Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayne öle çift dikiş. Eda cım en azından yumurtluyorsun bunuda öğrenmiş oldun

daha göremedim ki çizgiyi mehtabım silik silik hep dün gördüğümü sadece gözüme sokmadan görebildiğim için daha belirgindi diyorum sen anla işte kötünün iyisi

daha göremedim ki çizgiyi mehtabım silik silik hep dün gördüğümü sadece gözüme sokmadan görebildiğim için daha belirgindi diyorum sen anla işte kötünün iyisi

benimde öleydi hiç görmedim kopkoyu olduğunu ama dedim ki demekki bu zamanlar başlıyor sabaha kadar ekşinnnn

canım benim ya. Ne diyeyim ben sana diyet kötü ama bari bol bol yeşillik salata ye tatlım ağzın boş kalmasın diye

AĞZIN BOŞ KALMASIN DEYİNCE...aklıma kötü kötü şeyler geldi bak şimdi..töbe..tööbee..neyse kızlarım benim,ben diyet yemeğimi yemeğe gidiyom..sindire sindire yiyeyim...

sus sen gebişsin zaten benlen ilgilenmesi lazım

gebiş olduğum için ilgiye ihtiyacım var
dün aşı oldum , kolum hala ağrıyoo, onun içinde ilgiye ihtiyacım var..
benlende ilgilensinn..banane bananeee bananeeeeee..
hem ben 1 hafta yokum, beni hiçç özlemezmisiniz ...

anaaam kıyamam sana çok geçmiş olsun ...
1 hafta oldumu ya seda da sende kayboldunuz farkındayım merakta ettim hatta yazdımda ama msnden aybende yazdım galiba :26:
Tamam tamam senle ilgilensin ben zaten umutsuz wakkayım

kızlarr ben geldimm grip olmuştum demiştim ya salı gününden beri yokum ohhh sefa sürdümm yattımm evde bol bol ama işe gelmel ölüm oldu geri yaa ama hala gribim geçmiş değil:2:

anaaam kıyamam sana çok geçmiş olsun ...
1 hafta oldumu ya seda da sende kayboldunuz farkındayım merakta ettim hatta yazdımda ama msnden aybende yazdım galiba :26:
Tamam tamam senle ilgilensin ben zaten umutsuz wakkayım

yoookk gııı ben burdaydım..
sedacım yoktu, izinliymiş baksana hiiç haberımız yoktu!! (
daha iyisin inşallah canımm..dikkat et kendine...geçmiş olsun tekrardan

diyorum ki , ben bi hafta yokum , beni özlemez misiniz..( önümüzdekı hafta yokum)
eskişehire gidicem 1 haftalığına ..

sedacım geçmiş olsun ...
özlerik tabi özlemezmiyik hayırlı yolculuklar sana
Bu ara zaten kimsecikler yok topiğimiz çok sessiz

sedacım geçmiş olsun ...
özlerik tabi özlemezmiyik hayırlı yolculuklar sana
Bu ara zaten kimsecikler yok topiğimiz çok sessiz

pazar günü gidiyorum hayırlısıyla..annemi, babamıı öyle özledim ki..
teyzemın oğlu askere gidiyoo, köyede gidicez, bütün akrabaları orda görcem en cokta ona sevınıyorum...

Teyzemın oğlu askere gidiyoo, köyede gidicez, bütün akrabaları orda görcem en cokta ona sevınıyorum...

allah kawuştursun canım senin adına sewindim ne güzel

gibi canım doktor mide bulantıların geçer dedi ama geçmedi.. gripde üsteleyince fena oluıyorum. ohhh ne güzel memlekete mi gidiyosun cnımm

allah kawuştursun canım senin adına sewindim ne güzel
amin.saol bitanem.. sende kendine umutsuz vakka diyip durma bak artık kızcam gerçekten
lütfen yapma valla bende üzülüyorum edacım ya, herşeyde bi hayr vardır..bunu sende biliyosun..onunda vaktı zamanı var,ihtiyacın olan sadece sabır canım benim.

gibi canım doktor mide bulantıların geçer dedi ama geçmedi.. gripde üsteleyince fena oluıyorum. ohhh ne güzel memlekete mi gidiyosun cnımm

heeeee, gidiyom valla sedacım , hayal gibi...kocacımı kandırmayı başardım aferim bana :))

Teyzemın oğlu askere gidiyoo, köyede gidicez, bütün akrabaları orda görcem en cokta ona sevınıyorum...

nabersin canım benimm? Daha testleri yapmadım çünkü daha temizlenmedim. Bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…