Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın kızlar...hafta sonu, hemde sabahın 9 unda benım buraya uğradığım görülmüş şey değildir amaa; saat 11 de doktor kontrolüm var, heyecandan uyuyamadım napayım size bi günaydın diyim dedim işte...görüşürüz :)

günaydın tatlımm doktordan sonra ara haber ver haaa mutlaka

günaydın...
hem cumartesi...hem iş..hem grip...hiççç çekilmiyo....uyumak istiyorum..burnum açılsın..rahat nefes almak istiyorum...
ebru doktora gidecekmiş,hayırlı haberlerle gelir inşaallah.gülsümle,bende pazartesi doktordayız..inşaallah hepimiz hayırlı,güzel haberlerle döneriz..ben yoruldum şahsen,hem iş,hem kış,hem hastalık...bir an önce izin zamanım gelsede evimde yayıla yayıla gün saysam,havalarda ısınsın..

evet nazoo yaa aynenn hem iş..hem kış... uykusuzluk hiç çekilmyo bendee p.tesi gidicem doktora inş. hayırlı hberlerle geliriz..

haklısın canım değmez yinede ben elimden geleni yapayımda gerisi boş
kaynanalar gitti şükür yarında annemler geliyo

kimseler yok bende iş yapıyorum dinlenem biraz diye ara verdim bura geldiydim offf daha çok işi vr havada soğuk çamaşırlar nesıl kuruyacaksa
hayırlısıyla pazartesi olsaydı:94:

İyiyim cnm biraz yorgun sen nasılsın nasıl gidiyor? Minik kızım iyi şimdi mışıl mışıl yatıyor .Ellerinden öper teyzesi Hamileyken gelmesini şimdi de büyümesini bekliyorum

Ayyy kimbilir ne tatlı uyuyordur kızın...Misler gibide kokuyordur...

Bende oğlumda gayet iyiyiz...Bıcır bıcır hiç durmuyor içimde...Harika bişey...Allah'ım herkese bu duyguyu tattırsın...

İyi akşamlar kızlarrr

Nazom sana tekrar tekrar çok geçmiş olsun, Aytül ya bebişin çok tatlı maşallah...............

Gülsüm hadi gözün aydın kaynanan gitmiş hadi allah kavuştursun mu diyelim

Annenler geliyor dimi gözün aydın canım ne güzel annenle oturun bütün hafta konuşun dinlenin ana gibisi yok ya

slm kızlr benim aşılama olmadı mehtapcığım bende ovülasyon testi alcam ama şifremi unuttun sayfaya giriş yapamıyom ne yapcamı şaşırdım ya adetim bitmeden gelse iyi olacak ama bi türlü alamadım off ya napcam ben gittigidiyorda var orası çok uygun bana bi akıl verin nasıl alıcam cok acil

seninde çok az kaldı canım ya...nasılsın?doğumda yanında annen olucak mı?valla kızlar doğumda anneleriniz mutlaka olsun..insanın nazı bi tek onlara geçiyo..kocalarada geçiyo ama onlar anlamazlar..

annem olcak ınsallah nazooo dogumun yaklastı göbegın dustu dıyıp duruyor herkes. agrılarım daha da cogaldıı acayıp korkuyom vallaaa

Selam canım...Neden aşılaman olmadı...Şifreni unuttuysan canım şifremi unuttum girişi yokmu yeni şifre yapasın veyada yeni üyelik açacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…