:122::122::122: Senin bebikte geldi desene aybenimmm
Hatunlar ya benim bugün 12.gün 6.testimi yapıcam hala çift çizgiyi görmedim hiç göremiycem gibi geliyo
Az önce akıntımın içinde damar gibi kırmızılar gördüm
kızlaarr ablamla konuştum.pazartesi doğum yapacakmışşşşşşşşş yehhuuuuuuuuuu
kızlaarr ablamla konuştum.pazartesi doğum yapacakmışşşşşşşşş yehhuuuuuuuuuu
Hatunlar ya benim bugün 12.gün 6.testimi yapıcam hala çift çizgiyi görmedim hiç göremiycem gibi geliyo
Az önce akıntımın içinde damar gibi kırmızılar gördüm
kızlaaaar..benim testler geldiiii yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teyze oluyosun demek..ne güzel...teyzeler ve halalar çok severler yeğenlerini..
haydı bakalım canım kim tutar artık sizi ama bişi diyeyim böle alıştırıncada kocaları çok kötü ya adam günlerdir etrafımda hem alıştır hemde sonra kaç ne bu ya deyip duruyo :)
bu kaliteli yumurtlama anlamına geliyormuş bekle canım belkide geç yumurtuyorsun ama kurallara dikkat et sıvı tüketme ve 4 saat tuvaletini tut
mbr kızlar bende yenı dr. Dan geldim 4 haftalık hamıleım hayırlısıyla devamı gelır inşlh darısı bekleen lerın başına
gülsümcüm...sen yoksun ama ben sana yazayım dedim...çok çok geçmiş olsun öncelikle..demek tek tüpün tıkalıymış...gözünle gördünmü filmde..sende baktığın zaman anlarsın çünkü..ben pek ihtimal vermedim ama ama dr.öle demiş,şimdi sana bi tarif vercem onu uygulayacaksın..tüpler açılıp gidecek...bir demet maydonuzu 1 litre sütte kaynatıp buharına oturacaksın..bunu her akşam yapacaksın 14 gün boyunca..ayrıca adaçayı yağını azcık bir pamuğa damlatıp,vajına girişine yerleştireceksin,gece yatağa yattığında..sabaha kadar duracak..bunuda adetten hemen sonra 7 gün boyunca yapacaksın...bak görüceksin ne iltihap,ne tıkanıklık söküp atıcaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?