h.bb sendee hoşgeldinn:81: nasılsınnn geçti mi yorgunluğun
sedoşşşşşşşşşşşş prenses geliyomuşşsağlıkla gelsin güzzel kızın Allah nazarlardan saklasın ikinizide
gülsümüm kendi güzel göynü güzel arkadaşım nasılsın
bende belirti yok be gülüm 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım war bide memişler çok acıyoooooooooo
hoşbuldum güzelim de şu h.bb yi anlamadımh.bb sendee hoşgeldinn:81: nasılsınnn geçti mi yorgunluğun
gülsümüm kendi güzel göynü güzel arkadaşım nasılsın
bende belirti yok be gülüm 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım war bide memişler çok acıyoooooooooo
adet tarihin ne zamana canım benimm
20 şubat canım az kaldı
hoşbuldum güzelim de şu h.bb yi anlamadım
sağlıkla gelir inş.kızın kucağına ayyy ben kızları çok seviyorum inş.hayırlısıyla darısı başıma:92:
iyiyim edoşum
inş.ağrıların felan hep bebişdendir bızdık sürpriz yapar sana hayırlısıyla gelir inş.
20 şubat canım az kaldı[/QUO
evett canım az kalmışşş fazla düşünmeye çlış benhamile kalırkende belim ağrıdı gögüslerim ağrıdı adet olucam diye bekledim.işallahh olmasınızz
aaaaa kalmammış edoşum kız yapsaydın test varsa silik milik çıkar benimde 18şubat aylardır ilk defa test yapmayacağım önceden olsa şimdiye çoktan yapmıştım
ayy bi b yi fazladan koymuşummm yaaa neler yapıcam kızımaa işte ad telaşım başlar artık..hayırlısıyla sağlıklı doğsunn darısın aybende edoşaaa gülsümümm sanaa ama şpşirinn kızın vr maşşallah allahım esirgesn
ben 7 gün warken yaptım bişi çıkmadı gülsümüm bende yapmamaya karar verdim belki cuma yaparım ama çünkü haftasonu şirketimiz taşınıyo ona göre dikkat ederim
günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa kızımı gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh
hayırlı uğurlu olsun kızın canım
canımm benmmm allahımm gözlüne göre versinn işallahhhayyyyyyyy sedacım çok güzel bunlar iyi günlerde giyer inş.
evet kızım var ama ben ikinciyide kız istiyorum kızları çookkk seviyorum ama oğlumda olsun
hadi hayırlısı canım
kızlar banada dua edin cumartesi veya pazartesiye doktora gideceğim inş.kist dağılmıştır yoksa tedavi bir aydaha ertelenir buay gitti zaten
hadi hayırlısı canım
kızlar banada dua edin cumartesi veya pazartesiye doktora gideceğim inş.kist dağılmıştır yoksa tedavi bir aydaha ertelenir buay gitti zaten
aslında olmamamsı gerekti okudum bende geçmişi bazaen bizlerin yazılarıda cevapsız kalıyo olabiliyo yani kırılıp küsmek doğru değil benceMevsim ciddi ciddi küstü bize heralde kızlar
canımm benmmm allahımm gözlüne göre versinn işallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?