safım benim...gel seni bi öpeyim....
günaydın betül cüm... Nasılsın?herkese günaydın arkadaşlar ...
geçmiş olsun canım...benimde pek farkım yok aslında, gribim bende..ilaçta içmiyorum...burnum ,başım, gözlerimm çok fenaaayım çookk..:2::2:
gökkuşağı, canımm inşallah tez vakıtte bebişin göbüşüne konar, çalışmaların yanında dualarınıda esirgeme ...bizlerde duacıyız hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza...allah hayırlısını nasip etsin canm...
günaydın betül cüm... Nasılsın?
gemiş olsun canım sanada.
Dua ediyorum canım.inşallah. Sağol canım benimmm.tüm hamiş kalmak isteyenler hamiş kalsın allah'ımmmmmmm
nazocum doktora git. Doktor hamile olduğunu düşünerek ilaç verir sana merak etme.
nazom bence doktora git üstüne felan artar daaha köüt olursun hamilesin oma göre de ilaç verir zaten bu havalarda dikkat etmek gerekir.:2:
ghünaydın teşekkür ederim canım iyiyim ...bebişim için geri sayıyorum ben de ... Bu işin her aşaması sabır gerektiriyor sanırım :)
ay ne güzel. Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah. Bizde başa sarıp duruyozzz
bence git ben mustafa hem senin için...daha beter artmasın sonra üzerine nazom ya.SANIRSAM BENDE YAKALANCAM AMA MEYVE YİYORUM BOL BOL GÖZLERİMİN İÇİ YANIYOOdiyosunuz...bilemiyorum ama hafiflemezse mecbur gideceğim..ooff off..bu kadar hastanın arasında bu zamana kadar bile sağlam kalabilmem büyük başarıydı...kendime tebrik koyuyorum.
nazocum doktora git. Doktor hamile olduğunu düşünerek ilaç verir sana merak etme.
nazom bence doktora git üstüne felan artar daaha köüt olursun hamilesin oma göre de ilaç verir zaten bu havalarda dikkat etmek gerekir.:2:
bence git ben mustafa hem senin için...daha beter artmasın sonra üzerine nazom ya.SANIRSAM BENDE YAKALANCAM AMA MEYVE YİYORUM BOL BOL GÖZLERİMİN İÇİ YANIYOO
mehtappp sigara molasımı veriyon gııı?
günaydın kızlar,
benim artık kokulara karşı hassasiyetim başladı , dün gece benim adam kalmış sarmısaklı yoğurt yiyor anam ölecektim kokudan bağırışıp çağırış derken kendime zor attım yatak odasına sonrada gelmiş ne bağırıyon ailecek döverim sizi diyor
Sonrada hamile kaldığımdan beri ilk kez açılış yaptık
günaydın kızlar,
benim artık kokulara karşı hassasiyetim başladı , dün gece benim adam kalmış sarmısaklı yoğurt yiyor anam ölecektim kokudan bağırışıp çağırış derken kendime zor attım yatak odasına sonrada gelmiş ne bağırıyon ailecek döverim sizi diyor
Sonrada hamile kaldığımdan beri ilk kez açılış yaptık
kocamı özledim bende 11 ocaktan beri eli elime deymedi
Bu akşam açılışı yapalım artık bizde :78: :118:
kocamı özledim bende 11 ocaktan beri eli elime deymedi
bu akşam açılışı yapalım artık bizde :78: :118:
durmak yok deli edaaa. Bu ay fulll çalışacaksın tamammıııı
hahaa oo çok olmuş be benim herif dayanamaz kız..:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?