Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet çok günah.söyledim aldırma allah rızkını verir dedim. Yok durum yok dedi. E ozaman alsaydınız önlemini dedim. Korunduk demezmi. Boğazlayasım geldi orda.

evet çok günah.söyledim aldırma allah rızkını verir dedim. Yok durum yok dedi. E ozaman alsaydınız önlemini dedim. Korunduk demezmi. Boğazlayasım geldi orda.
Allahü tealanın bi sınavı işte yaşadığımız herşey.. sabır güzelim..ok!
Allahım hayırlı zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese....

gülümmm senden haber warmı diye girmiştim göremeyince tam çıkıyodum seni gördüm nasılsın canım benimm

nazo nazo nazo :84:
gülo gülo gülo :84:
topikten bekleniyorsunuz merak ediliyorsunuz

slm güzeller giremedim bugün zaten doktordan geç geldim akşamda misafir vardı bugün hsgyi çekindim sol tüp kapalıymış adet olunca gel testleri felan yapalım tedaviye başlayalım ne gerekiyosa dedi doktor çok iyi bi doktora benxzziyo hayırlsı bakalım kist ialcınıda gösterdim diğer doktorun verdiği kullanma dedi kist zaten engel değil hemde alakasız ilaç vermiş dedi tek yumurtayla yola devam olur ama zaman lazım biraz zorlanacağız dedi hayırlısı

gülümmm senden haber warmı diye girmiştim göremeyince tam çıkıyodum seni gördüm nasılsın canım benimm

bende çok duramayacam edoşum biraz hafif ağrım başlıyo çok yorgunm yatıp dinlenmek istiyorum fırsat bulunca gelirim yine öpüyoruummmm fıstığım görüşürüz

bende çok duramayacam edoşum biraz hafif ağrım başlıyo çok yorgunm yatıp dinlenmek istiyorum fırsat bulunca gelirim yine öpüyoruummmm fıstığım görüşürüz

gülsümüm gönlü güzel kendi güzel arkadaşım benimm bu doktorunu sewdim aklı başında doktormuş çok şükür Allah merhametli doktora düşürsün düşürecekse vallahi.. yola devam gülom ağrın olması normal ama hayırlı haberlerle geldin şükür Allahın izniyle sende bende aybenimde bekleyen herkesde tez vakitte alacağız bebeklerimizi kucağımıza..merakta koyma bizi öpüyorum canım arkadaşımm

geçmiş olsun tatlım.

Sol tüpü açmak için birşey yapacaklar mı? Neyse sorunun ne olduğunu öğrenmiş olduk en azından benim içim rahatladı valla, daha kötü şeyler çıkar diye korkuyordum. Canın yandımı?

günaydın kızlar dün gelemedim sabah sabah kötü bir haber olcak ama nazomda şeker çıkmış dün çok üzüldüm inş tez zamanda şifa bulur

gülüm canımm çok sevindim bak ne güzel okadar da önemli bişey yokmuş yehuuuu hadi bakalım yola devammm
holleyyyyyyyyyyyy samsun merkezde kaarrrr yagıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
anaa samsun da karmı yağıyor. görümcem ve kayınvalideyi dün samsuna gitmek üzere yolcu ettik. bugün samsun bafrada olacaklar.

günaydın kızlar dün gelemedim sabah sabah kötü bir haber olcak ama nazomda şeker çıkmış dün çok üzüldüm inş tez zamanda şifa bulur

tühh ya, valla üzüldüm bak şimdi....dün doktora gideceği için gelmediğini düşünmüştüm..demekki morali bozuk oyuzden gelmiyoo (

nerdesin sen canım ya, merak ettim..anlat hadi naptın dün? doktorun ne dedi....?

oo güzel haberlerle geldim datlımm gittim bebişimi gördümm kafasını kaşıyoduu eşim diyo ki maşşallahh nasıl hareketli.2li testimizi yaptı ense kalınlığı iyi çıktı bide kan testi istedi onu bugn alacağız bide suda eritilen kapsuller verdi işte..gülsümümm içini rahat tut inş. kısa zamanda diğer tüpde açılır bu doktor evet iiyye benziyoo..nazoomm çok üzüldümm ya inş. mustafaya etkisi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…