amin.saol bitanem.. sende kendine umutsuz vakka diyip durma bak artık kızcam gerçekten
lütfen yapma valla bende üzülüyorum edacım ya, herşeyde bi hayr vardır..bunu sende biliyosun..onunda vaktı zamanı var,ihtiyacın olan sadece sabır canım benim.
heeeee, gidiyom valla sedacım , hayal gibi...kocacımı kandırmayı başardımaferim bana :))
ben geldimmmm
ama unutuldummu ne:95::95::95:
mrbbb canımmmm nasılsınnn:76::76:
allah kawuştursun canım senin adına sewindim ne güzel
gibi canım doktor mide bulantıların geçer dedi ama geçmedi..gripde üsteleyince fena oluıyorum. ohhh ne güzel memlekete mi gidiyosun cnımm
nabersin canım benimm? Daha testleri yapmadım çünkü daha temizlenmedim. Bekliyorum.
ug u geldiğimdede kimseler olmuyo olanlar konuşmuyo gidem bariiii
gülsümümmmmm canım benimmmm.Hoşgeldin.naber
valla bomba gibiyim , memlekete gidiyorum pazar günü aybencim, ona sevinip duruyorum
kolum aşıdan dolayı biraz ağrıyo sadece o sıkıntı var ama geçermiş bi kaç güne..
Hadi hayırlısı bakalım, bende heyecanlıyım senın ve edanın adına..allah hayırlısıyla nasip etsin kızlar...
kızzzz o dil neeee
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyimm amaa gribimm:2:
iyi olmaya çalışıyorum dedim unutulmuşum biraz girmeyince dedim
tetsler gelmiş hadi hayırlısı inş.önce onlarda sora hamilelik testlerinde görürsün çift çizgiyi canım benim
iyiyimm amaa gribimm:2:
OLURMU ÖYLE ŞEY GÜLSÜMÜM. BEN ÇOK YOĞUNUM BURDA OLSAMDA FAZLA KATILAMIYORUM SOHBETE.
EVET CANIM TESTLER GELDİ.BİRAN ÖNCE TEMİZLENMEYİ BEKLİYORUM. TEMİZLENEMDE YAPAM BAKALIM NEZAMAN YUMURTLUYORMUŞUM. SONRA BOL BOL ÇALIŞMA.OKADAR AZİMLİYİM Kİ BAKALIM BENİM BU HIZIMA AZMİME KOCAM AYAK UYDURABİLECEKMİ
ŞUBATTA HAMİŞ KALICAM BAŞKA YOLU YOOOOOOOOOOK
ben geldimmmm
ama unutuldummu ne:95::95::95:
Gülsümüm naber?
sana o kadar çok yorum yazdım ki işin vardı annenler burdaydı hiç cevap bile yazmadın bana
hoşgeldinnnn ...yok kızzz valla kımse kımseyı unutmaz burda merak etme sen:))
annenler gelmişti en son, nasıl geçiyoo günlerin, gittiler mi annenler? ( bak unutmamışım gördün mü:))
AYBENCİMM ablan doğum yaptımı sahiii, şimdi aklıma geldii...???
hoşgeldinnnn ...yok kızzz valla kımse kımseyı unutmaz burda merak etme sen:))
annenler gelmişti en son, nasıl geçiyoo günlerin, gittiler mi annenler? ( bak unutmamışım gördün mü:))
AYBENCİMM ablan doğum yaptımı sahiii, şimdi aklıma geldii...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?