Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

mehtap ayben iyi haberlerde war ovulasyon tpiğinden mylife35 hamile 2.çizgisi silik çıktı

mehtap ayben iyi haberlerde war ovulasyon tpiğinden mylife35 hamile 2.çizgisi silik çıktı

o kimki kız ben tanımıyom. ama tebrik ederim tanımasamda çok sevindim... darısı başımıza edoşummm.senin yumurtlama testi nasıl gidiyor? gördünmü hiç çift çizgiyi?
şimdi çift çizgi silikte olsa çalışıyoruz dimii. doğrumu anladım?
:26:

bende tanımıyorum ki
inşallah aybenim darısı başımıza
dün 12.günümün 6.testini yaptım yine silik ama tabisi tam gaz dewammm çifti beklemeye gerek yok çift çizgide çift dikiş yaparız mehtapla nazo gibi

aminnnnn canımmm.
Bencede çifter çifter gidelim.edoşum. Bu ay benimde kocişimin işleri çok yoğun sürekli meailerde geç geliyor. Nasıl performans gösterir bilmiyorum artık çifter çifter zor olabilir :26:

aminnnnn canımmm.
Bencede çifter çifter gidelim.edoşum. Bu ay benimde kocişimin işleri çok yoğun sürekli meailerde geç geliyor. Nasıl performans gösterir bilmiyorum artık çifter çifter zor olabilir :26:

olsun be aybenim olduğu kadar hem tek çift fark edermi sen listeeye adını yazdırdın bile

Merhaba bayanlar, yslzytn ın bahsettiği mylife35 benim bugün adetime 3 gün var ve sabah yaptığım idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var... acayip mutluluyum 4 aydır bu topikte yazacağım günü bekliyordum... umarım mutluluğum yarıda kalmaz ve bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım...

annaaaa taze gebiş bizim topiğe teşrif etmiş ayağını sürt ayağınııııııııııııı
Allah mutluluğunu bozmasın bu arada 4 ay beklemişsin ne güzel aaaaaaaaaa sanırım ben sana demiştim 5.ayı görmessin inşallah diyeee(beklemek babında) şimdi aklıma geldiii Allahım bizede nasip et yarabbimm aminn

hoşgeldin canımmm.topiğimize teşrif ettin.taze taze bebişinle edanın dediği gibi ayağını sürt Bize de uğur getirirsin inşallahhh. Aklına kötü şeyler getirme.güzel düşün.

aminn

canım moralini bozmak istemem ama ben de 3 gün kala yaptığımda 2. çizgi çıkmıştı. adetim geçti 3 gün. tekrar yaptım negatif. kan verdm negatif..inşallah hamilesindir. fakat idrarda doğru sonuç en az 2 3 gün geçince veriyor..hemen hamilelik moduna girme kanda çıksın kesin..

nerdesiniz kızlarrr yaaa nasılsınız ben iyiyim hafif kasıklarda ağrı oluyo o kADAR
özledim sohbeti ama fırsatım olmuyo pek gelmeye

nerdesiniz kızlarrr yaaa nasılsınız ben iyiyim hafif kasıklarda ağrı oluyo o kadar
özledim sohbeti ama fırsatım olmuyo pek gelmeye

hoşgeldin canımmmm. Biz iyiyiz sen nasılsın? Gülsümüm bende yumurtlama testi aldım. Temizlenir temizlenmez yapacağummmmmmmm

moralini bozmak istemem demişsin ama bence moral bozucu bir yorum olmuş bu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…