Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evrene benim enerjimden gına geldi bi pozitif bi negatif evrende şaşırdı

nazo nazo nazo :84:
gülo gülo gülo :84:
topikten bekleniyorsunuz merak ediliyorsunuz

ne düşünüyosun ölee.....
sabret azcık, olacak hayırlı zamanda, buna inan sen.olumsuz şeyler düşünme canım...
gerçekten olumsuz düşünmenin çok büyük etkisi var ...

Tünaydın hatunlar ama neredesiniz...Kaçmış hepsi...Önceden CENNETKOKULUM topiğin bekçisiydi şimdi senmi oldun GÖKKUŞAĞI...Nasılsın canım...

Azimliyimm şubat ayında hamiş kalıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım benim..her zaman diyorum yine dicem ..hayırlısıyla inşallah...bu ay olmadı , sonrakı ay olmadı diye olumsuz düşünmeyin..her şeyin bi vaktı zamanı var..
şimdi bebişin gelmemişse ondada bi hayr var demek ki...
sende bu azim olduktan sonra mutlaka olur..bir kaçar , iki kaçar , ama sonra kaçamaz olur sprermler

Tünaydın hatunlar ama neredesiniz...Kaçmış hepsi...Önceden CENNETKOKULUM topiğin bekçisiydi şimdi senmi oldun GÖKKUŞAĞI...Nasılsın canım...
iyiyim dilekçim aynıyım ben. kırmızılar geldi. dolmadı bu ayda göbük.napalım. sen nasılsın?

evet bu amin elinden şubatta kaçamaz oy spermler. yakalayacağım kuyruklarından
bu ay kociş yandı

GÖKKUŞAĞI Şubat ayın da artık...İnşallah göbüşün dolar...Ovülasyon testide almışsın işe yarar inşallah...Belkide NAZO gibi erken yumurtluyorsundur haberin yoktur...Hadi hayırlısı...

napayım ya.fena hırs yaptım geçen ay çalıştık belliydi olmayacağı.ve içimde hiç hamilelik hissi yoktu.memişlerimde ağrıyordu sonra bi baktım ağrıda geçmiş. zaten ertesü günü kırmızıla geldi. kendimi dinlemekten okadar tecrübeli oldumki hamile kaldığım zaman teste gerek kalmadan hamile olduğumu anlayacağım artık
ya bu arada şirkette bir hamile haberi daha aldım. yemekhanede çalışan biri. ama aldıracakmış. durumları yokmuş. 6 haftalıkmış. korundukları halde olmuş ya. allahım çıldiriciiiimmm. :84:

GÖKKUŞAĞI Şubat ayın da artık...İnşallah göbüşün dolar...Ovülasyon testide almışsın işe yarar inşallah...Belkide NAZO gibi erken yumurtluyorsundur haberin yoktur...Hadi hayırlısı...

bende erken yumurtluyormuşum haberim yokmuş. bende yumoş testleri ile hamile kaldım valla

belkide bilmem bakalım test işe yarar inşallah.ama yarar diye düşünüyorum. kızlarr.şubat ta çok umutluyum.azize beni yaz hatta şimdiden hamişler listesine

çocuk aldırmak çok günahmış..Allah vermişse o çocuğu ona elbetteki yiyecek ekmeğinide vermiştir..ne diyim yaaa...
sen şubata odaklan, olmadı marta kesin artık..bende çok umutluyum. hadi hayırlısı bakalım...
bugun okadar yoğunum ki..halada bi elim işte, bi elim laf yetiştirmekte :))

çocuk aldırmak çok günahmış..Allah vermişse o çocuğu ona elbetteki yiyecek ekmeğinide vermiştir..ne diyim yaaa...
sen şubata odaklan, olmadı marta kesin artık..bende çok umutluyum. hadi hayırlısı bakalım...
bugun okadar yoğunum ki..halada bi elim işte, bi elim laf yetiştirmekte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…