Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

herkese günaydın arkadaşlar ...
günaydın betül cüm... Nasılsın?

gemiş olsun canım sanada.
Dua ediyorum canım.inşallah. Sağol canım benimmm.tüm hamiş kalmak isteyenler hamiş kalsın allah'ımmmmmmm

günaydın betül cüm... Nasılsın?

gemiş olsun canım sanada.
Dua ediyorum canım.inşallah. Sağol canım benimmm.tüm hamiş kalmak isteyenler hamiş kalsın allah'ımmmmmmm

ghünaydın teşekkür ederim canım iyiyim ...bebişim için geri sayıyorum ben de ... bu işin her aşaması sabır gerektiriyor sanırım :)

nazocum doktora git. Doktor hamile olduğunu düşünerek ilaç verir sana merak etme.

nazom bence doktora git üstüne felan artar daaha köüt olursun hamilesin oma göre de ilaç verir zaten bu havalarda dikkat etmek gerekir.:2:

diyosunuz...bilemiyorum ama hafiflemezse mecbur gideceğim..ooff off..bu kadar hastanın arasında bu zamana kadar bile sağlam kalabilmem büyük başarıydı...kendime tebrik koyuyorum.

ay ne güzel. Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah. Bizde başa sarıp duruyozzz

Biz de başa sardık bir müddet ... En sonunda tüp bebek denedik ve Allahım ilk seferde yüzümüzü güldürdü ... Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin ...
İnşallah güzel dileklerin gibi kolay bir doğum olur çünkü bunun stresi var suan üzerimde

diyosunuz...bilemiyorum ama hafiflemezse mecbur gideceğim..ooff off..bu kadar hastanın arasında bu zamana kadar bile sağlam kalabilmem büyük başarıydı...kendime tebrik koyuyorum.
bence git ben mustafa hem senin için...daha beter artmasın sonra üzerine nazom ya.SANIRSAM BENDE YAKALANCAM AMA MEYVE YİYORUM BOL BOL GÖZLERİMİN İÇİ YANIYOO

nazocum doktora git. Doktor hamile olduğunu düşünerek ilaç verir sana merak etme.

nazom bence doktora git üstüne felan artar daaha köüt olursun hamilesin oma göre de ilaç verir zaten bu havalarda dikkat etmek gerekir.:2:

bence git ben mustafa hem senin için...daha beter artmasın sonra üzerine nazom ya.SANIRSAM BENDE YAKALANCAM AMA MEYVE YİYORUM BOL BOL GÖZLERİMİN İÇİ YANIYOO

güzelim siz grip oluyosunuzdur,bu sene garip bir infulenza virüsü var,bi çeşit grip virüsü,kaçış yok gibi geçirirsiniz mutlaka..ama ben geçen sene domuz gribi bu senede normal grip aşımı olduğumdan grip olmuyorum..yoksa biliyorsunuzki ben hastane ortamındayım,akşama kadar onlarca hasta çocuk geliyo,yakalanmaman imkansız olurdu..ama sonunda beta(bademcik)mikrobunu kapmış bulunmaktayım..

günaydın kızlar,

benim artık kokulara karşı hassasiyetim başladı , dün gece benim adam kalmış sarmısaklı yoğurt yiyor anam ölecektim kokudan bağırışıp çağırış derken kendime zor attım yatak odasına sonrada gelmiş ne bağırıyon ailecek döverim sizi diyor

Sonrada hamile kaldığımdan beri ilk kez açılış yaptık

evet ya koku bende de var herşeye midem kalkıyo ..yemeklerden bile midem bulanıyo ama yiyorum yinede çok acıkıyorum..:86:

kocamı özledim bende 11 ocaktan beri eli elime deymedi
bu akşam açılışı yapalım artık bizde :78: :118:

iy iyi hadi bakalımm

kızlar benim saçlarım çok dökülüyo, avuç avuç görmeniz lazımm...
hamile kalınca sözde dökülmez diyolardı..saçlarımda uzun. napıcam şaşırdım...böyle giderse acayip seyrelicek saçlarım...bi formül söleyin bana...uyguladığınız bişey var mı??
yada aynı sorunu yaşayan varmı aramızda???

gülo kaçta gidicekti acaba doktora düşünsene ayben hamile haberi ile geliyomuş gülo ardından da senden geliyomuş haber rawzanurda pek girmiyo zaten kaldımmı tek başıma bu kaaa gebiş arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…