selam hatunlar...biz geldik bıdığımla ama bıdığım dünden beri çok sakin...nadir olarak 1 kere tepik atıyor duruyor...
Nede çoook kaynatmışsınız gacılar...
Ben çok üşüyorum...burada hava çok soğuk...2 gün çok yağmur yağdı şimdide akşamdan beri kar yağıyor ama tutmaz heryer ıslak...
dilek sen sigara içmiyorsun dimi bıraktın?
Selam hatunlar...Biz geldik bıdığımla ama bıdığım dünden beri çok sakin...Nadir olarak 1 kere tepik atıyor duruyor...
Nede çoook kaynatmışsınız gacılar...
Ben çok üşüyorum...Burada hava çok soğuk...2 gün çok yağmur yağdı şimdide akşamdan beri kar yağıyor ama tutmaz heryer ıslak...
sıcak tut canım kendini ayrıca babanın tepkisi hoşuma gitti yaahele doğsun düşünemiyorum ee tabi erkek torunu olcak.
Sıcak tutmaya çalışıyorum canım...Yelek hep üstümde terlikler hep ayağımda...Babam çevremizdekilerin çocuklarınla çok ilgileniyorda benimkini düşünemiyorum...
Aytull canmm gözün aydın hayırlıuğurlu olsun kızçen canmm sezeryeni nasıl oldun genel mi? epidural mi?
eee anlat kızın kaç kilo doğdu boyu kaç?ayyyy darısı başıma sen atlattın negüzel
kızımın resimlerini ekledım kızlarr
allahım analı babalı büyütüsn maşşallahıı varçok datlı yawww bende kzım olsn istiyorummm:84::84: yaaa
Teşekkür ederim darısı senin başına
AYTULL MAŞALLAH NE KADAR GÜZELBAHTIDA GÜZEL OLSUN ...HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH SİZE ÖZELLİKLE SAÇLARINA BİTTİM SİMSİYAH BİBLO GİBİ MAŞALLAH ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH ARATMASIN
rabbimm sanada verir işallahhh canımm benimmmsen çalışmalara devam et
inşallah canım 2009 hazirandan beri full çalışıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?