- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
çocuk aldırmak çok günahmış..allah vermişse o çocuğu ona elbetteki yiyecek ekmeğinide vermiştir..ne diyim yaaa...
Sen şubata odaklan, olmadı marta kesin artık..bende çok umutluyum. Hadi hayırlısı bakalım...
Bugun okadar yoğunum ki..halada bi elim işte, bi elim laf yetiştirmekte :))
Allahü tealanın bi sınavı işte yaşadığımız herşey.. sabır güzelim..ok!evet çok günah.söyledim aldırma allah rızkını verir dedim. Yok durum yok dedi. E ozaman alsaydınız önlemini dedim. Korunduk demezmi. Boğazlayasım geldi orda.
nazo nazo nazo :84:
gülo gülo gülo :84:
topikten bekleniyorsunuz merak ediliyorsunuz
gülümmm senden haber warmı diye girmiştim göremeyince tam çıkıyodum seni gördüm nasılsın canım benimm
bende çok duramayacam edoşum biraz hafif ağrım başlıyo çok yorgunm yatıp dinlenmek istiyorum fırsat bulunca gelirim yine öpüyoruummmm fıstığım görüşürüz
slm güzeller giremedim bugün zaten doktordan geç geldim akşamda misafir vardı bugün hsgyi çekindim sol tüp kapalıymış adet olunca gel testleri felan yapalım tedaviye başlayalım ne gerekiyosa dedi doktor çok iyi bi doktora benxzziyo hayırlsı bakalım kist ialcınıda gösterdim diğer doktorun verdiği kullanma dedi kist zaten engel değil hemde alakasız ilaç vermiş dedi tek yumurtayla yola devam olur ama zaman lazım biraz zorlanacağız dedi hayırlısı
günaydınnnn kızlarrr :124::124::124:
:119::119::119::119:
günaydınnn canımmm
gülüm canımm çok sevindim bak ne güzel okadar da önemli bişey yokmuş yehuuuu hadi bakalım yola devammmslm güzeller giremedim bugün zaten doktordan geç geldim akşamda misafir vardı bugün hsgyi çekindim sol tüp kapalıymış adet olunca gel testleri felan yapalım tedaviye başlayalım ne gerekiyosa dedi doktor çok iyi bi doktora benxzziyo hayırlsı bakalım kist ialcınıda gösterdim diğer doktorun verdiği kullanma dedi kist zaten engel değil hemde alakasız ilaç vermiş dedi tek yumurtayla yola devam olur ama zaman lazım biraz zorlanacağız dedi hayırlısı
anaa samsun da karmı yağıyor. görümcem ve kayınvalideyi dün samsuna gitmek üzere yolcu ettik. bugün samsun bafrada olacaklar.holleyyyyyyyyyyyy samsun merkezde kaarrrr yagıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar dün gelemedim sabah sabah kötü bir haber olcak ama nazomda şeker çıkmış dün çok üzüldüm inş tez zamanda şifa bulur
günaydın kızlar dün gelemedim sabah sabah kötü bir haber olcak ama nazomda şeker çıkmış dün çok üzüldüm inş tez zamanda şifa bulur
Istanbul istoç dan bildiyorum burda lapa lapa kar yağıyor :98:
sen istoçtamı çalışıyon mehtapım? bende bi ara orda çalışmıştım.
bende istanbul avcılardan bildiriyorum inceden kar yağışı başlamış durumda burada da.
nerdesin sen canım ya, merak ettim..anlat hadi naptın dün? doktorun ne dedi....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?