Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

şimdi millet karşımda yemekleri şapır şupur götürürlerkene ben salata ve yoğurtla aşk tazeleyeceğim...

Güzel haberlerle gelmene sevindim canım...Peki suda eritilen kapsülleri ne için verdi...

Bu kocalar vallahi sevinçlerinden ne yapacaklarını bilemiyorlar...Benim içimden kız geçiyor canım senin...Eli ayağı düzgün sağlıklı bir kızın olur inşallah...Hem kızın olsun yaaa...Hep erkek hep erkek sonra oğluşlarımıza kız bulamayacağız almaya...

Geçmiş olsun canım...Şekerinin yüksek çıkması iyi olmamış tabiki ama canını sıkma...Başlarsın diyetine hamuru tatlıyı kesersin düzelir...11,5 kilo çok almışsın ama bu diyet seni zayıflatır artık...Mustafa paşa nasıldı...Gerçekten paşa olacak kız bu oğlan kilolu yapılı doğarsa...

Bizim burdaki sağlık ocaklarında yapılan testler kan idrar filan devlet hastanesi labaratuvarına gidiyor orda değerlendiriliyor...Ozaman güvenebilirim herhalde...

şimdi millet karşımda yemekleri şapır şupur götürürlerkene ben salata ve yoğurtla aşk tazeleyeceğim...

çorba içebilirsin galiba bir kasede çorba iç canım valla ben akşamları sadece çorba ve salata yiyorum. dikkat ettiğimden falan değil sadece canım istemiyor

nazo kız sen hep ikiz ikiz deyip duruyordun ikiz olmasın acep

heee...ben hep ikiz dedim durdum..ama eğer iyi bir doktorduysa geçen gittiğinde görebilirdi..gerçi 4.ayda ikiz olduğu anlaşılan bir sürü gebelikte var..amannn yok kız..ikizle baş etmesi çok zor,hem bak çalışan anne olucaksın..bi tane olsun,sağlıklı olsun..

dilekkkkk bırak gel geçmişi okumayı...ben şeker oldummmmmmm...yetişşşşş...çaya...çorbaya nazoooo...

Yettim gııı...Vallah bende şeker çıkmamasına rağmen ebe kilo aldığımdan dolayı meyva sebze diyor ama ben hala tatlılardayım...Nisan topiğinde bir arkadaşında şekeri yüksek çıkmıştı 100'lük oldu oda yüksek diyet verdi diyetisyen ama işe yaramadı birdahada şeker yüklemesi yapılmadı ama evde sürekli açlık ve tokluk şekerini kendi ölçüyor...Dikkat et canım...

bencede canım sağlıklı olsunda

çorba içebilirsin galiba bir kasede çorba iç canım valla ben akşamları sadece çorba ve salata yiyorum. dikkat ettiğimden falan değil sadece canım istemiyor

işyerine tabildot geliyo canım..çorba yok..içinden sadece yoğurtla salata bana uygun..gönül neler istiyo neler...kebablar...dönerler..börekler...çörekler...baklavalar...açlık başıma vurdu....

işyerine tabildot geliyo canım..çorba yok..içinden sadece yoğurtla salata bana uygun..gönül neler istiyo neler...kebablar...dönerler..börekler...çörekler...baklavalar...açlık başıma vurdu....

Sen akıllanmazsın deli gacı...Hala neler düşünüyor...

GFR çok sevindim yaaa...Diğer dr. neler neler demişti...Vallah bu dr. hiç acıması yok...Duyguları kalpleri alınmışmıdır nedir...

diloşşşş gııı...şöyle bi kızır yapsanda marulun içine sarıp sarıp yesek,yanında kek ve turşu da iyi giderdi....Allahım sana geliyorum...

Atla arabaya gel hemen bekliyorum...Tüm gacılar hepinizi bekliyorum...Ne güzel olur vallah...Delirecem zaten evde...Eşim geceden çıktı sobalı odaya kurdum yatak soğuk diye horlayıp duruyor bende horlama sesinden nefret ederim içim gıcıklanıyor uyuyamadım...Ne oğlum uyutuyor tekmelemekten nede babası daha şimdiden yandım diyorum...

GFR çok sevindim yaaa...Diğer dr. neler neler demişti...Vallah bu dr. hiç acıması yok...Duyguları kalpleri alınmışmıdır nedir...

geçmişi okumadıydım..gülsümcüğümden ne haber..çekilmişmi filmi..ne demiş doktorlar..
kız hakkaten dilek ne güzel olurdu..keşke yakın olsak hepimiz birbirimize..

geçmişi okumadıydım..gülsümcüğümden ne haber..çekilmişmi filmi..ne demiş doktorlar..
kız hakkaten dilek ne güzel olurdu..keşke yakın olsak hepimiz birbirimize..

Evet çekilmiş filmi...Sol tüpü tıkalıymış...Tek tüplede olur demiş ama biraz uğraşacağız demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…