Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım, moral bozmak elde değil biliyorum ama iyi düşünmeye çalış..Allahın izniyle iyi bir doktora giderek en kısa zamanda tedaviye başla..o doktorun sana yaptıklarınıda yanına bırakma lütfen...çeksin cezasını..gökkuşağı nın dediklerine sonuna kadar katılıyorum..kesinlikle hakkını aramalısın...

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canım...ben hastayım..kendimi hiç iyi hissetmiyorum..:2:
şimdi biri bana dese ki ; sen git eve dinlen..taaaaa iyileşince gel dese, allahhhh süper olurdu
tabi bu bir hayal...hatta hayal bile olamazzz:))

günaydın canım...ben hastayım..kendimi hiç iyi hissetmiyorum..:2:
şimdi biri bana dese ki ; sen git eve dinlen..taaaaa iyileşince gel dese, allahhhh süper olurdu
tabi bu bir hayal...hatta hayal bile olamazzz:))

grçmiş olsun canım dikkat et kendine vallaha bende öyleyim kus kus öldüm cnım çıktı...bol bol meyve tüket canım... eve gidip yatma valla bende de hayal oldu...:84:

grçmiş olsun canım dikkat et kendine vallaha bende öyleyim kus kus öldüm cnım çıktı...bol bol meyve tüket canım... eve gidip yatma valla bende de hayal oldu...:84:

yiyiyorum sedacım, ama iyi olamadım daha:2:
sen nnasılsın ??
ben karar verdim, oyun alanına :)

yiyiyorum sedacım, ama iyi olamadım daha:2:
sen nnasılsın ??
ben karar verdim, oyun alanına :)

ben ne bilim canım bulantılarım hala devam ediyo..eşimle limoni olduk gene durduk yere..:84::84: oyun alanı evet aslında sonradan bende düşündüm ama tam karar veremedim erken diyorum bide.. ebrucum sen bu 3'lü test i yaptırdın mı.. bide 2 li testi haftaya doktor kontorlüm varda...

eşinle aranı bozma; hiç birşey için değmez inan buna..
ben hamileliğimin başında ( hamile olduğumu bilmeden )kullandığım ilaçlardan dolayı çok tedirgindim..ne kadar test varsa hepsini yaptırmak istiyodum ama; ilk önce 2 li testi yaptı doktorum, çok güzel sonucun, 3 lü test yapmayacağım sana dedi.o yüzden ben 3 lü testi yaptırmadım canım...doktorun neyi uygun görürse onu yaptır sende.

ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler valllaa tartıştığımızda... haklısın bende doktorum ne derse ona göre hareket edeceğimm üfff bi önümüzdeki hafta gelseydi.. göbeğin çıktı mı canımm yaa

sitres yapma kendine ya; Allah sağlık versin, huzur versin, zaman aslında su gibi geçiyoda bizler farkında değiliz biliyo musun?? hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı bebişim..şimdi oldu 20 hafta :) bi bakmışız doğmuşlar peşlerinde koşturuyolar bizi :))
göbüşüm kendini belli etmeye başladı :)) gögüslerimde büyüdü...

benimkide büyüdüü nolmuşş yaa diyo eşim geçen 80 di 90 kullanıyorum artık benimde göbeğim çıktı ama bebişten mi bilmiyorumm:87:

benimkide büyüdüü nolmuşş yaa diyo eşim geçen 80 di 90 kullanıyorum artık benimde göbeğim çıktı ama bebişten mi bilmiyorumm:87:

aynı şeyi benim eşimde diyo..nolmuş böyle diye
senın göbiş çıktıysa erken çıkmışş valla...benım 12 haftalıkken göbeğim falan yoktu, kıyafetlerimde oluyodu.. 15_16 haftadan sonra olmamaya başladı, daha yenı yenı cıkmaya başladı göbüşüm..bundan sonrada hızla büyüyecekmiş..bende onu istiyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…