selam herkese..
hoşgeldin demenizi geçtim de , bi geçmiş olsun demenizi beklerdim, bazılarınızdan beklerdim açıkcası...2 kişi dışında başka hiç bir yorum yapılmaması beni üzdü..
iyi sohbetler sizlere
selam herkese..
hoşgeldin demenizi geçtim de , bi geçmiş olsun demenizi beklerdim, bazılarınızdan beklerdim açıkcası...2 kişi dışında başka hiç bir yorum yapılmaması beni üzdü..
iyi sohbetler sizlere
yurt disinda yasiorum yalnizlik sila bide bebk ozlemi eklendi desteginize ihtiyacim var 1 yili askin zmandir ugrasioruz
Allah'tan ümit kesilmez canım...Sen ümidini yitirsende Rabbim ummadığın anda hediyeni yollar sana...Peki dr. kontrolünden geçtin mi...
evet 4 ay oldu doktor adetin 3.günü gel dedi yumurtaliklara bakti ii dedi cok sukur.6 ay kadar daha olmayzsa gel dedi daha 6 ay olmadi ama esim gitmek istio bu ay bilmiorum kararsiz kaldimonce nasil bi tedaviyle baslio bilionmu
Allah'tan ümit kesilmez canım...Sen ümidini yitirsende Rabbim ummadığın anda hediyeni yollar sana...Peki dr. kontrolünden geçtin mi...
SEDAHAYRİ27 kız sen bugün dr. gitmeyecekmiydin...
Bende sağlık ocağına gittim sabah yazdığım konuyla ilgili...Ebeyle konuştum...Sen daha önce idrar yollarınla sıkıntı yaşadığın için o pisliği atıyor olabilir dedi...Bukadar sitres yapma bebeğinide etkileme dedi...Pıtpıtlarınıda dinledik oğlumun maşallah yaaa...
evet 4 ay oldu doktor adetin 3.günü gel dedi yumurtaliklara bakti ii dedi cok sukur.6 ay kadar daha olmayzsa gel dedi daha 6 ay olmadi ama esim gitmek istio bu ay bilmiorum kararsiz kaldimonce nasil bi tedaviyle baslio bilionmu
Çoğu dr. 6 ay dolmadan bir tedaviye başlamıyor...Tedavi klomen kullandırıyor canım...Yumuşlarının takibini yapıyor...Bazı dr. yumoşların kendiliğinden çatlamasını bekliyor kimiside çatlatma iğnesi veriyor...Böyle işte...
evvetttt canımm benimm gidiyorumm bugn çok heyecanlıyımm ama yaa
SEVSİN TEYZESİ O PITPITLARI MAŞALLAHKORKULCAK BİŞİ YOK CANIM SANIRIM HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN EVHAM YAPMA
Haberlerini bekliyoruz canım...Ben hamile kaldığımdan beri Hürrem gibi oğlum olacak diyordum hissettiğim çıktı...Sen ne hissediyorsun...
Sağol canım yaaa...Vallah bişey varda yine ilaç kullanacağım diye korkmuştum...Ebede öyle dedi herşeye sitres yapıp bebeğide sitrese sokma dedi...
günaydınlarrrkimseler yok ne oldu daaa
aybencim inş.en kısa zamanda gelirsin aramıza çift dikişinde inş.inş.inş.tutmuştur
eda belirtilerin varmı canım nazooooooo nirdesin
uffffffff kızlarrrrrrr hadi toplaşın beyaaaaaaaa
:81::81::81::81::81::81:
hoşgeldin canım:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?