ben kusmaktan resmen nefret ediyorum nasıl kasıyorum kendimi kusmamak için anlatamam.....
Allah hepinize nasip etsin canım arkadaşlarım.
Eda kısır gacıyım diye dolanma ortalıkta allahın güzüne gider ya.
Evrene pozitif enerji yolla
olmamı be yaaa topiğin gısır garısı burda
bende bende gısır garıları desene ya la
demeyin ölee yaaa
Allah hayırlı zamanda sizede nasip edecek buna eminim...
Kızlarrr yumurtlama testi aldım bendeeeeeeeeeeeee yehuuuuuuuuuuuuu
Azimliyimm şubat ayında hamiş kalıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim dilekçim aynıyım ben. kırmızılar geldi. dolmadı bu ayda göbük.napalım. sen nasılsın?Tünaydın hatunlar ama neredesiniz...Kaçmış hepsi...Önceden CENNETKOKULUM topiğin bekçisiydi şimdi senmi oldun GÖKKUŞAĞI...Nasılsın canım...
inşallah canım benim..her zaman diyorum yine dicem ..hayırlısıyla inşallah...bu ay olmadı , sonrakı ay olmadı diye olumsuz düşünmeyin..her şeyin bi vaktı zamanı var..
şimdi bebişin gelmemişse ondada bi hayr var demek ki...
sende bu azim olduktan sonra mutlaka olur..bir kaçar , iki kaçar , ama sonra kaçamaz olur sprermler
valla yumrutlama testinde çift çizgiyi gördüğüm anda 3 er 5er artık
Kızlarrr yumurtlama testi aldım bendeeeeeeeeeeeee yehuuuuuuuuuuuuu
çatlak seni
GÖKKUŞAĞI Şubat ayın da artık...İnşallah göbüşün dolar...Ovülasyon testide almışsın işe yarar inşallah...Belkide NAZO gibi erken yumurtluyorsundur haberin yoktur...Hadi hayırlısı...
GÖKKUŞAĞI Şubat ayın da artık...İnşallah göbüşün dolar...Ovülasyon testide almışsın işe yarar inşallah...Belkide NAZO gibi erken yumurtluyorsundur haberin yoktur...Hadi hayırlısı...
napayım ya.fena hırs yaptım geçen ay çalıştık belliydi olmayacağı.ve içimde hiç hamilelik hissi yoktu.memişlerimde ağrıyordu sonra bi baktım ağrıda geçmiş. zaten ertesü günü kırmızıla geldi. kendimi dinlemekten okadar tecrübeli oldumki hamile kaldığım zaman teste gerek kalmadan hamile olduğumu anlayacağım artık
ya bu arada şirkette bir hamile haberi daha aldım. yemekhanede çalışan biri. ama aldıracakmış. durumları yokmuş. 6 haftalıkmış. korundukları halde olmuş ya. allahım çıldiriciiiimmm. :84:
napayım ya.fena hırs yaptım geçen ay çalıştık belliydi olmayacağı.ve içimde hiç hamilelik hissi yoktu.memişlerimde ağrıyordu sonra bi baktım ağrıda geçmiş. zaten ertesü günü kırmızıla geldi. kendimi dinlemekten okadar tecrübeli oldumki hamile kaldığım zaman teste gerek kalmadan hamile olduğumu anlayacağım artık
ya bu arada şirkette bir hamile haberi daha aldım. yemekhanede çalışan biri. ama aldıracakmış. durumları yokmuş. 6 haftalıkmış. korundukları halde olmuş ya. allahım çıldiriciiiimmm. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?