Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ya sen napıyosun erkek milletine..dengesizdir onlar..hem o bebekten gözü korktuğu için değil,kendine güvenemediği için kararsızlık yaşamıştır..eee kolay mı bebek olunca insanın bütün hayatı biter,çocuk için yaşarsınız artık,bütün planlar ona göre alınır,maddi,manevi sıkıntıdır..birden bunlar gelmiştir Umutun aklına,sen ona güzelliklerinide göster..elinden tutup parka götürdüğünü hayal etsin,maça götürdüğünü,baba deyişini,sünnet düğününde edeceğiniz dansı falan hayal ettir...ama sakın ha uykusuz geceleri ve gaz sancılarını karıştırma...bu arada senHAMİLESİN.

valla en son beynime giden sprermlerden sonra daha çalışmadık valla. Bu hafta da eşimin yoğunluğu var.geç geliyor eve.zaten o halde adam kendini zor atıyor eve. Bu ay topu topu 4 çalışma oldu. Inşallah o günlerde tutmuştur. Adet günüm yaklaştıkçöa heyecan yapıyorum yaa üff yaaa
al bana

Off yaa her yerimden sivilceler çıkıyor yaa. Kulağımın içi kulağımın dışı kafamın içi sırtım offf acıyyoooooo:84:

nedenki ya la işyerindeki sıkıntıdan stresten mi yoksa regl haberciisi siwilcesimi
aybennnnnnnnnnnnn belirti yaz :84:

sakin ol cnm stres yapınca kafana takınca daha kötü oluyosun.bnde öyleydim olucam mı oldum mu bide eşimin trafında yani dayıları filan çocukları olmuyo.bizde ondan korktuk ilk başta ama şükürler olsun.

doğru söylüyorsun nazom. Güzel hayaller kurdurayım akşam kocişime . Ama ısrarıda sevmiyorum ben.kendisi istesin istiyorum ama bu gidişle onun istemesini beklersem çok beklerim.
Ya nazommm gerçekten hamilemiyim acabaaaa. :26: Inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşşal inşallahhhhhhh

Off yaa her yerimden sivilceler çıkıyor yaa. Kulağımın içi kulağımın dışı kafamın içi sırtım offf acıyyoooooo:84:

benimde hamile kaldığım ay ve hatta sonrasında sivilcelerim çoğalmıştı...ya hu hala belirti soruyosunuz..ben ne diyorum..bu kız..ahan da bu kız,pardon bu kadın...hamileeeeeeeeeeeeeee..kesin ve net...

benimde hamile kaldığım ay ve hatta sonrasında sivilcelerim çoğalmıştı...ya hu hala belirti soruyosunuz..ben ne diyorum..bu kız..ahan da bu kız,pardon bu kadın...hamileeeeeeeeeeeeeee..kesin ve net...

pardon nazom pardon aybenim bende kalkmış gebe hatuna belirti soruyorum ne kaaa safım yaa

ayy düşüp bayılıcam şimdi nazooooom ağzını öpemmm

iyiz çok şükür siz nasılsınız efenim nazo hanımlar mustafa beyler keyifler yerindemmii

Mustafa beyler tepişip duruyolar ama ben çok kötüyüm..bademciklerim şişmiş,boğazımdan su bile geçmiyo,pek ateşim çıkmadı ama,sabaha kadar kollarım,bacaklarım,belim sızım sızım sızladı..öğleden sonra doktora gitsemmi diyorum,biliyorum antibiotik verecek,onuda içmak istemiyorum,napacam bilmiyorum..işyerinde halden anlayandan yok tabi.birde geceleri bacaklarıma çok şiddetli kramplar giriyo,uykudan çığlık atarak uyanıyorum,adamda doğuruyorum sanıyor..işte böle yani..bu halimizede çokk şükür..

pardon nazom pardon aybenim bende kalkmış gebe hatuna belirti soruyorum ne kaaa safım yaa

valla pek belirtim yok aslında.ama dün akşam karnımın alt kısmında adet olacakmışım gibi ağrılar oldu. Arada kasıklarımda da batma oluyor. Belkide adet olacağım diye bir hareketlilik var.

nazocum doktora git. Doktor hamile olduğunu düşünerek ilaç verir sana merak etme.

nazom bence doktora git üstüne felan artar daaha köüt olursun hamilesin oma göre de ilaç verir zaten bu havalarda dikkat etmek gerekir.:2:

geçmiş olsun canım...benimde pek farkım yok aslında, gribim bende..ilaçta içmiyorum...burnum ,başım, gözlerimm çok fenaaayım çookk..:2::2:

GÖKKUŞAĞI, canımm inşallah tez vakıtte bebişin göbüşüne konar, çalışmaların yanında dualarınıda esirgeme ...bizlerde duacıyız hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza...Allah hayırlısını nasip etsin canm...

of ne zormuş hamile olmak we hamile iken çalışmak :18: Allah size sağlık güç kuvvet sabır wersin bencede ihmal etme git doktora yakık ikinizede yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…