- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
aaa hiç kimse yokkk kızlar cenazem vardıı giremedim aynı gün içinde hem amcamı hem dayımı kaybettik bugn işe gelmek zorunda kaldım yine
günaydın arkadaşlar çarşamba gününden beri yoktum raporluydum yorgan döşek yattım şimdi biraz iyiyim ama tam geçmiş değil inş sizler iyisinizdir
günaydın arkadaşlar çarşamba gününden beri yoktum raporluydum yorgan döşek yattım şimdi biraz iyiyim ama tam geçmiş değil inş sizler iyisinizdir
çok tşk ederim kızlar...ayy anamm mllet git gide dağılıyo haakmse kalmıyo topikte
bir yere gittiğim yok kızlar.ara ara girerim ancak eskisi kadar sık değil.evden de girerim.merak etmeyin benden kurtuluş yoookçok tşk ederim kızlar...ayy anamm mllet git gide dağılıyo haaKmse kalmıyo topikte
geçmiş olsun cacım benim bu aralar topik pek kalabalık değil yaz mevsimi gibi olduk canım.
bende feci iştahsızlık var o kadar ve mide sorunu ne olduğunu bilmiyorum ama midem rahat değil
bir yere gittiğim yok kızlar.ara ara girerim ancak eskisi kadar sık değil.evden de girerim.merak etmeyin benden kurtuluş yoookDaha hamiş kalıcam allahın izniyle hamiş haberini vericem beraber göbecikler atıcaz.
sende bu kariyer hırsı varken,ne ara hamiş kalcan merak ediyom...
çok sağol nazom biz yine çekip evimize geliyoruz allahım kalanlara sabır verir.İşallahh ya bu arada bulantılarım halen geçmedii yaabaşınız sağolsun arkadaşım..Allah sabır versin..merak etmeyin..dönem dönem böyle gel-git ler yaşanabilir topiğimizde ama herkesin kalbi burda olduğuna göre mutlaka biraraya geliriz..
bir yere gittiğim yok kızlar.ara ara girerim ancak eskisi kadar sık değil.evden de girerim.merak etmeyin benden kurtuluş yoookDaha hamiş kalıcam allahın izniyle hamiş haberini vericem beraber göbecikler atıcaz.
işallahhh canımm benimm bekliyozz zatenn
gülsüm ve eda için göbecikler atmak içinde burda olacağım.bensiz göbecik atmak yokk. yehhuu..
daha kızceğiz gelmedi
mehtabım..çatalkaram...çingenem...mide şikayetleri doğal canım..ağzının hiç tadı olmaz,canım bişey istemez,midende taş varmış gibi olur falan...biraz sabret 15 güne kadar geçer...
ohooooo kimsecikler yok. kızlaar. gündüzde bişey yazmamışsınız yaaaa
neyse
kızlarrrrrr benim yeğenim oldu bugün.dünyaya geldi hoşgeldi
7.yeğenimmmm.yehuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?