Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

teşekkür ederim teyzesi Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

topiğee gir demek istedim canımm

ancak gelebildim canım hafta sonu iş bitmiyor ki sedacım ...bu saat oldu daha evdeki işler bitmedi bile..kalanıda kalsın napayım...belim çok ağrıyoo sonra...

nazan ablacım c.tesi doktora gittik, herşey normal dedi,bebeğin suyu iyi, gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, eşi iyi dedi, 2 hafta sonra kontrole çağırdı, 4 hafta sonrada renklı ultrason oluyomuş ya, doopler midir nedir , işte onu yapacakmış parmaklarını nasıl oynatıyo, bacaklarını falan, Allahımmm çok güzel yaa, hiç ordan kalkmak istemıyorum doktora gidince izlemek çok hoşuma gidiyoo...
bende 23.nisan gününü bekliyorum..çocuk bayramı olduğu için değil haaa 32. haftam doluyoo ve senın gibi dört gözle beklediğim iznimi kullanmaya hak kazanıyorum...inşallah hayırlısıyla o günleride görürüz ablacım...

günaydnnn canımmm ölüyorumm ya gripp olmuşumm çok kötüyüm:2::2: dün hapşurmadan öldüm bugnde baş ağrısı hapşurma yine şükür dotkora gididem öğleden sonra sen nasılsın?

hoşgeldin canımm...
ben iyileştim, sen hasta oldun..sırayla demek ki
ben iyi haberlerle geldim çok şükür, sende iyi haberlerini alırsın inşallah yavrunun, nazo da bugun doktora gidecek, oda hayırlı haberlerle gelir inşallah...yazarsın dönüşte fırsatın olursa....

evet yaa ama çok kötüyüm:2::2: doktorumu aradım acil gel dedi grip çok öenmli dedi hamileliklte dedi üff çok kötüyümmm canım çok sevdnm egemenin iyi olmasına gülsümde gidicekti bugn doktora bakalım oda nazoda bende:82: iyi haberlerle geliriz inş.erken çıkıcam canım öyle gidicem yarn girerim geri doktoradan sonra işe geçmem bugn ayın sonu olmasa işe de gelmeyecektm ama maelesef iş çokk dünde kaynanam bizdeydi allahımm bi ilgi bi ilgi maşşallahhh en değerli gelini ben oldmm

inşallah canım bekliyorum msjını..
evet grip önemli, inşallah benim gibi ilaç kullanmadan atlatırsın...
insanın hep hasta olası geliyo böyle ilgi görünce dimiii
canım benım işler yoğunlaştı..bi yarım saat sonra ancak gelebilirim..öptüm..

tmm datlım bende işlerimi bitirimde gelirimm iş yüzünden geldimm zaten üfff:2::2:

Günaydın kızlarr...
Benim kırmızılar geldi.
Napalım hayırlısı önümüzdeki ay inşallah.
Hafta sonu kayınvalidem ve görümcem bizdeydi. Ve canavar bebekleri :84: Böyle bir çocuk görmedim. Kıyametler koparıyor.her istediğini ağlayarak çığlık atarak yaptırıyor. Eşim hafta sonu çalıştı olan bana oldu. Başım çatlıyor. Gecede uyumadık. çocuk sürekli ağlama modunda. Sürekli çığlık çığlığa bir çocuk evde.eşim akşam geldi işten ben mutfaktayım ama zaten mutfaktan çıkmak istemiyorum çocuktan uzaklaşmak için. Umut almış kucağına bak yenge bak yenge diyor aman dedim aşkım içeri götür uzunca bir süre çocuk görmek istemiyorum dedim.galiba sen haklıydın biz böyle iyiyiz çocuk yapmayalım dedim. Yerlere yatıyor. Sabahta kırmızıların geldiğini söyleyince hadi gözün aydın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…