:119::119::119::106:
günaydın kızlar...hafta sonu, hemde sabahın 9 unda benım buraya uğradığım görülmüş şey değildir amaa; saat 11 de doktor kontrolüm var, heyecandan uyuyamadımnapayım size bi günaydın diyim dedim işte...görüşürüz :)
günaydın...
hem cumartesi...hem iş..hem grip...hiççç çekilmiyo....uyumak istiyorum..burnum açılsın..rahat nefes almak istiyorum...
ebru doktora gidecekmiş,hayırlı haberlerle gelir inşaallah.gülsümle,bende pazartesi doktordayız..inşaallah hepimiz hayırlı,güzel haberlerle döneriz..ben yoruldum şahsen,hem iş,hem kış,hem hastalık...bir an önce izin zamanım gelsede evimde yayıla yayıla gün saysam,havalarda ısınsın..
biraz geç kaldım hoşgeldin demek te ama; tam o sıra işlerim yoğunlaştıı yazamadım...şimdi fırsat buldum ama gitmişsin sanırım...bozma moralını, kayınvaliden durumundan memnun ve rahat olmasa çoktan giderdii..rahat ki kalıyorr, memnun edemedim falan die düşünme....kendinide yıpratma..valla değmez..olan sana olur...oyüzden stres yapma canım...öptüm
Hoşgeldin canım...Nasılsın...Minik kızın nasıl...
İyiyim cnm biraz yorgunsen nasılsın nasıl gidiyor? Minik kızım iyi şimdi mışıl mışıl yatıyor .Ellerinden öper teyzesi Hamileyken gelmesini şimdi de büyümesini bekliyorum
seninde çok az kaldı canım ya...nasılsın?doğumda yanında annen olucak mı?valla kızlar doğumda anneleriniz mutlaka olsun..insanın nazı bi tek onlara geçiyo..kocalarada geçiyo ama onlar anlamazlar..
slm kızlr benim aşılama olmadı mehtapcığım bende ovülasyon testi alcam ama şifremi unuttun sayfaya giriş yapamıyom ne yapcamı şaşırdım ya adetim bitmeden gelse iyi olacak ama bi türlü alamadım off ya napcam ben gittigidiyorda var orası çok uygun bana bi akıl verin nasıl alıcam cok acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?