:84:dün akşam..benim biricik sevgili düşünceli kocacığım sevgililer günü diye ben çok seviyorum diye üzerinde maytapları mumlarıyla birlikte çok şeker kocaman çikolatalı bi pasta almış gelmiş...naaptın sen hayatım deyince jetonu düştü..aaaaa unuttum demez mi..karşıma geçtiler babalı kızlı afiyetle yediler..
öncelikle sanada hayırdır inşaallah edacım..yorumum şu:kitaplara göre erik ağacı hasta bi adam ya da çok iyi bir doktor demek..bence çocuk konusu için eşinde bir problem olabilir ve çok iyi bir doktorla bunu halledebilirsiniz...ya da burda hasta olan adam baban ve çok iyi bir doktorla sağlığına kavuşacak demek...rüyaları hep iyiye yorumlayın ki iyi çıksın der hadisler...
:84:dün akşam..benim biricik sevgili düşünceli kocacığım sevgililer günü diye ben çok seviyorum diye üzerinde maytapları mumlarıyla birlikte çok şeker kocaman çikolatalı bi pasta almış gelmiş...naaptın sen hayatım deyince jetonu düştü..aaaaa unuttum demez mi..karşıma geçtiler babalı kızlı afiyetle yediler..
bana müsade güzeller bir aylık aranın ardından bugün kursa gideceğim ayyy ilk baştaki gibi heycanlanır titrer dururum ne olacaksa benim bu halim
Allahım yaa seviyorum seni gülsümümdualarında bizide unutma
ben aslında çok güzel anlamı olduğunu düşünmüştüm kocaaa erik ağacının altındayım falan ne bilim dediğin gibi iyi şeylere yordum ama okuduklarım beni şaşırttı neyse inşallah hayırlı haberlere işarettir.
nazo eşimin sperm testi sonuçlarında bi sorun yoktu ama bilmemki bende de olabilir sorun gitmek lazım bi doktora hele şu yaz geçsinde babamda daha iyi olmuş olur inşallah sonra bakarız alıştık beklemeye nassa
benim kocamda elinde 2 tane gülle geldi ewe babamın taburcu olduğunu bilmiyodu ewde yanlızım sanıyodu annemi babamı beni görünce karşısında neye uğradığını şaşırdı güllerin birini anama werdianamda diyoki ayy keşke bugün çıkmasaymışız mahçup oldu diyo canım ya dedim ne alakası war bak sanada almış gül falan bozuntuya wermeyip durumu kurtardık
dloşşş bak kız..burdayız bu sefer..gel iki lafın belini kırak..
edoşum bişey sorucam ama konuyla alakasız..baban sigara içermiydi?
kimbilir senin ki ne hayallerle geldiydi...ama olsun senide ailenide o kadar çok seviyo ki hiç dert etmediği gibi sevinmiştir bile..
selam herkese..
hoşgeldin demenizi geçtim de , bi geçmiş olsun demenizi beklerdim, bazılarınızdan beklerdim açıkcası...2 kişi dışında başka hiç bir yorum yapılmaması beni üzdü..
iyi sohbetler sizlere
selam herkese..
hoşgeldin demenizi geçtim de , bi geçmiş olsun demenizi beklerdim, bazılarınızdan beklerdim açıkcası...2 kişi dışında başka hiç bir yorum yapılmaması beni üzdü..
iyi sohbetler sizlere
selam herkese..
iyi sohbetler sizlere
yurt disinda yasiorum yalnizlik sila bide bebk ozlemi eklendi desteginize ihtiyacim var 1 yili askin zmandir ugrasioruz
Selam canım hoşgeldin...Kendinden bahsedermisin biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?