Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım farkındaysan zaten günlerdir topike giren çok az valla ben hala neden geçmiş olsun diyeceğimi bilemedim geçmişi okumamışım demek ki kusura bakma

yurt disinda yasiorum yalnizlik sila bide bebk ozlemi eklendi desteginize ihtiyacim var 1 yili askin zmandir ugrasioruz

Allah'tan ümit kesilmez canım...Sen ümidini yitirsende Rabbim ummadığın anda hediyeni yollar sana...Peki dr. kontrolünden geçtin mi...

SEDAHAYRİ27 kız sen bugün dr. gitmeyecekmiydin...

Son düzenleme:
Bende sağlık ocağına gittim sabah yazdığım konuyla ilgili...Ebeyle konuştum...Sen daha önce idrar yollarınla sıkıntı yaşadığın için o pisliği atıyor olabilir dedi...Bukadar sitres yapma bebeğinide etkileme dedi...Pıtpıtlarınıda dinledik oğlumun maşallah yaaa...

SEVSİN TEYZESİ O PITPITLARI MAŞALLAH KORKULCAK BİŞİ YOK CANIM SANIRIM HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN EVHAM YAPMA

evvetttt canımm benimm gidiyorumm bugn çok heyecanlıyımm ama yaa

Haberlerini bekliyoruz canım...Ben hamile kaldığımdan beri Hürrem gibi oğlum olacak diyordum hissettiğim çıktı...Sen ne hissediyorsun...

SEVSİN TEYZESİ O PITPITLARI MAŞALLAH KORKULCAK BİŞİ YOK CANIM SANIRIM HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN EVHAM YAPMA

Sağol canım yaaa...Vallah bişey varda yine ilaç kullanacağım diye korkmuştum...Ebede öyle dedi herşeye sitres yapıp bebeğide sitrese sokma dedi...

sağlıklı sıhhatli olsun ama işallahh allahım kısmet ederse kız istiyorum

benimde ilk bebeğim kızım (ASYAMM) eylülde geldi göbişime ki... allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu diyerek aranıza katılıyorum...

selam kızlar nasılsınız???
hepinizi çoook özledimmmmmmmmmmmm
şirketten giremiyorum biliyorsunuz. yeni gelen arkadaşa bilgisayar gelsin diye bekliyorum. enkısa zamanda gelir inşallah.sizinle sohbet etmeyi özledimmm
neyse kendimle ilgili gelişmeleri anlatayım. ov.testinde 12.gün kop koyu çizgiyi gördüm ama eşim işten geç geldiği için ve çok yorgun olduğu için bişey yapamadık sabah eşimi kahvaltı için kaldırdım ama ekmek yoktu ekmek almaya üşendi gel yat aşkım zaten çok yorgunum uykum var dedi ama ben dururmuyum ne yaptım ne ettim kocamı uykusundan ettim komple uyandırdım heryerini sabah sabah yaptık. zaten 13.günde test yaptığımda gene koyuydu çizgiler.neyse o günü akşamı biz gene yaptık çift dikiş oldu. 14.günde çizgi 12 ve 13.günümdeki kadar koyu olmasada gene koyuydu ve biz o günde münasebette bulunduk. bugün 15.günüm ve çizgiden eser yok. yumurtlamam bukadarmış yani allah allah nekadar az şaşırdım yaa :26: neyse böyle işte. inşallah tutmuştur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çooook seviyorummmm. kendinize bebeklerinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar 21 subat yatıs 22 subat 8:30 da amelıyathanede olcam ıns... bugun doktordaydım.... acayıp heyecan sardııııı

günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa KIZIMI gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh

günaydınn kızlarrrrrrrrrrr

kübra canım doğum günün netleşmişş. allah sağlıcakla bebişini kucğaına almayı nasip etsinnnnnnn

sonrada sıra bana gelsinn:))

günaydınlarrr kimseler yok ne oldu daaa

aybencim inş.en kısa zamanda gelirsin aramıza çift dikişinde inş.inş.inş.tutmuştur

eda belirtilerin varmı canım nazooooooo nirdesin
uffffffff kızlarrrrrrr hadi toplaşın beyaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…