Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

onlar kandırıkçı belirtiler aybenim öyle olcağına hiç olmasın belirti daha iyi zaten kaldı şurda 4 günün boşwerr Olmassa önümüdeki ay sende kullanırsın bu testten bakalım bende işe yarıycakmı çok heycanlandım

4 günmü aboooo az kalmış kız.ama ben 1 inde oldum edoşum. 5 gün var dimi

Mehtabıma bak be eylül annelerinde way beee canım benim bizde bugünleri görecekmiyiz aybennn

Son düzenleme:
2 günde öne at her zaman gününde olmuyosundur kaldı 3 Benle pazarlık yapma bu son ne inerim ne çıkarım

3 müü amanınn.bişey kalmamış ya la.:18:
bizim şirkette kız hamile dedim ya. yeni öğrendi. adet gününde test yapmış. pek belirtisi yokmuş. hissetmiş sadece. içinden bi ses test al yap demiş. çift çizgi çıkınca kan testi yapmaya gitmiş
değeri 3368 sanırım böyleydi. 4-6 haftalık hamile çıktı.
bir hafta önce belirtin varmıydı bişey hissettinmi diye sordum yok dedi.

Mehtabıma bak be eylül annelerinde way beee canım benim bizde bugünleri görecekmiyiz aybennn

sorma kız inşallah görürüz bitanem.sıkma canını güzel düşün. olur merak etme. bak bu bahsettiğim yeni hamile kız şirketteki uzun zamandır istiyorlardı. bak şimdi geldi bebişi.
zamanı gelmiş demekki. sen geldin aklıma.

azizeninde belirtisi olmamış hiç Sen ümitlendirmek gibi olmasıda var sende sanki bu ay bişiler Baksana nazoda kesin ve net konuşuyo

çocukken hep ben kısırım benim çocuğum olmıycak diyormuşum anneme ewlenirkende hep hemen olmıyacacağını düşünüyodum buna rağmen 1 sene korunduk acaba ben böyle düşüne düşüne kronik kısırmı oldum ya la

sizde ekim annelerinde olacaksınız kızlar allhım izni ile hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye

bende de hemen olmayacak diye korku vardı hep ve hissettiğim gibide oldu iyi düşün iyi şeyler olsun dedikleri bu canım

bende de hemen olmayacak diye korku vardı hep ve hissettiğim gibide oldu iyi düşün iyi şeyler olsun dedikleri bu canım

iyi düşümdüğümde oluyor tabi ama bu ara heralde geçirdiğim zor dönemler yüzündenmidiir nedir iyice karamsarlştım özellikle bu konuda

bende öyle düşünüyordum.hatta hala düşünüyordum ben ve anne olmak. inananamıyorum. ama hayat bu değilmi mucizelerle dolu.

sizde ekim annelerinde olacaksınız kızlar allhım izni ile hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye
inşallah mehtapcım. bekle bizi ekim topiği geliyoruzzzzzzzzzzzzz

bencede. iyi düşün edoşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…