Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

azıcık ucundan alsaydın nazomm

ben aslında çok güzel anlamı olduğunu düşünmüştüm kocaaa erik ağacının altındayım falan ne bilim dediğin gibi iyi şeylere yordum ama okuduklarım beni şaşırttı neyse inşallah hayırlı haberlere işarettir.
nazo eşimin sperm testi sonuçlarında bi sorun yoktu ama bilmemki bende de olabilir sorun gitmek lazım bi doktora hele şu yaz geçsinde babamda daha iyi olmuş olur inşallah sonra bakarız alıştık beklemeye nassa

benim kocamda elinde 2 tane gülle geldi ewe babamın taburcu olduğunu bilmiyodu ewde yanlızım sanıyodu annemi babamı beni görünce karşısında neye uğradığını şaşırdı güllerin birini anama werdi anamda diyoki ayy keşke bugün çıkmasaymışız mahçup oldu diyo canım ya dedim ne alakası war bak sanada almış gül falan bozuntuya wermeyip durumu kurtardık

bana müsade güzeller bir aylık aranın ardından bugün kursa gideceğim ayyy ilk baştaki gibi heycanlanır titrer dururum ne olacaksa benim bu halim

edoşum bişey sorucam ama konuyla alakasız..baban sigara içermiydi?

kimbilir senin ki ne hayallerle geldiydi...ama olsun senide ailenide o kadar çok seviyo ki hiç dert etmediği gibi sevinmiştir bile..

Günaydın hatunlar...Nasılsınız...Biz iyiyiz oğluşumla...Yalnız bir sorunum var...Bazen düşünüyorum da benim kadar hep sorunu çıkan bir hamile var mıdır...Allah'ıma şükür bebeğim annesine sorun çıkartmıyor...Neyse gelelim sorunuma...1 hafta önce dr. kontrolünde alttan bakmıştı sadece akıntın var çok demişti ama sorun yok demişti...O gün wc gittiğimde küçük yeşilimsi mavimsi renginde bir parça gelmişti...Sonra dün yine aynı geldi o renkten parça ama akıntım beyaz yani sarı renk filan değil...Anlamadım gitti...Kokusuda yok...Akşam internetten araştırdım dr. başvurun diyor ama yeşilimsi köpüklü ve ağır kokulu akıntıda yazıyor bu...Benimki öyle değil ama saat 2 gibi sağlık ocağına gideceğim bakalım ne diyecek...İnşallah kötü bir şey değildir...Annemde üşütmüşsündür diyor...

kimbilir senin ki ne hayallerle geldiydi...ama olsun senide ailenide o kadar çok seviyo ki hiç dert etmediği gibi sevinmiştir bile..

aynen öyle vallahi nazo gülleri annemle bana verip babama koştu Allahım nazarlardan saklasın

selam herkese..
hoşgeldin demenizi geçtim de , bi geçmiş olsun demenizi beklerdim, bazılarınızdan beklerdim açıkcası...2 kişi dışında başka hiç bir yorum yapılmaması beni üzdü..
iyi sohbetler sizlere

Selam canım...Alınma hemen...Bazı arkadaşlar geçmişi okumuyorlar o nedenle görmemişlerdir...Canını sıkma canım yaa...

hoşgeldin ebru, dileğe katılıyorum gözden kaçmış alınma hemen bu arada geçmiş olsun tabi naptın doktoruna sorabildiinmi:26:

Kızlar ben çıkmalıyım...Koçişi kaldırayımda kahvaltısını etsin sonra sağlık ocağına gideceğiz oda ordan işe gidecek sonra girerim yine...

Bİ DAKKA YAAAA....bi kusur mu ettik kız..noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…