Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Merhaba arkadaşlar, forumda daha yeniyim.
Birşey sormak istiyorum adet günüm 2 gün geçti ve ben lena adlı testi yaptım, ikinci çizgi açık pembe olarak belirdi. Acaba hamile miyim...
Bu arada adet belirtileri gösteriyorum göğüslerim şiş ve ağrılı ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. hamile olsam da bu belşrtşler olur mu, lütfen yardımcı olun..

BU NE YAAAAAAAAAAA RÜYANIM TABİRİNE BAK

"bir kadının kendini sakallı görmesi, çocuğunun olmayacağına işarettir. "

selam canım.hoş geldin. Hamilesin işteee.tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr

Selam hatunlar...Nasılsınız diyeceğim ama kimsecikler yoook...Neyse gelirsiniz birazdan...Nasılsınız...Bugün az sohpet olmuş kızlar...Hemencecik okudum...

Bende akşam rüyamda bir hamsterin doğum yapacağını gördüm ve ona yardım ettim...Tam 8 tane bıcır bıcır yavru çıkardı...Rüyamda bir hamsteride doğurttumya bravo bana...

ruyada sakal gormek cocuk olmayacagı anlamına mı gelıyırmus bende hamıle olmadan önce gormustum bence ınanmayınnn ne ruyalar gordum ben ama ohooooooo ruyayla amel olsaydı herkes ruyalarda yasardı böle seylere takılmayın benceee.. sonucta bende kendımı hacı sakallı gordum ama suan dogurdum doguracam ınanıpta canınızı sıkmayın

ben de istiyorum ben de istiyorum
evimin içi cıvıl cıvıl kıpır kıpır olsun
sağdan soldan veletler geçsin
koltukların üstünde hoplayıp zıplasınlar
en az 10 tane istiyorum

çok etkilendim rüyadan tabirine bakınca kabak gibi "çocuğu olmayacağı anlamına gelir" yazısını görünce körü körüne inanmasamda sinirlerim bozuldu işte, dile kolay bu kadar zamandır olmayınca ufak tefek şeylere insan takılıyor... Allah istiyen herkese versin inşallah.......

ben de istiyorum ben de istiyorum
evimin içi cıvıl cıvıl kıpır kıpır olsun
sağdan soldan veletler geçsin
koltukların üstünde hoplayıp zıplasınlar
en az 10 tane istiyorum

maşallah Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…