Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Günaydın pambık şekerlerim

Nazo çok geçmiş olsun inşallah sende mustafada iyisinizdir.
Seda gözünaydın yawrunu görmüşsün herşey yolunda imiş inşallah hep böyle dewam eder.
Mehtappp aybenn önce anadoludan bildirim lapa lapa kar war sonra awrupa seyrek seyrek attırıyo

ohh iyi iyi maşallah...paşamızın keyfi yerinde desene...
aaaaaaaaaaaa kız paşa dedimm bak, Allah söyletti..senin oğlun olacak
bi egemen daha geliyoooo

evet canımmm nasıl mutluyum anltamamm azz kaldı bu haberleri inş. sen ve aybenden duyarız işallahh hayatım

ohh iyi iyi maşallah...paşamızın keyfi yerinde desene...
aaaaaaaaaaaa kız paşa dedimm bak, Allah söyletti..senin oğlun olacak
bi egemen daha geliyoooo

doktora sordum cinsiyet belli mi diye güldüü annesi baksana halii vaklti yernde napcksın dedi şmdi şaşıyodur bunlar km diyodur dedi eşim diyo kii bak ben baban krize girdm gülmeden doktor da güldü ama kıza benziyo ama tam bişey diyemem 14.haftada merak ediyosan gel yoksa 16.haftada beklerm annesi dedi bebiş çok hareketli maşallahh dedi

iyi canımm çok sevindim vallahi..sağlıklı olsunda kızı da bir oğluda, ben sana şaka yapıyorum...
hastalığın nasıl oldu?? bişey dedi mi onun için?
bide 2 li test sonucunu yaptırdıktan sonra 3 lü testle ilgili bişey dedi mi?

gözün aydın sedacım bende hafta cumartesi giedecem

afferrinn sana dedii:2: b,ide güzel hapşurdumm yanında bol bol ıhlamur iç dedi içerisine ama limon ve elma kes koy dedi hap olarakda sadece minoset kullanabilrmişim.2'liden sonra şmdilik 3'lü gerek görmüoyoruz ama o zaman bakarız 20.haftada dedi bnde göbekten su alınıyomuş diye duydum korktum dedm yok yok dedi güldü ense kalınlğı iyi çıktı sağlıklı şmdişilk kafana takma dedi

benim doktorun dediği gibi demiş senınkıde..benımkıde 3 lü testi yapmadı, 2 linin sonuçları iyi çıkınca..
onu merak ettımde oyüzden sordum :))
bugun yalnız çalışıyorum...yanımdakı arkadaş hastaydı gelmedi bugun..işler yığıldıı sorma halimiii((

off yorma kendini dikkat et bende her an gidebilirim valla hiç halim yokkk:2::2:

sedacım canım gözün aydın bebeğini görmüşsün.herşey yolunda olmasına çok sevindimmm..

edammmm canımm. pambuk şekerimmm benimmm.nasılsınnn
mehtapım sende git doktora da alalım bebişinden güzel haberler

çok teşekkürrr edermm datlımmmm senden dee duycazz işallahhh en kısa zamandaa

topiğinizin EN DATLIII bayanı geldi,herkese günaydın...
evet arkadaşlar niçin bu kadar tatlı olduğumun sebebini buldu doktorlar...gebelik şekerim varmış.hemide öle böle değil baya baya yüksek..beni merak eden ve iyi dileklerini ileten arkadaşlarım hepiniz çok çok sağolun..ama dün giremememin nedeni izinli oluşumdu,yani öyle moralim falan bozuk değildi..tabi hoş bişey değil ama çaresizde değil.hemen diyete başlattı..AÇIMMM AÇÇÇÇÇ...yarın 100 lük glikoz yüklemesi yapılacak yeniden,duruma göre ilaç tedavisinide başlayabilirmiş,hatta insülin tedavisine ama değerlerde çok artma olmazsa diyetle doğuma kadar devam ederiz dedi..aman kızlar sizde çok dikkat edin,ben hep hamurişi ve tatlı ağırlıklı beslendim,olacağı buydu,napayım altkatta nefis bir subörekçisi var..ama şimdi hepsi hayal,hamurişi ve tatlı hayatımdan çıktı,inek gibi otlayacakmışım,helvamla,pekmez ve tahinimlede vedalaştım,sabah bana melülü melül bakıyolardı kavanozlarından ama hiçç yüz vermedim.şu ana kadar 11,5 kğ almışım.artık çok yavaş gideceğim.bebğin çok kilolu olma riski var dedi,erken doğum bile olabilir eğer kontrol altına almazsak dedi.diyet,egzersiz ve stresten tamamen uzak bir yaşam tarzıyla bebeğede,kendimede bir zarar vermeden gebeliğimi tamamlayabilirmişim..açım yaa,ekmek bile 1 dilim,pilav 2 kaşık,ben şekerden ölmezsem,açlıktan ölürüm güççük menderes gibi.

iyi olduğuna çok sevindim canım ya keyfin yeridnde ne güzel. bak biliyorsun bu erken doğum nedeni bu yüzden yediklerine içtiklerini çok dikkat et. yani artık hiçbirşey yemesen olur depodan beslenirsin

hoş gelsin dattlı bayannn. Yersen öyle dikkat etmeden hamur işleri tatlılar olacağı bu
Neyse canım çokta önemli bir durum olmamasına sevindim canım.az kaldı tut biraz gırtlağını nazoooooo

haaa bu arada o sağlık ocaklarındaki testlere güvenmeyin,hatta hiç yaptırmayın,bana idrar tahlili yapıp idrarında protein var diye panik yapmışlardı ya..hastanede ayrıntlı tam idrar yapıldı,eser yok,doktorda dedi zaten s.ocaklarındaki testler güvenilir değil..

Nazo benimde kırmızılar geldi
Ama şubat ayında çok azimliyim kararlıyım kaçış yok hamile kalacağımmmm
Bende yumurtlama testi sipariş verdim. Bugün elimde olur. Temizlenir temizlenmez tam gaz çalışmalar başlayacak. çift çigiyi gördüğüm anda da 3er 5şer artık allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…