şirketten arkadaşın hamile olduğunu söyledim. Birde bende oluyormuşum baya olay olur şirkette dedim ikimizin birden hamile olması dedim. Inşallah dedi.
Ne yani istiyormusun sen dedim. Evet dedi.dengesiz kocaaaaaaaaaa
Zaten bu arada benim görümce samsuna gidiyor temelli eşinin işi nedeni ile artık samsunda yaşayacaklar. Eşiminde onlarla sık görüşmemesi bebek konusundaki korkularını yener sanırım
kız napsın adam canavar çocuk görünce benimkide akşam diyo benim velet böyle olsun şaplağı yer diyo yaa tabi tabi doğsunda pissik gibi olursun dedim..hele bi hamile kal.. Aş er..kusmaların olsun hele bide doğsun o görürüm..ama siz çalışmaları eksik koymayınn canımm:81:
günaydııınnn
günaydııınnn
Off yaa her yerimden sivilceler çıkıyor yaa. Kulağımın içi kulağımın dışı kafamın içi sırtım offf acıyyoooooo:84:
sakin ol cnm stres yapınca kafana takınca daha kötü oluyosun.bnde öyleydim olucam mı oldum mu bide eşimin trafında yani dayıları filan çocukları olmuyo.bizde ondan korktuk ilk başta ama şükürler olsun.valla en son beynime giden sprermlerden sonra daha çalışmadık valla. Bu hafta da eşimin yoğunluğu var.geç geliyor eve.zaten o halde adam kendini zor atıyor eve.Bu ay topu topu 4 çalışma oldu. ınşallah o günlerde tutmuştur. Adet günüm yaklaştıkçöa heyecan yapıyorum yaa üff yaaa
al bana
günaydın edacım...bugün nasılsınız bakalım?
ya sen napıyosun erkek milletine..dengesizdir onlar..hem o bebekten gözü korktuğu için değil,kendine güvenemediği için kararsızlık yaşamıştır..eee kolay mı bebek olunca insanın bütün hayatı biter,çocuk için yaşarsınız artık,bütün planlar ona göre alınır,maddi,manevi sıkıntıdır..birden bunlar gelmiştir umutun aklına,sen ona güzelliklerinide göster..elinden tutup parka götürdüğünü hayal etsin,maça götürdüğünü,baba deyişini,sünnet düğününde edeceğiniz dansı falan hayal ettir...ama sakın ha uykusuz geceleri ve gaz sancılarını karıştırma...bu arada senhamilesin.
Off yaa her yerimden sivilceler çıkıyor yaa. Kulağımın içi kulağımın dışı kafamın içi sırtım offf acıyyoooooo:84:
nedenki ya laIşyerindeki sıkıntıdan stresten mi yoksa regl haberciisi siwilcesimi
Aybennnnnnnnnnnnn belirti yaz :84:
benimde hamile kaldığım ay ve hatta sonrasında sivilcelerim çoğalmıştı...ya hu hala belirti soruyosunuz..ben ne diyorum..bu kız..ahan da bu kız,pardon bu kadın...hamileeeeeeeeeeeeeee..kesin ve net...
benimde hamile kaldığım ay ve hatta sonrasında sivilcelerim çoğalmıştı...ya hu hala belirti soruyosunuz..ben ne diyorum..bu kız..ahan da bu kız,pardon bu kadın...hamileeeeeeeeeeeeeee..kesin ve net...
iyiz çok şükür siz nasılsınız efenim nazo hanımlar mustafa beyler keyifler yerindemmii
pardon nazom pardon aybenim bende kalkmış gebe hatuna belirti soruyorum ne kaaa safım yaa
pardon nazom pardon aybenim bende kalkmış gebe hatuna belirti soruyorum ne kaaa safım yaa
mustafa beyler tepişip duruyolar ama ben çok kötüyüm..bademciklerim şişmiş,boğazımdan su bile geçmiyo,pek ateşim çıkmadı ama,sabaha kadar kollarım,bacaklarım,belim sızım sızım sızladı..öğleden sonra doktora gitsemmi diyorum,biliyorum antibiotik verecek,onuda içmak istemiyorum,napacam bilmiyorum..işyerinde halden anlayandan yok tabi.birde geceleri bacaklarıma çok şiddetli kramplar giriyo,uykudan çığlık atarak uyanıyorum,adamda doğuruyorum sanıyor..işte böle yani..bu halimizede çokk şükür..
Mustafa beyler tepişip duruyolar ama ben çok kötüyüm..bademciklerim şişmiş,boğazımdan su bile geçmiyo,pek ateşim çıkmadı ama,sabaha kadar kollarım,bacaklarım,belim sızım sızım sızladı..öğleden sonra doktora gitsemmi diyorum,biliyorum antibiotik verecek,onuda içmak istemiyorum,napacam bilmiyorum..işyerinde halden anlayandan yok tabi.birde geceleri bacaklarıma çok şiddetli kramplar giriyo,uykudan çığlık atarak uyanıyorum,adamda doğuruyorum sanıyor..işte böle yani..bu halimizede çokk şükür..
Mustafa beyler tepişip duruyolar ama ben çok kötüyüm..bademciklerim şişmiş,boğazımdan su bile geçmiyo,pek ateşim çıkmadı ama,sabaha kadar kollarım,bacaklarım,belim sızım sızım sızladı..öğleden sonra doktora gitsemmi diyorum,biliyorum antibiotik verecek,onuda içmak istemiyorum,napacam bilmiyorum..işyerinde halden anlayandan yok tabi.birde geceleri bacaklarıma çok şiddetli kramplar giriyo,uykudan çığlık atarak uyanıyorum,adamda doğuruyorum sanıyor..işte böle yani..bu halimizede çokk şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?