ne olacakki kız nasılsa boşum daha dolmaama çooooookkkkk var gibi bauay daha çalışmada yapmadık
aynen benimde yok canım...lojmanda oturuyoruz biz.eşimde memur, bende.
burası bı ayrı alem zaten..lojman hayatının dezavantajlarını yaşıyorum..akrabaya, eşe dosta en başta aileye uzağız..şurda güvenebileceğin bir tek insan bile bulmak inan çok zor..ne biliyim işteee ölee ya..canım sıkıldı şimdii(
tıhhh olmazzz burun çeke çeke mi ekşinnn olucu aanamm bitti zatiii şükürkii ama boğazım yanıo hala
gelecek canım ne kaldıki yolu yarıladın maşallah bak canın sıkılınca bebişini düşün herşey güzelleşir ozaman Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
tıhhh olmazzz burun çeke çeke mi ekşinnn olucu aanamm bitti zatiii şükürkii ama boğazım yanıo hala
dövücemm aaaa biz neyiz bırda hııııı
yaaaa olmadı işte ne bilem zaten hsg sorası 48saat yasak ilişki evde dolu geç yatıyoruz hemen uyku geliyo neyse buakşamaı boş geçirmeyim bariiiiii 15-20gün oldu özledim herifimi
canlarrrr bana müsade yine gelirim sizleri seviyoyuummmmmmmm öpüyoyuuuuummmmmmmm byyyyyyyyy
amin..
eda'ya , ayben'e, sana da....saymadığım varsa kusura bakmayın..kısacası isteyen herkese Rabbim nasip etsin..bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahh. evet iyi şeyler düşünmeliyim ..
kız zaten kocana da bulaşmış hastalık, boşver sen hasta hasta da olurr
ekinn ekşinnn..oley oleyyy
:86::86: aşamaa bakak geellee tirtemizimmm ağdamıda yaptımm ohh ohhh:90::90::89:
amin..
eda'ya , ayben'e, sana da....saymadığım varsa kusura bakmayın..kısacası isteyen herkese Rabbim nasip etsin..bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahh. evet iyi şeyler düşünmeliyim ..
kız zaten kocana da bulaşmış hastalık, boşver sen hasta hasta da olurr
ekinn ekşinnn..oley oleyyy
:86::86: aşamaa bakak geellee tirtemizimmm ağdamıda yaptımm ohh ohhh:90::90::89:
ohhhhhh pamuk şekerim benim :)))
bende geçen hafta yaptım...kendimi böle cok sevıyorummm
doğumdan sonra lazer epilasyona başlıycam canım..umarım memnun kalırım..
üfff nasıl dayanıyorsunuz ağdaya yaaaa . ben yapamıyorummm :84:
üfff nasıl dayanıyorsunuz ağdaya yaaaa . ben yapamıyorummm :84:
narinn arkadaşım..süle bana yoksam sen permatik mi kullaniysen
sakın evet deme uçarım burdan sanaaaa
permatik deel ama sayılır. epilasyon aleytimin hassas bölgeler için olan başlığı ile yapıyorum. napayım çoook acıyooo.daha önce denemelerim oldu ama yapamıyoooom.
narinde değilim ama artık sertleşti iyice kıl kökleri.
bende ilk başlarda kendim alamıyodum, dediğin gibi çok acıyoduu..ayıp mı hiç de değil gittim kuaföre, utanmadım mı , tabıkı ilk başlarda utandım ama sonradan kaşarlaşıyosun:)))
kadın aldı , ben bile hayram kaldım bırak herifimi
bir gittim iki gittim derken sonradan bi baktım kendim de alabiliyorum...artık kendim alıyorum...
sende alamıyosan kendin, hiç utanıp sıkılma, git kuaföre.valla pişman olmazzın..
büyük bi rahatlık...sen beni dinle, kımsenın lafına bakma..açılışı yap, sonra 1 ay rahat edersinnn..sonrada bana dua edersin
neyse kıl meseselesini sonra konuşuruz kızlar.
şirket kurucusu yalçın bey çağırdı beni anam üç buçuk attım. çünkü 5 yıldır burdayım yalçın bey beni ilk defa çağırıyor. Ve ilk defa gideceğim odasına. Neyse gittim benim çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyleyerek pazartesi yerime yeni biri geleceğini ve bütün işlerimi ona devredeceğimi söyledi. Gelen kişi ile bir süre beraber çalıştıktan sonra işeri tamamen ona devrettikten sonra da benimde asıl binadaki muhasebeye geçeceğimi söyledi.
çok sevindimmm. Satıştan tamamen kurtuluyorum. Satıştaki arkadaşların isteklerinden kurtuluyorummmm yehuuuuuTamamen artık kendi işimi rahat rahat yapacağım kimseyle uğraşmadan ve işlerim bölünmeden. Yehuuuuuuuuuuuuu
Umarım bu zam oranına da yansırrrrrrrrr
vavvvvvvvv yeeeennn sevindimmmm vallla bacısııı işallahhh başarılarınınnn devamıı gelirrrneyse kıl meseselesini sonra konuşuruz kızlar.
şirket kurucusu yalçın bey çağırdı beni anam üç buçuk attım. çünkü 5 yıldır burdayım yalçın bey beni ilk defa çağırıyor. ve ilk defa gideceğim odasına. neyse gittim benim çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyleyerek pazartesi yerime yeni biri geleceğini ve bütün işlerimi ona devredeceğimi söyledi. gelen kişi ile bir süre beraber çalıştıktan sonra işeri tamamen ona devrettikten sonra da benimde asıl binadaki muhasebeye geçeceğimi söyledi.
çok sevindimmm. satıştan tamamen kurtuluyorum. satıştaki arkadaşların isteklerinden kurtuluyorummmm yehuuuuutamamen artık kendi işimi rahat rahat yapacağım kimseyle uğraşmadan ve işlerim bölünmeden. yehuuuuuuuuuuuuu
umarım bu zam oranına da yansırrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?