Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

AYTULLL kocaman maşallah kızına...Topaç gibi ve uzun boylu bir kızın var...Nazar değmesin...Ev hali normaldir canım ama yazdıklarınada gülmeden edemedim...Bizlerde hep böyle olacağız kaçışı yok...Bazen eşim diyor böyle bile hazırlanamadığım zaman ben seni çocuk dünyaya gelince görecem diyor...Kızdırıyor beni...

Aytul maaşallah yavruna çok güzel biri kızın olmuş ya bayıldım şanslı uzun ömürlü imanlı sağlıklı bir hayatı olur inşallah

kızlarr merhaba bugün hastaneye gittim dün ve bu sabah çok hafif akıntımda kan vardı. doktorum muayene etti ama alttan bakmadı nst ye girdim ve plasentaya baktı şuan bi sıkıntı yok.

artık doğuma kadar evde yatıcam işe gitmek yok dedi. tehlikeliymiş bundan sonra çalışmam. dua edin kızlar bi daha tekrarlamadın. nete girmemdee zor gibi artık evde netim yokk.

dün çok yorulmuştum dışarıda kuyrukta geçti günüm. doktorum o yüzden artık çalışma dedi.

şuan annemdeyim bakıyo bana sağolsun.

Canım çok dikkat et kendine...Boşver çalışma artık izne ayrıl sende...Senden bebişinden daha mı değerli iş...Nekadar çabalasanda bu iş yerleri kıymet bilmezler...Bol bol yat dinlen...

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve bebişe. Çalışma tabi zaten 2 ay vereceklerdi doğumdan sonra sende 4 ay dinlenmiş olursun canım arada bizi habersiz bırakma

günaydın millettttt...

sen kendine dikkat et canım, işler nasıl olsa yürür boşverrrrrrrrr :)))
artık hiiiiiç birşeyi düşünme..minik kuşunu kucağına almış olarak hayal et kendini..ben hep öyle yapıyorum :))))

dikkat et canım kendine.doktor ne dediyse o artık. Senin işinde dışarda ve yorucu olduğundan çalışma artık demiş. Sonlara yaklaşmışsın zaten. Artık evde bol bol dinlen.
Bu aradaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.hadi nerdesiniz saat kaç oldu toplaşın yawwww şaplak geliyor haaa

Kızlar dün şirketten bir kızın hamiş haberini aldık. Daha önce düşükleri olmuştu ve kendi isteği ile kürtajı olmuştu. 5-6 senedir evliler. Uzun zamandır çocuk istiyorlardı aslında. Bu ay içinde tek ilişki ile tutturmuşlar valla vurmuşlar 12 den. çok sevindim. Düşündümde birde ben hamiş oluyormuşum bu ay firmadakiler hoop noluyor anlaştınızmı falan diyecekler.

günaydınn hayatımm nettin herifinle ikna oldu mu akşam annemlerdeydik misaifr geldi anammm çocuklar yerde yurrta duracağı yok aklıma sen geldin eşime söyledim gülüyo adam.

şirketten arkadaşın hamile olduğunu söyledim. Birde bende oluyormuşum baya olay olur şirkette dedim ikimizin birden hamile olması dedim. Inşallah dedi.
Ne yani istiyormusun sen dedim. Evet dedi.dengesiz kocaaaaaaaaaa
Zaten bu arada benim görümce samsuna gidiyor temelli eşinin işi nedeni ile artık samsunda yaşayacaklar. Eşiminde onlarla sık görüşmemesi bebek konusundaki korkularını yener sanırım

maşallah..maşallah..ne kaa güzel bir bebek Aytülcüm..Allah bağışlasın..birde normal doğum istiyordun,bu kadar iri bi bebeği nasıl çıkartacaktın ki,iyiki sezo olmuşsun..

dün çok yorulmuştum dışarıda kuyrukta geçti günüm. doktorum o yüzden artık çalışma dedi.

şuan annemdeyim bakıyo bana sağolsun.

hele şükür geldinmi lafıma..ben sana izne ayrıl dedim.32.haftadan sonrası tehlike kızlar,öyle olmasa resmi izin tarihi yapmazlardı..yat dinlen bol bol..hiç bişey sağlığından ve bebişinden dah önemli olamaz..onlar düşünsün güzelim,senin gibi elemanı çookk ararlar..

kız napsın adam canavar çocuk görünce benimkide akşam diyo benim velet böyle olsun şaplağı yer diyo yaa tabi tabi doğsunda pissik gibi olursun dedim..hele bi hamile kal.. aş er..kusmaların olsun hele bide doğsun o görürüm..ama siz çalışmaları eksik koymayınn canımm:81:

Off yaa her yerimden sivilceler çıkıyor yaa. Kulağımın içi kulağımın dışı kafamın içi sırtım offf acıyyoooooo:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…