Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aybenim asabiyim nedense bugün sanki tersimden kalkmışım bu ne ya kendime bile gıcık oluyorum bugün kuyruğundan huylanan köpekler gibi

HAHAHAH DELİ KIZ.
NİYE ÖYLE OLDU Kİ ACEP. GERÇİ BENDE ÖYLEYİM BİRAZ. GICIK İNSANLAR DAHADA BİR GÖZÜME BATIYOR BUGÜN. HATTA Bİ ARKADAŞIMA SÖYLENİYORDUM. GÜNAYDIN DEMEYE ACİZ İNSANLAR. SİNİR OLUYORUM YAA.SERVİSE BİNERKEN HER DEFASINDA KİMSEYE GÜNAYDIN DEMİYCEM DİYORUM AMA ALIŞKANLIK BİNER BİNMEZ DİYORUM AMA KENDİM SÖYLÜYORUM KENDİM DUYUYURUM.MAL GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ. SADECE BANA DEĞİL KİMSENİN SELAMINA CVP VERMİYORLAR. ÇOK SİNİRLENİYORUM YAAAA.KİMSİNİZ SİZ YAAAAAAAAAAA. NE BOK ZANNEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ ANLAMIYORUM Kİ ÜFFFFFFFFFFFFFFFF :95:

hahahaha anladığım kadarıyla aynı ruh hali içindeyiz bana deli diyene bak sen şükret sana günaydın demedikleri için ben otobüste hapşurunca (ki elimle kolumla siper ederim ağzımı yüzümü) geber der gibi bakıyolar

hahahahaha bende öyle siper ederim ağzımı yüzümü. hatta tutarım bazen kendimi aslında tutmamak lazım. dediğin gibi öyle geber der gibi bakıyorlar geberesiceler

ne adeti beee delirmeee benzetmen bile kötü Bebeğin iyicene kuruluyo desene sen şuna

ay kuruluyor şehzadem dünden beri öle seviyorum
Biraz geniş olacak galiba karnım belim midem şimdiden alt üst etti eğer babasına çekerse 4,5 kilo doğar benim adam 1.90 boyunda 100 kilo ayırlığında anammmmmm

anamm maşallah senin herife Kesin bu oğlan babasına çekicek seninde çekiceğin war mehtabım

ben geldim kızlar..herkese günaydın..tabii dün izinli olunca işler yığılmış bugün,anca size günaydın diyebildim..dün de 100 lük şeker yüklemem vardı..3 saat boyunca her saatte bir kan alıp baktılar,birde açlığa baktılar tabi..öğlene kadar şekerli suyla kaldım,çok kötü bir test,hem aç kalıyosun,hem kollarını delik deşik ediyolar kan alıyoruz diye...neyse efendim,dört sonuçtan en az ikisi yüksekse şeker teşhisi konuluyormuş...benimde 2 tanesi yüksek çıktı ve gestasyonel şeker,yani gebelik şekeri teşhisiyle ,dahiliyeye,oradanda diyetisyene yönlendirildim..3 hafta boyunca diyet yapıcam,elime içinde yenecek hiç bişey bulunmayan bir liste tutuşturdular..3 haftanın sonunda şekerim düşmezse ki,eğer uygularsam diyeti mutlaka düşermiş,insüline başlarız dedi dokdorcum..anlayacağınız dün hastanede akşam ettim..ilk on gün kilo vermem normalmiş,bu diyetle kilo almak imkansız zaten,eğer şekerim kontrol edilmezse 5 kilo doğarmış bu çocuk ve kalp ve şeker hastası olma ihtimali yüksek olurmuş.sizlere diyetimden örnekler vereyim de acıyın halime...
sabah kahvaltı:şekersiz çay,2 ince dilim tam buğday ekmeği,2 kibrit kutusu peynir,söğüş salatalık,domates,5 zeytin ya da 2 ceviz.
kuşluk:1 elma yanında 1 çay bardağı süt.
öğle:3 yağsız köfte,1 dilim ekmek,yağsız salata,yoğurt.
ikindi:1 meyve yanında 1 çay bardağı yoğurt,ya da yarım paket eti form.
akşam:8 kaşık sebze yemeği,2 dilim ekmek,yoğurt
gece:1 meyva yanında süt.
pilav,prinç,patates,bezelye.havuç,şeker,kek,hamur işi,tek başına meyve,hazır meyve suyu,salam,sosis,hazır çorba,etsuyu tableti,falan filan hepsi YASAKK...

canım benim ya

dayanacan artık canım şimdiye kadar yediklerine sayacaksın yapacak birşey yok. bebek için sık dişini bir tanem

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN NAZO İZİNLİ OLACAĞINI BİLMİYORDUM MERAK ETTİM VALLAHİ BAĞLAT ARTIK EVE İNTERNET DİYET İYİDİR BE NAZOM ZATEN Bİ SÜRE SONRA ALIŞICAKSIN AZ AZ YEMEYE DOĞUMDAN SONRADA FİT Bİ ANNE OLUCAKSIN MUSTAFA PAŞAMIZDA DAHA SAĞLIKLI GELİCEK

fit olmak istemiyorum...tok olmak istiyorummmm...

Bacılar dün 13.günümün 7.testini yaptım yine silikti ama diğerlerine nzaran daha belirgindi bugün 14.günüm bakalım görebilcekmiyim net bi şekilde çok heycanlı bu test olayını çok sewdim ben

nazan ablacım; tekrar geçmiş olsun...listeye uymaya gayret göster, tabi arada kaçamaklarda olur da..çok sık olmasın ama
aybencim, edacım siz nasılsınız bakem?
ayben testini hiç yaptınmı merak ettım.. ben daha önce öyle bi test olduğunu bilmiyodum, sizlerden öğrendimm vallaa
bilseydim vaktinde gider bende alırdım...deli gibi amuda kalkıp bekliyodum,yumurtlama günümmü değil mi ondan bi haberdimmm....

Bacılar dün 13.günümün 7.testini yaptım yine silikti ama diğerlerine nzaran daha belirgindi bugün 14.günüm bakalım görebilcekmiyim net bi şekilde çok heycanlı bu test olayını çok sewdim ben

silik milik boş geçirme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…