Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hıımmm...öncelikle HAYIRDIR İNŞAALLAH..hayıra karşı olsun..köpek düşmandır...ama size bişey yapamamış..yani senin gereksiz korkuların var..bunlarda evlatlarınla ilgili galiba..bu günlerde gelecek kaygısı içine düşmüşsün sanki,herşeyi çok irdeler olmuşsun,ufacık şeyleri bile kendine sıkıntı yapıp büyütüyosun,bu durumda ev içinde huzursuzluklara yol açıyo..işte bu ruh halin rüyana yansımış o kadar..içini ferah tut sen,rahat ol biraz..herşey yoluna bir bir girecek..bütün dileklerin Cenabı Allahın izniyle tek tek olacak...

kızlarr herkesee günaydınnnnnnnnnnnn

doğumuma 24 gün kaldı ben 3 haftadır evde karpuz büyütüyordum.

çook sıkıldım ve bugün işe geldim şubat sonuna kadar falan gelirim herhalde. evde boş oturmaktan iyidir

uzaktan evde olmak çok tatlı geliyo insana ama yapacak uğraşacak bişi olmayınca işe yaramaz hissediyor insan kendinii

şimdi en azından yarım maaşla doğum paramı çıkarırım demüüü :))

bende rüyamda erik ağacının dalını kopartıyodum, koparttığım dalda birsürü minik minik yeşil erikler vardı tabirine baktım hiç hayırlı şeyler yazmıyo :97: hatta bi tanesi öleceğinize işarettir yazıyodu :18: bu ara hep kötü kötü rüyalar görüyorum

yok öyle %50 falan ihtimal..benim tek tüp tek yumurtalıkla doktora böle dediydim..kızdı bana..ne alaka dedi..herkeste olan ihtimal sendede aynı..sen şu adaçayı yağınıda dene derim..adetten sonra başla ovulasyona kadar..bende yapmıştı içeride ne var ne yok söküyo valla..

mehtabım 2 akşam önce yaptım tek çizgiydi 7 günüm wardı kaldı zaten kaldı 5 günüm bişi değişceğini sanmam dün geene geldi kırmızılar sonra kesildi daha gelen giden yok bekliyelim bahalım
hadi inş.güzel haber verirsin edoşum

bilmemki nazom ama geerçekten buaralar biraz eşile benim canımız sıkkın kaynanamlar herkeze bizim lafımızı yapmışlar nazom şimdi niz aylık 600tl borç ödüyoruz 300zü eşimin öğrenim kredisi 300ihtiyaç kredisi çekmiştik askerden gelince o birde 400tl ev kirası var herkeze yalan sölüyolar borç ödemiyolar para biriktiriyolar bize hiç vermilar daha birsürü şey sölemişler oda bizim kulağımıza geldi küstük aramıyoruz şimdilik ne kadar sürerse ama her akşam yatarken aklıma geliyo düşünerek uyuyorum ondan abuk sabuk rüya görüyorum galiba

Son düzenleme:

oh be tekrar aramızda görmek seni çok güzel..şimdi bi sıkıntın yok di mi?24 gün mü..sen onu 15 yap..eee bişey kalmamış..git eve yat...sende işyerinde doğuracaksın bu gidişle...bebişin tüm hazırlıkları tamam mı peki?yinede suzancım şimdiden sana hayırlı doğumlar arkadaşım,görüşemeyiz belki..bende mart 15 gibi ayrılmayı düşünüyorum..ama en kısa zamanda internetim olunca tekrar buluşuruz..kendi fotoğrafımı gösteremedim kimseye,bakarsın bebişimle birlikte koyarız..Allah yardımcın olsun,sana kolay doğumlar diliyorum,sağlıcakla al bebeğini kollarına..

nazoooooooooooo biay kalmış ayrılmana ayrılamadan önce bağlat şu interneti sensiz olmaz:95::95:

aminn çok saol darısı tüm hamişlerin başına inşallahh:)))
nazom normalde 31 gün var ama 11 mart sezeryan tarihim ondan 24 gün kaldı. ama tabi yinede belli olmaz erkende gelebilir bebişim.

şimdilik herşey yolunda çok şükür. mide sıkıntılarım devam ediyor ve akşamları neredeyse sıfır uyku uyuyorum. çok zor uykusuzluk gündüzleride uyuyamıyorum uzanamıyorum bile. en iyisi işe gelme yoksa ızdırap gibiydi valla.

cuma günü kontrolüm var bakalım bebişim ne durumda o zaman daha da netleşecek herşeyy.

iş içine yerime hala birini bulamamışlar. evraklar birikmiş 1-2 günlüğüne gelebilir misin dediler. bende şubat soonuna kadar gelirim dedim şunun şurasında ne kaldı değil mi:))cuma doktordayımm bu haftadan 3 gün haftayada 5 gün. toplam 8 gün gelmiş olucam ve en azından yarı maaş alabilicem:)
bebişimin çok şükür herşeyi tamam eksik gedi kalmadı çok şükür. ama kızlarr şimdiden eksiklerinizi tamamlayın anam herşeyy ateşş pahasııı yaaa

sizde bizim gibi 3 kuruş maaşla mucizeler yaratıyosunuz..borçlunun halinden en iyi ben anlarım..senelerim kredi ve kredi kartı borcu ödemekle geçti..halada ödüyorum başka mesele..bu kadar sıkıntı çekerken onların böle düşünmesi elbetteki çok üzüyo insanı..bizde gırtlağa kadar borçtayız..millet inanmıyo..yok hep gezip tozuyomuşuz,lüks yaşıyomuşuz..gel se ne çektiğimi birde bana sor???

durumum o kadarmı wahim kimse yorum dahi yapmadı

öle nazom valla kimse kimsenin halinden anlamıyı ama bu kişi anne baba olunca daha çok yıkıyo insanı inanmazlarsa inanmasınlar ama benim ailem öle değil çekindiğim filmin parasını onlar verdi yoksa yine çekinemeyeceltim şimdide doktor parasını gönderecekmiş annem göndermi diyorum ama dinlemiyo
budevirde borç ödemek helki kiracıysan çooooooookkkk zor daha iki ay önce eşimin cebimde ekmek parası kalmadı hamur yap dediğini biliyorum benim nerem para biriktirsin kadını elimde olsa boğasım geliyo

hiç öle şey olurmu edoşum dur ben kendimce acizane cevaplayam hamile kalacaksın veee canın erik isteyecek araya araya bulacaksın
bende kızıma hamileyken erik istemiştim ama bulamamıştık sora abim nerden bulduysa almıştı şubat ayında

wuhhuuuu bu kadar güzel yorumlanırdı ancak okuduğum o kadar kötü anlamdan sonra iyi geldi beaaa gel öpçem

öncelikle sanada hayırdır inşaallah edacım..yorumum şu:kitaplara göre erik ağacı hasta bi adam ya da çok iyi bir doktor demek..bence çocuk konusu için eşinde bir problem olabilir ve çok iyi bir doktorla bunu halledebilirsiniz...ya da burda hasta olan adam baban ve çok iyi bir doktorla sağlığına kavuşacak demek...rüyaları hep iyiye yorumlayın ki iyi çıksın der hadisler...

:84:dün akşam..benim biricik sevgili düşünceli kocacığım sevgililer günü diye ben çok seviyorum diye üzerinde maytapları mumlarıyla birlikte çok şeker kocaman çikolatalı bi pasta almış gelmiş...naaptın sen hayatım deyince jetonu düştü..aaaaa unuttum demez mi..karşıma geçtiler babalı kızlı afiyetle yediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…