Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hamilelikte dökülüyor canım. Ablamlardan biliyorum.ablam saçlarını kestirmek zorunda kaldı. Sanırım başka çözümü yok. Birde şampuanını değiştir bitkisel şampuan kullan.ben şampuanımın içine çamterebentin koyuyordum.saç dökülmesine iyi geliyor. Ama sen hamilesin bir zararı olurmu onu bilmiyorum.
Tamammmmmmmmmmm :84::84::84:
Ama ben artık bebikten ümidimi kestim
bana bak eda ne demek ümidi kesmek geliyor şaplak bak Gerçi ümidei kesmek iyimi olur bilmem ki hani diyorlarya ümidi kestiğim anda düşünmediğim anda hamile kaldım belk sende öyle olursun. Tamam tamam bencede kes ümidi

gülo kaçta gidicekti acaba doktora düşünsene ayben hamile haberi ile geliyomuş gülo ardından da senden geliyomuş haber rawzanurda pek girmiyo zaten kaldımmı tek başıma bu kaaa gebiş arasında

ay inşallah canım yaa.inşallah güzel haberlerle gelir. Anam seninde ağzdından bal damlıyor Inşallah canım.benden sonrada sen gelirsin ozaman arkamdan edacım bellimi olur

ay inşallah canım yaa.inşallah güzel haberlerle gelir. Anam seninde ağzdından bal damlıyor Inşallah canım.benden sonrada sen gelirsin ozaman arkamdan edacım bellimi olur

bence bizim bebik tedawi olmadan gelmeyecek hatta uzun bi tedawi süreci sonrasında belki :97:

ya canım, aslında kestircem de, şu batıl inançlar var ya aklımı karıştırıyolar korkuyorum bende..valla inandığım için falan değil de, bi kere kurt düşürüyolar işte..hamılelikte saç kestirilmez falan diolar..
bitkisel şampuan alayım ozaman...bide öyle deneyim..hiç aklıma gelmedi daha önce..peki ne alıcam?? marketlerde satılıyodur dimi?

yok ya adı üstünde işte batıl inanış.benim ablam kestirdi. Inanma bence böyle şeylere.
Ben otacı alıyordum. Otacı dışında başka bitkisel şampuanlarda var.marketlerde bulabilirsin büyük marketlerde ama.

çok saol canım..ilk fırsatta gidip o dediğin şampuandan alıcam..kullanınca sölerim sana :))))
ben çıkıyorum kızlar, bugun hiç keyfim yok ...çok hastayım..öptüm hepinizi...

gülo kaçta gidicekti acaba doktora düşünsene ayben hamile haberi ile geliyomuş gülo ardından da senden geliyomuş haber rawzanurda pek girmiyo zaten kaldımmı tek başıma bu kaaa gebiş arasında

gitmedim daha edoşum öğlen sorası gidecem nasıl olacaksa kaynanın haberi yok kursa gidiyorum diye çıkacağım sölesemmi karar veremedim bide bebiş yok ümitlenmeyin kırmızılar bastırdı ilacımı alıp geleceme hayırlısı önümüzde ay bitmediyA NE EDEK ŞUBATTA GELİR BLKİ

geldim kimseler kalmamaış neyse görüşürüz kızlar birazdan çıkacağım haber beklemeyin bebiş haberi inş.kist felan yokturda ialacımı alır gelirim bide hsg fiyatı sorayım bakalım ne diyecek nazom klomen kullanırken ada çayı kullansam bişey olurmu????????

evet canım benim.önüzüdeki maçlara bakmaya devam.hayırlısı inşallahhh.

neyse bana müsade gülo kaçar öpüyoruuuummmm

Kızlar

ben sıralamayı yapıyorum:

Ayben
gülsüm
eda
ravzanur

ayben benimde sivilcelerim çıkmıştı, birde kızlar yumurtlama testi alın biliyorsunuz ben onunla hamile kaldım.

Meğersem ben 9. Gün yumurtluyormuşum hiç haberim yoktu

inşallah mehtapcım

mehtabım sen hangi marka kullanmıştın

LABOQUICK 20 ovulasyon testi+3 gebelik+kargo BUNUMU ALSAM

15 Adet Ovulasyon 2 Adet Gebelik Testi (CE Sert) BUNUMU

WARMI TAWSİYESİ OLAN WERİM BUGÜN SİPARİŞİ GEÇ KALMADIM DİMİ BUGÜN BİTTİ ADETİM SİPARİŞİ BUGÜN WERSEM CUMAYA KADARDA TESTLER GELSE OLURMU

ben medısmart almıştım canım içinde 5 adet vardı laboquıck al istersen içinde daha çok var

inşallah mehtapımmm.bugün herkesin ağzından bal damlıyor valla. Kız mehtap biliyonmu bizde 9.gün çalışma yapmıştık.
9-13-14-15 ve 20. Günlerde çalışmıştık.inşallah tutmuşturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…