dilekkkkk bırak gel geçmişi okumayı...ben şeker oldummmmmmm...yetişşşşş...çaya...çorbaya nazoooo...
şimdi millet karşımda yemekleri şapır şupur götürürlerkene ben salata ve yoğurtla aşk tazeleyeceğim...
oo güzel haberlerle geldim datlımm gittim bebişimi gördümm kafasını kaşıyoduueşim diyo ki maşşallahh nasıl hareketli.2li testimizi yaptı ense kalınlığı iyi çıktı bide kan testi istedi onu bugn alacağız bide suda eritilen kapsuller verdi işte..gülsümümm içini rahat tut inş. kısa zamanda diğer tüpde açılır bu doktor evet iiyye benziyoo..nazoomm çok üzüldümm ya inş. mustafaya etkisi olmaz..
doktora sordum cinsiyet belli mi diye güldüü annesi baksana halii vaklti yernde napcksın dedi şmdi şaşıyodur bunlar km diyodur dedi eşim diyo kii bak ben baban krize girdm gülmeden doktor da güldü ama kıza benziyo ama tam bişey diyemem 14.haftada merak ediyosan gel yoksa 16.haftada beklerm annesi dedi bebiş çok hareketli maşallahh dedi
topiğinizin EN DATLIII bayanı geldi,herkese günaydın...
evet arkadaşlar niçin bu kadar tatlı olduğumun sebebini buldu doktorlar...gebelik şekerim varmış.hemide öle böle değil baya baya yüksek..beni merak eden ve iyi dileklerini ileten arkadaşlarım hepiniz çok çok sağolun..ama dün giremememin nedeni izinli oluşumdu,yani öyle moralim falan bozuk değildi..tabi hoş bişey değil ama çaresizde değil.hemen diyete başlattı..AÇIMMM AÇÇÇÇÇ...yarın 100 lük glikoz yüklemesi yapılacak yeniden,duruma göre ilaç tedavisinide başlayabilirmiş,hatta insülin tedavisine ama değerlerde çok artma olmazsa diyetle doğuma kadar devam ederiz dedi..aman kızlar sizde çok dikkat edin,ben hep hamurişi ve tatlı ağırlıklı beslendim,olacağı buydu,napayım altkatta nefis bir subörekçisi var..ama şimdi hepsi hayal,hamurişi ve tatlı hayatımdan çıktı,inek gibi otlayacakmışım,helvamla,pekmez ve tahinimlede vedalaştım,sabah bana melülü melül bakıyolardı kavanozlarından ama hiçç yüz vermedim.şu ana kadar 11,5 kğ almışım.artık çok yavaş gideceğim.bebğin çok kilolu olma riski var dedi,erken doğum bile olabilir eğer kontrol altına almazsak dedi.diyet,egzersiz ve stresten tamamen uzak bir yaşam tarzıyla bebeğede,kendimede bir zarar vermeden gebeliğimi tamamlayabilirmişim..açım yaa,ekmek bile 1 dilim,pilav 2 kaşık,ben şekerden ölmezsem,açlıktan ölürüm güççük menderes gibi.
haaa bu arada o sağlık ocaklarındaki testlere güvenmeyin,hatta hiç yaptırmayın,bana idrar tahlili yapıp idrarında protein var diye panik yapmışlardı ya..hastanede ayrıntlı tam idrar yapıldı,eser yok,doktorda dedi zaten s.ocaklarındaki testler güvenilir değil..
şimdi millet karşımda yemekleri şapır şupur götürürlerkene ben salata ve yoğurtla aşk tazeleyeceğim...
nazo kız sen hep ikiz ikiz deyip duruyordun ikiz olmasın acep
dilekkkkk bırak gel geçmişi okumayı...ben şeker oldummmmmmm...yetişşşşş...çaya...çorbaya nazoooo...
heee...ben hep ikiz dedim durdum..ama eğer iyi bir doktorduysa geçen gittiğinde görebilirdi..gerçi 4.ayda ikiz olduğu anlaşılan bir sürü gebelikte var..amannn yok kız..ikizle baş etmesi çok zor,hem bak çalışan anne olucaksın..bi tane olsun,sağlıklı olsun..
çorba içebilirsin galiba bir kasede çorba iç canım valla ben akşamları sadece çorba ve salata yiyorum. dikkat ettiğimden falan değil sadece canım istemiyor
işyerine tabildot geliyo canım..çorba yok..içinden sadece yoğurtla salata bana uygun..gönül neler istiyo neler...kebablar...dönerler..börekler...çörekler...baklavalar...açlık başıma vurdu....
Sen akıllanmazsın deli gacı...Hala neler düşünüyor...
işyerine tabildot geliyo canım..çorba yok..içinden sadece yoğurtla salata bana uygun..gönül neler istiyo neler...kebablar...dönerler..börekler...çörekler...baklavalar...açlık başıma vurdu....
diloşşşş gııı...şöyle bi kızır yapsanda marulun içine sarıp sarıp yesek,yanında kek ve turşu da iyi giderdi....Allahım sana geliyorum...
diloşşşş gııı...şöyle bi kızır yapsanda marulun içine sarıp sarıp yesek,yanında kek ve turşu da iyi giderdi....Allahım sana geliyorum...
GFR çok sevindim yaaa...Diğer dr. neler neler demişti...Vallah bu dr. hiç acıması yok...Duyguları kalpleri alınmışmıdır nedir...
Atla arabaya gel hemen bekliyorum...Tüm gacılar hepinizi bekliyorum...Ne güzel olur vallah...Delirecem zaten evde...Eşim geceden çıktı sobalı odaya kurdum yatak soğuk diye horlayıp duruyor bende horlama sesinden nefret ederim içim gıcıklanıyor uyuyamadım...Ne oğlum uyutuyor tekmelemekten nede babası daha şimdiden yandım diyorum...
geçmişi okumadıydım..gülsümcüğümden ne haber..çekilmişmi filmi..ne demiş doktorlar..
kız hakkaten dilek ne güzel olurdu..keşke yakın olsak hepimiz birbirimize..
kızlaaaar..benim testler geldiiii yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?