Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

iyi olduğuna çok sevindim canım ya keyfin yeridnde ne güzel. bak biliyorsun bu erken doğum nedeni bu yüzden yediklerine içtiklerini çok dikkat et. yani artık hiçbirşey yemesen olur depodan beslenirsin

hoş gelsin dattlı bayannn. Yersen öyle dikkat etmeden hamur işleri tatlılar olacağı bu
Neyse canım çokta önemli bir durum olmamasına sevindim canım.az kaldı tut biraz gırtlağını nazoooooo

siz benim keyfimin yerinde olduğuna ne bakıyonuz loo..aman aybencim önemli bişey olmaz olur mu...doktor neler anlattı,internette neler yazıyo bi bilsen benim yerime oturup ağlarsın..Allah korusun,bebekte anomali yapabilirmiş,annede ciddi kalp,böbrek hastalığı yapabilirmiş,anne karnında ani bebek ölümüne sebeb olabilirmiş,preeklampsiye sebeb olabilirmiş,yaparmışta yapabilirmiş yani...ama doktorumun dediklerini yapmaktan başka elimden gelen bişey yok..Ben en baştada söylediğim gibi,hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ve bebişimi Allah'ıma emanet ettim..bu dünyada yiyip,içeçeği varsa sağ salim gelicektir inşaallah..

tabi önemlidir mutlaka nazom. Ama dikkat etmek doktorun dedikelrine uymak lazım. Sende bilinçli bir anne olduğun için problem yok yani o anlamda rahatız

canım ben gebelikte şekerin neler yapabileceğini biliyorum valla, erken doğum zaten ilk riskleri ama anam sende kendini hiç birşeyden sakınmadın ki ne bulduysan götürdün be şekerli gebem benim.

neyse güzelim,kısmet ocak ayında değilmiş,şubata gelir bizim yeğende artık..test işini iyi yapmışsın,ben burda işyerindeki bir arkadaşada aldırmıştım,8.günde çift çizgiyi gördü kız ve şok oldu,adeti zaten 7 gün sürüyodu.erken yumurtluyomuş yani..inşallah işe yarar..

bende 8. gün yumurtluyomuşum ve benim adetim 3-4 gün sürüyor

canım ben gebelikte şekerin neler yapabileceğini biliyorum valla, erken doğum zaten ilk riskleri ama anam sende kendini hiç birşeyden sakınmadın ki ne bulduysan götürdün be şekerli gebem benim.

hee valla....aybenciğimin dediği gibi çooookkk bilinçli bir anne adayıyım de mi? hakket kız..benim boğaz bi açıldı,ne bulduysam yiyodum,hatta pazar günü söylemesi ayıp gözleme yaptım 4-5 tane yedim,birden gözlerim karardı,nefes alamadım,çarpıntım oldu bizde sandık ki tansiyonum çıktı,oysa az kalmış şeker komasına giriyomuşum demek..akşam halimi görcektiniz..haşlanmış brokoli,karnıbahar,yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği..ya bu kadarcık yemekle ölürüm ben..

inşallah nazommm.

bende 8. gün yumurtluyomuşum ve benim adetim 3-4 gün sürüyor

bende kendime derdime düştüm,sizler nasılsınız,naptınız?bulantın varmı hala mehtapcım?dr.ne zaman gitcen..git artık kalp atışlarını çok net duyarsın..bu arada canımm,beni çok merak etmişsin,tel.nomu istemişsin...canımmm benim yaa..afferim böle vefalı olun işte...

:))) hoşgeldin ablacım...seni iyi gördüğüme sevindim( moral açısından) kendini yıpratma..ama gerçekten çok kılo almışsın, dikkat etmen lazım hakkaten...Allahın izniyle biraz boğazına dütt dersen bu iş olur bebişede bişi olmaz sana da

sağol güzelim..boğazı tutacağız gari...aman sende bebişim kilo alsın diye tıkınıp durma sakın..

Nazo çok geçmiş olsun topiğimizin balküpü şekeri
Allahın izniyle sende bu moral varken sanada bebeğinede hiç bişicikler olmaz sadece olan miğdeye olcak biraz küçülcek Allah tez zamanda sifanızı versin sakın diyetin dışına çıkma ne kaldıki zaten şunun şurasında gel bi öpem özledim 3 gün oldu

sağol güzelim..boğazı tutacağız gari...aman sende bebişim kilo alsın diye tıkınıp durma sakın..

yoook o mantıkla hiç yaklaşmıyorum...benım yediğimle bebeğin kılo almasının hiiç alakası yok , bunu doktorda söylüyor..ben 5 kılo aldım, doktor banada dikkat et dedi biliyomusun...
hamur işlerinin hiiç bi yararı yok, sırf karbonhidrat ama insan dayanamıyo ( bende dahil).
aslında çok yanlış yapıyoruz...sırf nefsimize yenik düştüğümüz için...ama bende yemicem bundan sonra öyle bi karar aldım ..inşallah bende dütt derim boğazımaa

gel bende seni öpeyim edoşummm...napalım herşey Allah tan...o yüzden önce dua,sonra moral..yola devam...

BULANTI DEĞİLDE CANIM MİDEMDE ACAİPLİKLER VAR, cuma günü çok kötüydüm nerdeyse doktora gidecektim yeşil soğan beni o hale getirdi, gebelikle ilgili bulantılar değilmiş canım.
12 şubatta çağırdı beni doktor o zaman 2. ayın yeni dolmuş olacak heralde parada gözü yok bu doktorun anlamadım. hafta sonu bir ara düşündüm gitsem mi doktora diye sonra gittiğimizde eşime söler diye vazgeçtim. benim çok akıntım var canım hatta 2 gündür çoğaldı hafiften kasık ve belim ağrıyo ama çok değil göbeğim sertleşti göbeğim vardı ama bu daha bir değişik oldu

oğlanda öle oluyo..hemencecik göbüşünde bir farklılık hissetmeye başlıyosun..

dilekkkkk bırak gel geçmişi okumayı...ben şeker oldummmmmmm...yetişşşşş...çaya...çorbaya nazoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…