ben medısmart almıştım canım içinde 5 adet vardı laboquıck al istersen içinde daha çok var
siparişi werdim haydi hayırlısı :18:
oo hadi bakalım hayırlısı canım.bence sende bu testle hamiş kalıcan. Bende bu ay bişey çıkmazsa bende alsammı acabaaa ?? :44:
Ya ben geçen daha çok belirti yaşamıştım hee.bu sefer pek bişey yok. :26:
onlar kandırıkçı belirtiler aybenim öyle olcağına hiç olmasın belirti daha iyi zaten kaldı şurda 4 günün boşwerrOlmassa önümüdeki ay sende kullanırsın bu testten bakalım bende işe yarıycakmı çok heycanlandım
4 günmü aboooo az kalmış kız.ama ben 1 inde oldum edoşum. 5 gün var dimi
2 günde öne at her zaman gününde olmuyosundur kaldı 3Benle pazarlık yapma bu son ne inerim ne çıkarım
Mehtabıma bak be eylül annelerinde way beee canım benim bizde bugünleri görecekmiyiz aybennn
3 müü amanınn.bişey kalmamış ya la.:18:
Bizim şirkette kız hamile dedim ya. Yeni öğrendi. Adet gününde test yapmış. Pek belirtisi yokmuş. Hissetmiş sadece. Içinden bi ses test al yap demiş. çift çizgi çıkınca kan testi yapmaya gitmiş
değeri 3368 sanırım böyleydi. 4-6 haftalık hamile çıktı.
Bir hafta önce belirtin varmıydı bişey hissettinmi diye sordum yok dedi.
sorma kız inşallah görürüz bitanem.sıkma canını güzel düşün. Olur merak etme. Bak bu bahsettiğim yeni hamile kız şirketteki uzun zamandır istiyorlardı. Bak şimdi geldi bebişi.
Zamanı gelmiş demekki. Sen geldin aklıma.
sorma kız inşallah görürüz bitanem.sıkma canını güzel düşün. Olur merak etme. Bak bu bahsettiğim yeni hamile kız şirketteki uzun zamandır istiyorlardı. Bak şimdi geldi bebişi.
Zamanı gelmiş demekki. Sen geldin aklıma.
çocukken hep ben kısırım benim çocuğum olmıycak diyormuşum anneme ewlenirkende hep hemen olmıyacacağını düşünüyodum buna rağmen 1 sene korunduk acaba ben böyle düşüne düşüne kronik kısırmı oldum ya la
sizde ekim annelerinde olacaksınız kızlar allhım izni ile hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye
bende de hemen olmayacak diye korku vardı hep ve hissettiğim gibide oldu iyi düşün iyi şeyler olsun dedikleri bu canım
bende öyle düşünüyordum.hatta hala düşünüyordum ben ve anne olmak. inananamıyorum. ama hayat bu değilmi mucizelerle dolu.çocukken hep ben kısırım benim çocuğum olmıycak diyormuşum anneme ewlenirkende hep hemen olmıyacacağını düşünüyodum buna rağmen 1 sene korunduk acaba ben böyle düşüne düşüne kronik kısırmı oldum ya la
inşallah mehtapcım. bekle bizi ekim topiği geliyoruzzzzzzzzzzzzzsizde ekim annelerinde olacaksınız kızlar allhım izni ile hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye
bende de hemen olmayacak diye korku vardı hep ve hissettiğim gibide oldu iyi düşün iyi şeyler olsun dedikleri bu canım
iyi düşümdüğümde oluyor tabi ama bu ara heralde geçirdiğim zor dönemler yüzündenmidiir nedir iyice karamsarlştım özellikle bu konuda
bencede karamsarlığın bundan olabilir. ama güzel düşünmeye zorla kendini bidenemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?