Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Selam hatunlar...Biz geldik bıdığımla ama bıdığım dünden beri çok sakin...Nadir olarak 1 kere tepik atıyor duruyor...

Nede çoook kaynatmışsınız gacılar...

Ben çok üşüyorum...Burada hava çok soğuk...2 gün çok yağmur yağdı şimdide akşamdan beri kar yağıyor ama tutmaz heryer ıslak...

dilek sen sigara içmiyorsun dimi bıraktın?

dilek sen sigara içmiyorsun dimi bıraktın?

Evet canım test yapmadan birkaçtane içmiştim öğrendiğim gibi bıraktım...Başlarda eşime bile kızıyordum içiyor diye kokusu çok kötü geliyordu ama şimdi canım çekiyor yaaa...Eşime söyledim çok kızdı...Artık sigara içmeyeceksin diyor...Kendi hala içmeye devam ama...

CENNETKOKULUM RABİA neler yapıyor acaba oğluşunla...Yaramaz bir çocuk mu nedir...Annesine izin vermiyor herhalde yanından ayrılmasına...

sıcak tut canım kendini ayrıca babanın tepkisi hoşuma gitti yaa hele doğsun düşünemiyorum ee tabi erkek torunu olcak.

sıcak tut canım kendini ayrıca babanın tepkisi hoşuma gitti yaa hele doğsun düşünemiyorum ee tabi erkek torunu olcak.

Sıcak tutmaya çalışıyorum canım...Yelek hep üstümde terlikler hep ayağımda...Babam çevremizdekilerin çocuklarınla çok ilgileniyorda benimkini düşünemiyorum...

ben cok sakız cıgnıyon benım bebıs cok mu boklu olcak yaa öle dıyıp duruyorlarrrrrrrrrrrrrrr

Sıcak tutmaya çalışıyorum canım...Yelek hep üstümde terlikler hep ayağımda...Babam çevremizdekilerin çocuklarınla çok ilgileniyorda benimkini düşünemiyorum...

ne güzel ve torun sevigisi daha bi bambaşka olurr.. ya sanki benim göbüşimm hafif çıkmışş:93::93:

genel oldum.kızımın çıkışını göremedim :2: 3640 kg 54 santım doğdu kızım.şimdi sağlık ocağına gıttık hastanedende almışlardı sağlık ocağındanda aldılar bugun topuğundan kan nasıl ağladı ilk defa bu kadar çok ağladı bende ağladım .kılosu şimdi 3900 olmuş gaz sancısı ne kötuymuş . 6 günde kendıme geldım 5 gündürde iyiyim normal istedim ama olmadı sancım gelmedı ve açılma olmadı hayırlısı buymuş senınde az kaldı allahım tüm bekleyenlerı hayırlısıyla kavuştursun isteyenlerıde

bol bol dinlenin kızlar şimdi tek isteğim rahat bı uyku sağlık ocağına gıdıcem kızımın ustunu değiştiriorum rendevu saatıde yaklaşıo göbeğide bugun düştü sabah gördüm. sonra altını değiştirdim bı yanda bezleri gece değiştirmiştim bi iki tanede öyle bezleri duruo kıyafetlerı bı yanda yatağımın ustu dağınık ben daha gıyınmemişim kızımı gıydırdım meme istiyo montumun tek kolunu gıymışım tek kolu duruyo öyle kızımı emziriyorum odanın halıne bakıp bı de kendımın . beni gülme tuttu hamileliğn tadını çıkarın ve normal ısteyenler düzenlı yuruyuş yapsınlarr

kızımın resimlerini ekledım kızlarr

maşallahhh, Allah nazardan saklasın..kuzum benım çok tatlı..
benımde oğlum olacak, Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı, artık tek isteğim bu...

kızımın resimlerini ekledım kızlarr

AYTULL MAŞALLAH NE KADAR GÜZEL BAHTIDA GÜZEL OLSUN ...HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH SİZE ÖZELLİKLE SAÇLARINA BİTTİM SİMSİYAH BİBLO GİBİ MAŞALLAH ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH ARATMASIN

rabbimm sanada verir işallahhh canımm benimmmsen çalışmalara devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…