Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

herifimle benimm kızz..hasret bağrımı deldi barışım gızz affettimmm..

gülsümümmm hoşgldinn nassınn... iyi misinnn?

barışcım kele kedi gibi birbirimize bakıyoz kaç gündürrbi öperim barıışırık affetim seni derim sen nasılsınn gidiyor mu gaynana

aferim sana öle ol bende öle öper sarılır barışırım
yok gııı daha niyeti yok gibi pazarada annemler geliyo offf sıkıntıdayım

buarada pazartesi hsg çekinecem kızlarr 350tl bakalım inş.sorun çıkmaz:94:

aferim sana öle ol bende öle öper sarılır barışırım
yok gııı daha niyeti yok gibi pazarada annemler geliyo offf sıkıntıdayım
gelimde yolum acık ne var benim kaynanında hıncnı çıkartımm ayrıca inş. güzel sonuçlarla gelirsin canımmmm inş. canın yanmaz rabbm hayırlısını versin

gelimde yolum acık ne var benim kaynanında hıncnı çıkartımm ayrıca inş. güzel sonuçlarla gelirsin canımmmm inş. canın yanmaz rabbm hayırlısını versin

gel gel ellerin dert görmesinsağol canım benim anestezi ile yaptırazcam inş.sorasında acı yaşamam hem bendenen hem ruhen

birazdan çıkarım kursdan yeni geldim yemek yapacağım heemn bura kaçtım acıkmışlardır offfffffff ne yapsam

aman bizim burda zuhumun dibini yesin derler kaynanalarda onu yesinn..bende evdeym akşama ne yapsmm şaştım valla:44:

boşver öle deme akşama kdar evde kadın hiç bişey yapmammış gerçi alıştım bende yinede en azından inan bi çorba yapar neyse çayla yapacağım bugün zaten hergün yemek yap yap bıktım yapacak bişeyde bulamadım ne edem

neyse sedoşum sora görüşürüz eşimde gelir birazdan sofrayı hazırlayam kendinede bebişşede dikkat et öpüyorum canımmm

:26::26:haklısın vallla canım aparatif bişeylerr yap bariii yormaa kendiniii

haçan ben celduuummmm güzel topiğimin güzel anneleriiiiii

biraz geç kaldım hoşgeldin demek te ama; tam o sıra işlerim yoğunlaştıı yazamadım...şimdi fırsat buldum ama gitmişsin sanırım...bozma moralını, kayınvaliden durumundan memnun ve rahat olmasa çoktan giderdii..rahat ki kalıyorr, memnun edemedim falan die düşünme....kendinide yıpratma..valla değmez..olan sana olur...oyüzden stres yapma canım... öptüm

kızz sedaa..o avatarda ki kadının göbeeği bi tuhaf..töbe töbe..
hiç güzel değill ...
düğün resmini niye kaldırdın ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…