Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hay Allahım ya delimi ediceksiniz beni aybenim sende hemen al şu ovulasyon testinden ben kefil oldum ya size sizden öyle çocuk çıkmazz

benimde bütün haftasonum mutfakta geçti kayınpeder babam annem kardeşim ablam ben eşim göya bide doğum günüm diye pasta almış gelmiş ablam bide onun bulaşığı çıktı eşim gelip gidip dalga geçiyo ben bulaşık yıkarken doğum günün kutlu olsun diye piss yaaa

edoşum bizden öyle çocuk çıkmazmı dersin korktum ya laaa :18:
Ay bende alsammı testten acep? Sen kaça ve verden aldın pamuğum?

Bu arada edacım ben sana dedim bulaşık makinesi al diye... Hiç uğraşmazdın bitanem... Makinenin kolaylığını görünce bu zamana kadar niye almamışım dersin.

Bu arada edacım ben sana dedim bulaşık makinesi al diye... Hiç uğraşmazdın bitanem... Makinenin kolaylığını görünce bu zamana kadar niye almamışım dersin.

hahahah yıkarken aklımdan bu konuşmalar geçmedi değil en kısa zamanda aldıracağım

Napıyorsunuz kızlarrr

ben çalışıyom ya yoğun akıcı bide midem gene kötü bulandı bulanacak ve çok akıntım var

Napıyorsunuz kızlarrr

ben çalışıyom ya yoğun akıcı bide midem gene kötü bulandı bulanacak ve çok akıntım var

bi insan miğde bulantısını kıskanırmı yaaaa bende aynı sebepten ötürü kusmak istiyorummmmmmmm öğüre öğüüüreeee

Bi insan miğde bulantısını kıskanırmı yaaaa bende aynı sebepten ötürü kusmak istiyorummmmmmmm öğüre öğüüüreeee

ben kusmaktan resmen nefret ediyorum nasıl kasıyorum kendimi kusmamak için anlatamam.....

Allah hepinize nasip etsin canım arkadaşlarım.

Eda kısır gacıyım diye dolanma ortalıkta allahın güzüne gider ya.

Evrene pozitif enerji yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…