Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm nasılsınız biraz önce geldim bende doktordan pek iyi haberlerim yok

1bebiş yok
2 kist olmuş 2,5cm
3 tedaviyle bebeğin olmayacak dedi doktor kürtajın zarar vermiş dedi ve şuan moralim çok bozukkkkk
kist için ilaç verdi korun dedi buay hsg çekinmen gerek yapacak bişey yok dedi tedaviyle olsaydı geçen ay olurdu dedi

gülsüm üm nasıl yani yaa.nasıl kürtaj zarar vermiş.nasıl kürtaj yapmışlar ki. Gerizekalılar. Nasıl yani hiçmi bebeğin olmayacakmış artık bundan sonra. Nasıl yani yaa anlamadım. Ay sinirlerim bozuldu.
Canım benim yaaa.ağlama kıyamam. Dur bakalım.başka doktorlarada git bence.

gülsümüm ne biçim doktormuş be böyle söylenirmi olsaydı geçen ay olurdu , tedaviyle olmıycak falan bence sen hiç moralini bozma bi doktora daha görün kist için sonra başla ilaca.. nolur üzme kendini gülom kıyamam ben sana

bilmiyorum aybenim hsg çekinnce belli olacak sorun ufaksa gidecek yoksa tedsavi yapılacak bişeyse tedavi olacağım canım
benim kürtajım zor olmuştu sölemiştimya baymadan uyuşturmadan bağırttırarak yaptı doktor diye daha 1yıldır ben kendimi toparlayamadım hsg çekincem bakalım maddi olarak zorlayacak bizi ama ne edelim kaç doktora gitseydim aynı sölüyolar

sağol edoşum bakalım hayırlısı olsun hsg için iyi yer araştırıyorum bulursam buay veya önümüzdeki ay adet sorası çekinecem hastanede çok üzüldüm dürek çıktım eşimin yanına gittim biraz onunda sayesinde toparladım kendimi şükür şimdi iyiyim arara ağlamak geliyo içimden oda meçbur geri gidiyo malum evde misafir var hüznünmü yaşayamıyorum

ayy nasıl uyuşturmadan bayıltmadan yaparlar yaaa. Nerde oldun kürtaj sen? Ben özelde bile olmadım. Bakırköy kadın doğumda oldum. çünkü orası çok iyidir dediler. Kapsamlı ve doktorları çok iyiymiş. Valla ben sordum hatta lokal değil ben genel anestezi olmak istiyorum dedim. Genel yapıyoruz dedi doktor.ayıldığımda odadaydım. Biraz altta ağrım vardı ilk uyandığımda ama tampondan dolayıda ağrı yapıyordu.tampon çıkınca daha rahat ettim. Hastaneden çıktık kocişle bakırköyde turladık bile. Senin nasıl yapmışlar öyle yaa anlayamadım. Vakumlamı yoksa kazıyarakmı yaptılar? Ozaman senin kürtaj kazıyarak oldu sanırım canım yaaa :44:

gülsümümm çok üzüldüm ya vardır bundada bi hayır allahım duyar merak etme başka doktora da gitsenn olmaz mı yaa şimdi evde dolu sn daha kötü olursun eşinle aran iyidir işallahh ablamm yaa lütfen kendini üzme

kisti tedavi ederler dimi sıkıntı olmaz

tedavi ile olmayacaksa nasıl olacakmış bende bunu anlamadım ya.

O kürtajını yapan gerizekalı doktor ne yaptı ki bu kadar zarar verdi rahmine.

üzülme tatlım lütfen bak senin bir bebeğin var allaha çok şükür gene olur hiç dert etme sen olur mu

canım ogün nasıl oldu bende anlamadım bebk yok kürtaj olacan deyince hastane başıma yıkıldı sanki çok ağladım üzüldüm hiç aklıam başka yere gitmek gelmedi eşimin çalıştığı hastanede oldum ama ogün bügündür hep diyodum beni mahvettiler bebek nasıl oldun içimi sanki hepden aldılar diye boşsa değilmiş bende söledim uyuşturacakmı bayacakmı diye yatış yapınca ama bişey sölemediler sorada ölece yaptı dokotr yeter artık diye bağıra bağıra elime o doktoru verseler bikaşık suda boğarım hala gözümün önünden gitmiyo çektiğim

sağol sedacım hayırlısı bakalım bundada vardır bi hayır yaşadıklarımız bi sınav değilmi inş.sonuç güzel olur eşimle iyiyiz canım zaten onun sayesinde moralim düzeldi biraz

Allahım doktorunda vicdan sahibi olanına denk getirsin insanı bu ne yaaa ne hakları var seni bu kadar üzmeye o kürtajı yapan doktor nasıl doktor olmuş gülom ne olur üzme kendini moralini yüksek tut herşey yoluna giricek eşinde yanında sana destek ne güzel işte...hüzün falan yaşama zaten gülom iyiki yanlız değilsin en azında kafan dağılır

sağol sedacım hayırlısı bakalım bundada vardır bi hayır yaşadıklarımız bi sınav değilmi inş.sonuç güzel olur eşimle iyiyiz canım zaten onun sayesinde moralim düzeldi biraz

evet bundada vardır bi hayır eşinle iyi olmana çok çok sevindim.. Ayrca kürtajı yapan nasıl bi doktormuş ya sinirden gidip valla parçalardım ben adamı..en önemlisi morl bak ne güzel dünyalar tatlısı kızın var cimcime maşşallah allahım onu bağışlasın sana ya hç olmasaydı

AY CANIM İNANMIYORUM YAA.BAĞIRTA BAĞIRTA YAPILIRMI ALLAHIN GERİZEKALISI. CANIM BENİM ÖZELDEKİ DOKTORUMDA BEBEK YOK ACİL HEMEN YUKARI ÇIKIN KÜRTAJ OLMAN LAZIM DEMİŞTİ.BENİM DÜNYA BAŞIMA YIKILDI. ŞOK OLDUM. ÖYLE APAR TOPAR YAPILIRMI DEDİM YAA. RAPORLAR TUTULDU FALAN AMA BEN HASTANEDE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM.EŞİMDE BİR YANDAN.
YOK DEDİM HAYIR BEN OLMIYCAM DEDİM.OLSAM BİLE ŞİMDİ DEĞİL DEDİM.İNSAN BU DURUMDA YAPARMI DEDİM YA. ZATEN DÜNYA BAŞIMA YIKILMIŞ APAR TOPAR NOLUYORUZ DEDİM. YAPTIRMADIM. YIRTTIM KAĞITLARI İSTEMİYORUM DEDİM. SONRADA BİR KAÇ HAFTA SONRA DA BAKIRKÖY KADIN DOĞUMDA OLDUM KÜRTAJI. AMA İNANAMIYORUM HALA NASIL BAYILTMADAN YAPARLAR YAA.BEN OLSAM BU GİTTİĞİM DOKTORDAN RAPOR ALIRIM. HATALI KÜRTAJ SEBEBİ BİLE BİR DAHA ÇOCUK OLMAYACAKTIR YAZISI ALIP O DOKTORA GİDİP AĞZINA SIÇARDIM. HATTA SIÇMAKLA KALMAZ DAVA AÇAR GÖREVDEN ALDIRIRDIM. BENCE SENDE BUNU YAPMALASIN GÜLSÜM. SENİN GİBİ BAŞKA İNSANLARDA AYNI ACIYI YAŞAMASIN O DOKTOR YÜZÜNDEN. LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM

sağolun kızlar hepinizde
iyiki varsınız hayırlısı olsun Rabbim ne derse o olur zaman ilaç olacak yeterki hayırlısı olsun
şimdilik çıkıyorum yemek yapacam öpüyoruummmmm görüşürüzzz

kesinlikle başından sonuna kadar sana katılıyorum aybenim. gülsüm bencede bişeyler yapmalısın yaptığıyla kalmamalı pislik yaa

GFR canım ben bile şoktayım yaşadıklarından ötürü seni hiç düşünemiyorum...Ne diyeceğimide bilemiyorum...Zaten aklıma gelen soruları arkadaşlar sormuşlar sana...Dertleşmişsiniz...İçine atma canım sıkıntını bırak dışarı...Çoook geçmiş olsun canım benim...

GÖKKUŞAĞI canım bende yazdıklarına katılıyorum...GFR bence o dr. rahat bırakma...Senin canın yanmış onunda canını yak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…