- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
hooooooooooooooooooop ben sigarayı bıraktımmmmmmmmm
Günaydın kızlarr...
Benim kırmızılar geldi.
Napalım hayırlısı önümüzdeki ay inşallah.
Hafta sonu kayınvalidem ve görümcem bizdeydi. Ve canavar bebekleri :84: Böyle bir çocuk görmedim. Kıyametler koparıyor.her istediğini ağlayarak çığlık atarak yaptırıyor. Eşim hafta sonu çalıştı olan bana oldu. Başım çatlıyor. Gecede uyumadık. çocuk sürekli ağlama modunda. Sürekli çığlık çığlığa bir çocuk evde.eşim akşam geldi işten ben mutfaktayım ama zaten mutfaktan çıkmak istemiyorum çocuktan uzaklaşmak için. Umut almış kucağına bak yenge bak yenge diyor aman dedim aşkım içeri götür uzunca bir süre çocuk görmek istemiyorum dedim.galiba sen haklıydın biz böyle iyiyiz çocuk yapmayalım dedim. Yerlere yatıyor.Sabahta kırmızıların geldiğini söyleyince hadi gözün aydın dedi
aferin sana pamuk şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
hay allahım ya delimi ediceksiniz beniAybenim sende hemen al şu ovulasyon testinden ben kefil oldum ya size sizden öyle çocuk çıkmazz
Benimde bütün haftasonum mutfakta geçti kayınpeder babam annem kardeşim ablam ben eşim göya bide doğum günüm diye pasta almış gelmiş ablam bide onun bulaşığı çıktı eşim gelip gidip dalga geçiyo ben bulaşık yıkarken doğum günün kutlu olsun diye piss yaaa
Bu arada edacım ben sana dedim bulaşık makinesi al diye... Hiç uğraşmazdın bitanem... Makinenin kolaylığını görünce bu zamana kadar niye almamışım dersin.
edoşum bizden öyle çocuk çıkmazmı dersin korktum ya laaa :18:
Ay bende alsammı testten acep? Sen kaça ve verden aldın pamuğum?
kaymağım ben gittigid.dan 20test+3 gebeliktestini 21,90 a aldım hemen ertesi gün hmen geldi
hımm güzel.tamam bende alıcam ozamannnnnnn
aybenim kaymağım balım ben daha göremedim çift çizgiyi bugün 11.günüm bakalım bugün ne diycek test
tık tık ben geldim..kimse varmı??bekleriz efem biz hep burdayız
tık tık ben geldim..kimse varmı??
olmamı be yaaa topiğin gısır garısı burda
bende bende gısır garıları desene ya la
Napıyorsunuz kızlarrr
ben çalışıyom ya yoğun akıcı bide midem gene kötü bulandı bulanacak ve çok akıntım var
Bi insan miğde bulantısını kıskanırmı yaaaa bende aynı sebepten ötürü kusmak istiyorummmmmmmm öğüre öğüüüreeee
Bi insan miğde bulantısını kıskanırmı yaaaa bende aynı sebepten ötürü kusmak istiyorummmmmmmm öğüre öğüüüreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?