sedacım saat 4 oldu ..1 saatimiz kaldı..bugunude tamamladık hayırlısıyla..
hiç deme canım ev gözümün önünde uçuştu uyumak evv...
benim bugun yemek yok..gidince onla uğraşcam biraz..zaten yemeği yiyince bi ağırlık çöküyo üstüme..dizi falan izliyoruz, bitince hemen yatıyoruz:))
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Tebrik ederim canım benim..inan bende çok sevindim..bu çok iyi bişey, resmen adam seni terfi etmiş...hadi hayırlısı.....
vavvvvvvvv yeeeennn sevindimmmm vallla bacısııı işallahhh başarılarınınnn devamıı gelirrr
aybenim bitanecik arkadaşım benim helal olsun sana nihayet hak ettiğini alıyorsun tebrik ederim ballı lokma tatlım başarılarının dewamını dilerim eyyyyyttt beeee benim arkadaşım çocukta yapar kariyerdeeeeeeeeee :118::118::118::118::118:
ınanamıyorum az önce testi yaptım weeeeeeeeeeeeeeeeee 2 çizgide aynı koyulukta yaşasın yumurtluyorum ama sabahlar olmasıııııııın
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBrrraavooo
Edoşumm çok sevindimmm
Valla 3 er 5er tamammııı. Veee hemen kalmadan amuda kalkıp bekliyorsun tamammıı oleyyyyyyyyyyyyyy tamamdır bu iş.
ben geldim kızlar..herkese günaydın..tabii dün izinli olunca işler yığılmış bugün,anca size günaydın diyebildim..dün de 100 lük şeker yüklemem vardı..3 saat boyunca her saatte bir kan alıp baktılar,birde açlığa baktılar tabi..öğlene kadar şekerli suyla kaldım,çok kötü bir test,hem aç kalıyosun,hem kollarını delik deşik ediyolar kan alıyoruz diye...neyse efendim,dört sonuçtan en az ikisi yüksekse şeker teşhisi konuluyormuş...benimde 2 tanesi yüksek çıktı ve gestasyonel şeker,yani gebelik şekeri teşhisiyle ,dahiliyeye,oradanda diyetisyene yönlendirildim..3 hafta boyunca diyet yapıcam,elime içinde yenecek hiç bişey bulunmayan bir liste tutuşturdular..3 haftanın sonunda şekerim düşmezse ki,eğer uygularsam diyeti mutlaka düşermiş,insüline başlarız dedi dokdorcum..anlayacağınız dün hastanede akşam ettim..ilk on gün kilo vermem normalmiş,bu diyetle kilo almak imkansız zaten,eğer şekerim kontrol edilmezse 5 kilo doğarmış bu çocuk ve kalp ve şeker hastası olma ihtimali yüksek olurmuş.sizlere diyetimden örnekler vereyim de acıyın halime...
sabah kahvaltı:şekersiz çay,2 ince dilim tam buğday ekmeği,2 kibrit kutusu peynir,söğüş salatalık,domates,5 zeytin ya da 2 ceviz.
kuşluk:1 elma yanında 1 çay bardağı süt.
öğle:3 yağsız köfte,1 dilim ekmek,yağsız salata,yoğurt.
ikindi:1 meyve yanında 1 çay bardağı yoğurt,ya da yarım paket eti form.
akşam:8 kaşık sebze yemeği,2 dilim ekmek,yoğurt
gece:1 meyva yanında süt.
pilav,prinç,patates,bezelye.havuç,şeker,kek,hamur işi,tek başına meyve,hazır meyve suyu,salam,sosis,hazır çorba,etsuyu tableti,falan filan hepsi YASAKK...
8 numarada benden gelir işşşaallahhh.
dikkat ettimde 8 numara nekadar çok önemli benim hayatımda.
benim doğum tarihim 8.ay eşiminde 8.ay. evlilik yıl dönümümüz 08.ayın 8 i
neyse kıl meseselesini sonra konuşuruz kızlar.
şirket kurucusu yalçın bey çağırdı beni anam üç buçuk attım. çünkü 5 yıldır burdayım yalçın bey beni ilk defa çağırıyor. ve ilk defa gideceğim odasına. neyse gittim benim çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyleyerek pazartesi yerime yeni biri geleceğini ve bütün işlerimi ona devredeceğimi söyledi. gelen kişi ile bir süre beraber çalıştıktan sonra işeri tamamen ona devrettikten sonra da benimde asıl binadaki muhasebeye geçeceğimi söyledi.
çok sevindimmm. satıştan tamamen kurtuluyorum. satıştaki arkadaşların isteklerinden kurtuluyorummmm yehuuuuutamamen artık kendi işimi rahat rahat yapacağım kimseyle uğraşmadan ve işlerim bölünmeden. yehuuuuuuuuuuuuu
umarım bu zam oranına da yansırrrrrrrrr
off ya kimse yok muu 2 çift laf edelim :84:
azizede yazmadı hala bugün doktora gidicekti nasıllar acaba :26:
Inanamıyorum az önce testi yaptım weeeeeeeeeeeeeeeeee 2 çizgide aynı koyulukta yaşasın yumurtluyorum ama sabahlar olmasıııııııın
günaydın hayırlı cumalar..
Abencim tebrik ederim,emeklerinin karşılığını almak çok güzel ben sana güveniyorum çocukta yaparsın kariyerde..
Edoşum lh testinde gördüğünü hcg testindede görürsün inşaallah..
gözün aydın olsun cnım benim bereketli zamların olsunneyse kıl meseselesini sonra konuşuruz kızlar.
şirket kurucusu yalçın bey çağırdı beni anam üç buçuk attım. çünkü 5 yıldır burdayım yalçın bey beni ilk defa çağırıyor. Ve ilk defa gideceğim odasına. Neyse gittim benim çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyleyerek pazartesi yerime yeni biri geleceğini ve bütün işlerimi ona devredeceğimi söyledi. Gelen kişi ile bir süre beraber çalıştıktan sonra işeri tamamen ona devrettikten sonra da benimde asıl binadaki muhasebeye geçeceğimi söyledi.
çok sevindimmm. Satıştan tamamen kurtuluyorum. Satıştaki arkadaşların isteklerinden kurtuluyorummmm yehuuuuuTamamen artık kendi işimi rahat rahat yapacağım kimseyle uğraşmadan ve işlerim bölünmeden. Yehuuuuuuuuuuuuu
Umarım bu zam oranına da yansırrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?