manyaqq seni..
daha barışmadın mı gıııhani ceviz kabuğunu doldurmayacak birşey yüzünden diyodun...
küsme eşinee...sana hiç yakıştıramadım...al sanaaa
bu arada avatar değişmiş?? bunlar kım ki??
herifimle benimm kızz..hasret bağrımı deldi barışım gızz affettimmm..
gülsümümmm hoşgldinn nassınn... iyi misinnn?
hoşbuldum datlum eyiyem sen nasılsan yazıkkk kız barış herifnende
barışcım kele kedi gibi birbirimize bakıyoz kaç gündürrbi öperim barıışırık affetim seni derim sen nasılsınn gidiyor mu gaynana
aferim sana öle ol bende öle öper sarılır barışırım
yok gııı daha niyeti yok gibi pazarada annemler geliyo offf sıkıntıdayım
gelimde yolum acık ne var benim kaynanında hıncnı çıkartımm ayrıca inş. güzel sonuçlarla gelirsin canımmmm inş. canın yanmaz rabbm hayırlısını versin
gel gel ellerin dert görmesinsağol canım benim anestezi ile yaptırazcam inş.sorasında acı yaşamam hem bendenen hem ruhen
işallahh işallahh dualarım seninleduaya ihtiyacımız var her daim alllahım büyük yanımızda her daim
birazdan çıkarım kursdan yeni geldim yemek yapacağım heemn bura kaçtım acıkmışlardır offfffffff ne yapsam
aman bizim burda zuhumun dibini yesin derlerkaynanalarda onu yesinn..bende evdeym akşama ne yapsmm şaştım valla:44:
boşver öle deme akşama kdar evde kadın hiç bişey yapmammış gerçi alıştım bende yinede en azından inan bi çorba yapar neyse çayla yapacağım bugün zaten hergün yemek yap yap bıktım yapacak bişeyde bulamadım ne edem
neyse sedoşum sora görüşürüz eşimde gelir birazdan sofrayı hazırlayam kendinede bebişşede dikkat et öpüyorum canımmm
:26::26:haklısın vallla canım aparatif bişeylerr yap bariii yormaa kendiniii
neyse sedoşum sora görüşürüz eşimde gelir birazdan sofrayı hazırlayam kendinede bebişşede dikkat et öpüyorum canımmm
haçan ben celduuummmm güzel topiğimin güzel anneleriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?