çok geçmiş olsun canım dikkat et yada bana gönder nasılsa ben boşum sen çift canlısın ben çekerim:94:
geçmiş olsun sedacımm. dikkat et kendine.kızlar çok fena salgın var aman dikkat. :18:
Bebeiş iyi galiba 12 şubatta gidecem üfff çok var be.
mide yanması ağrıması kabız bel ve kasık ağrıları haricinde şikayetim yok
ne kaldıysa geriye
hoşbuldum hee doğru bildin canım sağolasın yok gitmedi annemler burdalar sende gidiyomuşsun annelerin yanına hadi gözün aydın değişiklik olur
ayyy yokk kabul edememm kıyamamm sanaa olmazzz hemgeçti zatn
olmaz mııı...hemde süper olcak inşallah..hasret kaldımm valla..gurbetlık zorr
her an istediğinde gidemiyosun, gelemiyosun.. tayinimiz çıksa bu yıll daha rahat olurum ama nasip
Allahım hakkımızda hayırlsıını nasip etsin, tek dileğim yavrumun sağlıklı, hayırlı bi evlat olması ve tayinimizin çıkması ..burdan gitmek istiyorum...hiç sevmiyorum burayıııı( 5:
8 numarada benden gelir işşşaallahhh.
dikkat ettimde 8 numara nekadar çok önemli benim hayatımda.
benim doğum tarihim 8.ay eşiminde 8.ay. evlilik yıl dönümümüz 08.ayın 8 i
anaaam ne kadan dikkatlisin canım benimmm
yok yapmadı pazartesi olacak hayılrısıyla inşallah. 7 numara bızdıkımız geliyooooor....
ne olacakki kız nasılsa boşum daha dolmaama çooooookkkkk var gibi bauay daha çalışmada yapmadık
sevdiklerimin yazılarına çok dikkat ederimmm
gurbetliğin zorluğunu iyi bilirim birde yaşadığın şehirde kimsen yoksaki benim yok dahada zor oluyo
aynen benimde yok canım...lojmanda oturuyoruz biz.eşimde memur, bende.
burası bı ayrı alem zaten..lojman hayatının dezavantajlarını yaşıyorum..akrabaya, eşe dosta en başta aileye uzağız..şurda güvenebileceğin bir tek insan bile bulmak inan çok zor..ne biliyim işteee ölee ya..canım sıkıldı şimdii(
şşşşşşşşş bunalım yokkk
biz varız burda dimi
aynen benimde yok canım...lojmanda oturuyoruz biz.eşimde memur, bende.
burası bı ayrı alem zaten..lojman hayatının dezavantajlarını yaşıyorum..akrabaya, eşe dosta en başta aileye uzağız..şurda güvenebileceğin bir tek insan bile bulmak inan çok zor..ne biliyim işteee ölee ya..canım sıkıldı şimdii(
boşver canım sıkma canını bazen kimsenin olmamasıda iyi eşin iyi olsun anlasın yeter ne edelm bebişler yoldaş sırdaş arkadaş olurlar artık bizede
alıştım zaten artık...
bebeğim olmuyo diye üzülüyodum Allah onuda nasip etti şükürler olsun..dediğin gibi doğsun da hayırlısıyla kımseye ihtiyacım kalmaz o zaman.....ayyyyy o günlerde gelir inşallah yaa, bak bunları düşününce de seviniyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?