- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
hamilelikte dökülüyor canım. Ablamlardan biliyorum.ablam saçlarını kestirmek zorunda kaldı. Sanırım başka çözümü yok. Birde şampuanını değiştir bitkisel şampuan kullan.ben şampuanımın içine çamterebentin koyuyordum.saç dökülmesine iyi geliyor. Ama sen hamilesin bir zararı olurmu onu bilmiyorum.kızlar benim saçlarım çok dökülüyo, avuç avuç görmeniz lazımm...
Hamile kalınca sözde dökülmez diyolardı..saçlarımda uzun. Napıcam şaşırdım...böyle giderse acayip seyrelicek saçlarım...bi formül söleyin bana...uyguladığınız bişey var mı??
Yada aynı sorunu yaşayan varmı aramızda???
bana bak eda ne demek ümidi kesmek geliyor şaplak bakTamammmmmmmmmmm :84::84::84:
Ama ben artık bebikten ümidimi kestim
gülo kaçta gidicekti acaba doktora düşünsene ayben hamile haberi ile geliyomuş gülo ardından da senden geliyomuş haber rawzanurda pek girmiyo zaten kaldımmı tek başıma bu kaaa gebiş arasında
ay inşallah canım yaa.inşallah güzel haberlerle gelir. Anam seninde ağzdından bal damlıyorInşallah canım.benden sonrada sen gelirsin ozaman arkamdan edacım bellimi olur
hamilelikte dökülüyor canım. Ablamlardan biliyorum.ablam saçlarını kestirmek zorunda kaldı. Sanırım başka çözümü yok. Birde şampuanını değiştir bitkisel şampuan kullan.ben şampuanımın içine çamterebentin koyuyordum.saç dökülmesine iyi geliyor. Ama sen hamilesin bir zararı olurmu onu bilmiyorum.
ya canım, aslında kestircem de, şu batıl inançlar var ya aklımı karıştırıyolar korkuyorum bende..valla inandığım için falan değil de, bi kere kurt düşürüyolar işte..hamılelikte saç kestirilmez falan diolar..
Bitkisel şampuan alayım ozaman...bide öyle deneyim..hiç aklıma gelmedi daha önce..peki ne alıcam?? Marketlerde satılıyodur dimi?
bence bizim bebik tedawi olmadan gelmeyecekHatta uzun bi tedawi süreci sonrasında belki :97:
kızlar benim saçlarım çok dökülüyo, avuç avuç görmeniz lazımm...
hamile kalınca sözde dökülmez diyolardı..saçlarımda uzun. napıcam şaşırdım...böyle giderse acayip seyrelicek saçlarım...bi formül söleyin bana...uyguladığınız bişey var mı??
yada aynı sorunu yaşayan varmı aramızda???[/QUOTc
canım ya aynı sorun bende de var döküle döküle saç kalmadı.bu gidişimde bende söylüycem doktoruma..
yok ya adı üstünde işte batıl inanış.benim ablam kestirdi. Inanma bence böyle şeylere.
Ben otacı alıyordum. Otacı dışında başka bitkisel şampuanlarda var.marketlerde bulabilirsin büyük marketlerde ama.
gülo kaçta gidicekti acaba doktora düşünsene ayben hamile haberi ile geliyomuş gülo ardından da senden geliyomuş haber rawzanurda pek girmiyo zaten kaldımmı tek başıma bu kaaa gebiş arasında
gitmedim daha edoşum öğlen sorası gidecem nasıl olacaksa kaynanın haberi yok kursa gidiyorum diye çıkacağım sölesemmi karar veremedim bide bebiş yok ümitlenmeyin kırmızılar bastırdı ilacımı alıp geleceme hayırlısı önümüzde ay bitmediya ne edek şubatta gelir blki
evet canım benim.önüzüdeki maçlara bakmaya devam.hayırlısı inşallahhh.
sağol aybencim tek umudumuz sen kaldın inş.senden gelir güzel haber
kızlar
ben sıralamayı yapıyorum:
Ayben
gülsüm
eda
ravzanur
ayben benimde sivilcelerim çıkmıştı, birde kızlar yumurtlama testi alın biliyorsunuz ben onunla hamile kaldım.
Meğersem ben 9. Gün yumurtluyormuşum hiç haberim yoktu
mehtabım sen hangi marka kullanmıştın
laboquıck 20 ovulasyon testi+3 gebelik+kargo bunumu alsam
15 adet ovulasyon 2 adet gebelik testi (ce sert) bunumu
warmı tawsiyesi olan werim bugün siparişi geç kalmadım dimi bugün bitti adetim siparişi bugün wersem cumaya kadarda testler gelse olurmu
kızlar
ben sıralamayı yapıyorum:
Ayben
gülsüm
eda
ravzanur
ayben benimde sivilcelerim çıkmıştı, birde kızlar yumurtlama testi alın biliyorsunuz ben onunla hamile kaldım.
Meğersem ben 9. Gün yumurtluyormuşum hiç haberim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?