Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gülsümüm kendi güzel göynü güzel arkadaşım nasılsın
bende belirti yok be gülüm 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım war bide memişler çok acıyoooooooooo

h.bb sendee hoşgeldinn:81: nasılsınnn geçti mi yorgunluğun
hoşbuldum güzelim de şu h.bb yi anlamadım
sağlıkla gelir inş.kızın kucağına ayyy ben kızları çok seviyorum inş.hayırlısıyla darısı başıma:92:
gülsümüm kendi güzel göynü güzel arkadaşım nasılsın
bende belirti yok be gülüm 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım war bide memişler çok acıyoooooooooo

iyiyim edoşum
inş.ağrıların felan hep bebişdendir bızdık sürpriz yapar sana hayırlısıyla gelir inş.

ayy bi b yi fazladan koymuşummm yaaa neler yapıcam kızımaa işte ad telaşım başlar artık..hayırlısıyla sağlıklı doğsunn darısın aybende edoşaaa gülsümümm sanaa ama şpşirinn kızın vr maşşallah allahım esirgesn

Eklentiler

• $01lb5.webp
    26 KB · Görüntüleme: 13

inşallah gülom olursa hakket süpriz olur yumoş zamanlarımı değerlendiremedikte

aaaaa kalmammış edoşum kız yapsaydın test varsa silik milik çıkar benimde 18şubat aylardır ilk defa test yapmayacağım önceden olsa şimdiye çoktan yapmıştım

ben 7 gün warken yaptım bişi çıkmadı gülsümüm bende yapmamaya karar verdim belki cuma yaparım ama çünkü haftasonu şirketimiz taşınıyo ona göre dikkat ederim

ayyyyyyyy sedacım çok güzel bunlar iyi günlerde giyer inş.
evet kızım var ama ben ikinciyide kız istiyorum kızları çookkk seviyorum ama oğlumda olsun

h.bb sendee hoşgeldinn:81: nasılsınnn geçti mi yorgunluğun

ben 7 gün warken yaptım bişi çıkmadı gülsümüm bende yapmamaya karar verdim belki cuma yaparım ama çünkü haftasonu şirketimiz taşınıyo ona göre dikkat ederim

hadi hayırlısı canım
kızlar banada dua edin cumartesi veya pazartesiye doktora gideceğim inş.kist dağılmıştır yoksa tedavi bir aydaha ertelenir buay gitti zaten

hayırlı uğurlu olsun kızın canım

hadi hayırlısı canım
kızlar banada dua edin cumartesi veya pazartesiye doktora gideceğim inş.kist dağılmıştır yoksa tedavi bir aydaha ertelenir buay gitti zaten

inşallah dağılmıştır gülsümüm dualrım seninle canım benim hayırlı haberler verirsin inşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…