Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hahahahahahahaa bu nasıl bir anlatımdır yaaa. Muhteşemmm bayıldımmmmmm .
Delisin sennnnnnnnnn

ay gülom ya inşallah hamile haberin ile gelirsin, ilaç gibi gelir şimdi bi hamile haberi heeeeeee

ya ben prof olacak hatunmuşum..işte aynen dediğim gibi...sanki dağ başındayız,elimiz altı,hastane,doktor..böyle varsayımlarla olmaz bazı şeyler,zor değil gidip muayene olacaksın..tamam..ay gülsüm bak şimdi heyacanlandım..rüyamı hatırlasana..test yaptım negatif diyosun,doktora gittim hamileymişim diyodun....abooo erdim mi ben?

eee tabii 40 yetiminde hakkını unutmamk lazım dimi nazom

anaaaaaaaaaaaaa yok daha nelerr hakket heeeeeeeeeeeee

bak bende herecanlandım şimdi ya laa Ayy inşallah ya inşallah hamiş haberi ile gelir gülom.

varya nazom zannetmiyorum ama eğer hamileysem sen kesin erdimişsindir haaaaaa
haklısın canım yaaa doktor ayağımızın altında ama işte gitmiyoruz bide beim kaynanın haberi tedaviden sölemedim eşimede söleme dedim yarın gidecem doktora öğlen kursa gidiyorum diye çıkar doktorla buluşurum

üf püffffffffff

içmemek için mücadeleme devam edeyim................................
bakalım belki tamamıyle ayrılırız

bak bende herecanlandım şimdi ya laa Ayy inşallah ya inşallah hamiş haberi ile gelir gülom.

ay gülom ya inşallah hamile haberin ile gelirsin, ilaç gibi gelir şimdi bi hamile haberi heeeeeee

kızlar heycan yapıp benide heycanlandırmayın sonra hüsran oluyo
bende aksilik var haa hiç ağrı adet belirtisi yok diyodum doktoru aradım karın ağrım başladı iyimi geliyo kırmızılar neyse en azından tedaviye başlarız oh be rahatladım yarın olsda hayırlısıyla gitseydim

:90:
üf püffffffffff

içmemek için mücadeleme devam edeyim................................
bakalım belki tamamıyle ayrılırız

ben sigara içmeye gidiyorum..tabi buna içmek denirse...korbonmonoksit oranı sadece 4 olan bi slims sigaradan sadece 5-6 nefes çekip söndürüyorum..gönlüm geçiyo..

sağ kasığımda ağrı başladı kursa nasıl gideceksem
kendinize iyi bakın kızlarrr birazdan çıkarım yarın giremem belki doktordan gelince yazarım öğlenden sora gidecem doktora byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…