Amuda kalkk..:82: Kalkma acık yat
kızlarr merhaba bugün hastaneye gittim dün ve bu sabah çok hafif akıntımda kan vardı. doktorum muayene etti ama alttan bakmadı nst ye girdim ve plasentaya baktı şuan bi sıkıntı yok.
artık doğuma kadar evde yatıcam işe gitmek yok dedi. tehlikeliymiş bundan sonra çalışmam. dua edin kızlar bi daha tekrarlamadın. nete girmemdee zor gibi artık evde netim yokk.
kızlarr merhaba bugün hastaneye gittim dün ve bu sabah çok hafif akıntımda kan vardı. doktorum muayene etti ama alttan bakmadı nst ye girdim ve plasentaya baktı şuan bi sıkıntı yok.
artık doğuma kadar evde yatıcam işe gitmek yok dedi. tehlikeliymiş bundan sonra çalışmam. dua edin kızlar bi daha tekrarlamadın. nete girmemdee zor gibi artık evde netim yokk.
kızlarr merhaba bugün hastaneye gittim dün ve bu sabah çok hafif akıntımda kan vardı. Doktorum muayene etti ama alttan bakmadı nst ye girdim ve plasentaya baktı şuan bi sıkıntı yok.
Artık doğuma kadar evde yatıcam işe gitmek yok dedi. Tehlikeliymiş bundan sonra çalışmam. Dua edin kızlar bi daha tekrarlamadın. Nete girmemdee zor gibi artık evde netim yokk.
günaydınnn hatunlarr.anneciklerr.anne adayları..anne olma yolunda ilerleyenler...
günaydun canım benimmm.taze anne.güzel anne. :80:
günaydınn hayatımm nettin herifinle ikna oldu mu akşam annemlerdeydik misaifr geldi anammm çocuklar yerde yurrta duracağı yok aklıma sen geldin eşime söyledim gülüyo adam.
maşallah..maşallah..ne kaa güzel bir bebek Aytülcüm..Allah bağışlasın..birde normal doğum istiyordun,bu kadar iri bi bebeği nasıl çıkartacaktın ki,iyiki sezo olmuşsun..genel oldum.kızımın çıkışını göremedim :2: 3640 kg 54 santım doğdu kızım.şimdi sağlık ocağına gıttık hastanedende almışlardı sağlık ocağındanda aldılar bugun topuğundan kan nasıl ağladı ilk defa bu kadar çok ağladı bende ağladım .kılosu şimdi 3900 olmuş gaz sancısı ne kötuymuş . 6 günde kendıme geldım 5 gündürde iyiyim normal istedim ama olmadı sancım gelmedı ve açılma olmadı hayırlısı buymuş senınde az kaldı allahım tüm bekleyenlerı hayırlısıyla kavuştursun isteyenlerıde
dün çok yorulmuştum dışarıda kuyrukta geçti günüm. doktorum o yüzden artık çalışma dedi.
şuan annemdeyim bakıyo bana sağolsun.
şirketten arkadaşın hamile olduğunu söyledim. Birde bende oluyormuşum baya olay olur şirkette dedim ikimizin birden hamile olması dedim. Inşallah dedi.
Ne yani istiyormusun sen dedim. Evet dedi.dengesiz kocaaaaaaaaaa
Zaten bu arada benim görümce samsuna gidiyor temelli eşinin işi nedeni ile artık samsunda yaşayacaklar. Eşiminde onlarla sık görüşmemesi bebek konusundaki korkularını yener sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?