Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Bugün topik çok ıssız bu ne yaaaa
Eda ben gülsüm hamiş kalalımda görün siz nasıol coşturucaz topiği
Bizde girmeyiz ozaman bu topiğe takılırız başka topiklere hıh

ancak ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Hatta bu sayfayı bile zor buldum.Yeni bir bebeğim oldu ve sevgili annelere soracaklarım var ama bunu nasıl başaracağım lütfen bana yardım edin

kızlarrr herkeseee merhaabaaaaaaaa

mutluu haberlerr varmıı geçmişee bakamadımmm

ben evde dinleniyorum kanamam durdu daha fazla olmadı daha çok şükürr. hepiinizii çok öpüyorummm

slm kızlar ya ben 17 haftalık hamıleyım ve sadce 1 kılo almısım ya moralım bozuldu ya bebekte sadece 180 grammıs ya ben kılo almak ıstıyorummm

mrh kızlar nasılsınız ben siteyi bulamadım bide bebişlerden sadece face girebiliorum herkes iidir umarımm hepiniz allaha emanet olun çook öpüryorum sizleriii

günaydın millet..
tabi bugün cumartesi,çoğunuz tatil yan gelip yatıyosunuz kocişlerle..evdekiler desen aynı..ama biz burdayız..ben dün nedense giremedim topiğe,giriş yapıyorum yazıyorum tam göndere basıyorum hooppp giriş yapın diyo..ayy kaç kez aynı şey bende sinirlendim girmedim,şimdide yazıyorum bakalım aynı şeyi yapmaz inşallah..neyse efendim benim diyet tam gaz devam ediyo.kilo alışım durdu,ama kendimi çok hafiflemiş ve zinde hissediyorum.üstümdeki o ağırlık,bitkinlik hali ortadan kalktı.dün komşular çağırdı,gittim kekler,turşular ve kısırlar vardı..azcık ucundan al dediler,birazcık kısırın tadına baktım o kadar ama nasıl bi eziyetti sormayın.resmen irademle sınav yaptım.
suzancım iyi olmana çok sevindim canım..şurda ne kadar zamanın kaldı ki evinde yat dinlen artık..bende işten çıkmak için gün sayıyorum.

aaa hiç kimse yokkk kızlar cenazem vardıı giremedim aynı gün içinde hem amcamı hem dayımı kaybettik bugn işe gelmek zorunda kaldım yine

dün tok olarak 50gr şeker ile test yapıldı. sonuç 203 çıktı. yarın 100gr ile 4 defa kan alınacakmış? açıkcası biraz korktum. benzer deneyim başından geçen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. bu durum bebeğime bir zarar verirmi? diyet filan ile düzelirmi? bu arada 32. haftadayım. lütfen yardımmm

anlamazlar kii anlamıyorlarda yo trafik kazası değill maelesef ama allah mekanlarını cennet eylesin çekmelerindense ölüm daha yakn geldi onlara..

günaydın arkadaşlar çarşamba gününden beri yoktum raporluydum yorgan döşek yattım şimdi biraz iyiyim ama tam geçmiş değil inş sizler iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…