelirsin, ilaç gibi gelir şimdi bi hamile haberi heeeeeee
üf püffffffffff
içmemek için mücadeleme devam edeyim................................
bakalım belki tamamıyle ayrılırız
Bende belirtilerimden söz etmiycem demiştim geçen ay ama duramıyorum. Yok yok söylemiycem
sölemene gerek yok...hamilesin ....
bukadar yani kesin ve net vaowwwwwwww
Ben yemeğe kaçar kızlar.kaybolmayın bir yere. Gelicem
Bende belirtilerimden söz etmiycem demiştim geçen ay ama duramıyorum. Yok yok söylemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?