Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Sedacım saat 4 oldu ..1 saatimiz kaldı..bugunude tamamladık hayırlısıyla..

vavvvvvvvv yeeeennn sevindimmmm vallla bacısııı işallahhh başarılarınınnn devamıı gelirrr

teşekkür ederim canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119:

Aybenim bitanecik arkadaşım benim helal olsun sana nihayet hak ettiğini alıyorsun tebrik ederim ballı lokma tatlım başarılarının dewamını dilerim eyyyyyttt beeee benim arkadaşım çocukta yapar kariyerdeeeeeeeeee :118::118::118::118::118:

ayyy canım arkadaşım benimmm.teşekkür ederimmm.bitanemmmmmmmmmmmm. Evet valla kızz çocukta yaparım kariyerdeeee
elma şekerim benimmmmmm
:119::119::119::119::119::119:

Inanamıyorum az önce testi yaptım weeeeeeeeeeeeeeeeee 2 çizgide aynı koyulukta yaşasın yumurtluyorum ama sabahlar olmasıııııııın

ınanamıyorum az önce testi yaptım weeeeeeeeeeeeeeeeee 2 çizgide aynı koyulukta yaşasın yumurtluyorum ama sabahlar olmasıııııııın

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Brrraavooo
Edoşumm çok sevindimmm
Valla 3 er 5er tamammııı. Veee hemen kalmadan amuda kalkıp bekliyorsun tamammıı oleyyyyyyyyyyyyyy tamamdır bu iş.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Brrraavooo
Edoşumm çok sevindimmm
Valla 3 er 5er tamammııı. Veee hemen kalmadan amuda kalkıp bekliyorsun tamammıı oleyyyyyyyyyyyyyy tamamdır bu iş.

ayyy aybenimm ne heycan yaptım yaaa ilk defa çift çizgi gördüm ya inşallah aynı heyecanı gebelik testinde de yaşarım inşallahh

Aaayyyyy...Yine kimse yok...Offf...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...

Geçmiş olsun canım tekrardan...Sen ye tatlıları hamur işlerini börekleri sonrada acıyın halime...Mustafa paşa olmasa acırdım ama hiçte acımıyorum kuşum...Dikkat et kendine canım benim...İğnelerle yaşamak istemiyorsan bol bol meyva sebze yiyeceksin...

8 numarada benden gelir işşşaallahhh.
dikkat ettimde 8 numara nekadar çok önemli benim hayatımda.
benim doğum tarihim 8.ay eşiminde 8.ay. evlilik yıl dönümümüz 08.ayın 8 i

Demekki senin uğurlu sayında 8 oluyor canım...İnşallah 8. torun olarak Şubatta bebişin gelir...Çalışmalar tam hız devam kuşum...

off ya kimse yok muu 2 çift laf edelim :84:
azizede yazmadı hala bugün doktora gidicekti nasıllar acaba :26:

off ya kimse yok muu 2 çift laf edelim :84:
azizede yazmadı hala bugün doktora gidicekti nasıllar acaba :26:

canmm geldim...iyiyim çok şükür Allahıma.
bugün dr.daydım canmm nst.bağlandım iyi çıktı
kızımda iyi çok şükür 3kilo100gr.olmuş haftaya yine gidiyoz artık doğuma kadar böle...zaten 3haftam kaldı Allahın izninle...sabırsızlıkla bekliyoz prensesimizi

Inanamıyorum az önce testi yaptım weeeeeeeeeeeeeeeeee 2 çizgide aynı koyulukta yaşasın yumurtluyorum ama sabahlar olmasıııııııın

ne iyi bişeymiş bu test gerçekten..hadi hayırlısı canım....aybenin dediği gibi 3 er 5 er artık....

Eda kız senin o saatte pc başında ne işin var. çift çizgi görmüşsün delimisin kocişinle bol bol çalışma yap demedikmi ya la

günaydın hayırlı cumalar..
abencim tebrik ederim,emeklerinin karşılığını almak çok güzel ben sana güveniyorum çocukta yaparsın kariyerde..
edoşum LH testinde gördüğünü HCG testindede görürsün inşaallah..

sanada hayırlı cumalar nazo cum.
Teşekkür ederim. Hayırlısı olur inşallah bundan sonra.
Edoşum görücek inşallah

gözün aydın olsun cnım benim bereketli zamların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…