İyi akşamlar kızlarrr
Nazom sana tekrar tekrar çok geçmiş olsun, Aytül ya bebişin çok tatlı maşallah...............
Gülsüm hadi gözün aydın kaynanan gitmiş hadi allah kavuştursun mu diyelim
Annenler geliyor dimi gözün aydın canım ne güzel annenle oturun bütün hafta konuşun dinlenin ana gibisi yok ya
Selam canım...Neden aşılaman olmadı...Şifreni unuttuysan canım şifremi unuttum girişi yokmu yeni şifre yapasın veyada yeni üyelik açacaksın...
ya hiç üye lmadımki ben siteye ama olmuyo şifre istiyo he bu arada asılama negatif işte tutmadı
topiğee gir demek istedim canımm
nazan ablacım c.tesi doktora gittik, herşey normal dedi,bebeğin suyu iyi, gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, eşi iyi dedi, 2 hafta sonra kontrole çağırdı, 4 hafta sonrada renklı ultrason oluyomuş ya, doopler midir nedir , işte onu yapacakmışgünaydın...
hem cumartesi...hem iş..hem grip...hiççç çekilmiyo....uyumak istiyorum..burnum açılsın..rahat nefes almak istiyorum...
ebru doktora gidecekmiş,hayırlı haberlerle gelir inşaallah.gülsümle,bende pazartesi doktordayız..inşaallah hepimiz hayırlı,güzel haberlerle döneriz..ben yoruldum şahsen,hem iş,hem kış,hem hastalık...bir an önce izin zamanım gelsede evimde yayıla yayıla gün saysam,havalarda ısınsın..
günaydın topiğimin güzel kadınları
günaydnnn canımmm ölüyorumm ya gripp olmuşumm çok kötüyüm:2::2: dün hapşurmadan öldüm bugnde baş ağrısı hapşurma yine şükür dotkora gididem öğleden sonra sen nasılsın?
hoşgeldin canımm...
ben iyileştim, sen hasta oldun..sırayla demek ki
ben iyi haberlerle geldim çok şükür, sende iyi haberlerini alırsın inşallah yavrunun, nazo da bugun doktora gidecek, oda hayırlı haberlerle gelir inşallah...yazarsın dönüşte fırsatın olursa....
evet yaa ama çok kötüyüm:2::2: doktorumu aradım acil gel dedi grip çok öenmli dedi hamileliklte dedi üff çok kötüyümmmcanım çok sevdnm egemenin iyi olmasına gülsümde gidicekti bugn doktora bakalım oda nazoda bende:82: iyi haberlerle geliriz inş.erken çıkıcam canım öyle gidicem yarn girerim geri doktoradan sonra işe geçmem bugn ayın sonu olmasa işe de gelmeyecektm ama maelesef iş çokk dünde kaynanam bizdeydi allahımm bi ilgi bi ilgi maşşallahhh en değerli gelini ben oldmm
günaydınnnnnçok soğukkkkk :18:
hoşgeldin edacım..ben gelcem yarım saat sonra ...burda olursan laflarız..
inşallah canım bekliyorum msjını..
evet grip önemli, inşallah benim gibi ilaç kullanmadan atlatırsın...
insanın hep hasta olası geliyo böyle ilgi görünce dimiii
canım benım işler yoğunlaştı..bi yarım saat sonra ancak gelebilirim..öptüm..
günaydınnnnnçok soğukkkkk :18:
h.g anne adayı cnm bende işimi bitirim glcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?