Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

işallahhh canımm işallahhh ama yorma kendini çok dikkatt ett

hayırlısıyla bi gidip gelsem nasıl gideceğim oda sorun benim için eşimin işi değişti şimdiki yerinde izin alam gibi bidurum söz konusu bile değil üztelik haftaya bikaçgün kursa gidecekmiş müdür sölemeiş ben ise şimdiki gideceğim hastaneyi hiç bilmiyorum hadi onu bi şekilde hallederimde sora sora kızımı ne edeceğim yanım da götüremeem bırakacak kimsem yok komşum var ama işim uzarsa durmaz offfffff kimsesizlik ne zormuş

aslında olmamamsı gerekti okudum bende geçmişi bazaen bizlerin yazılarıda cevapsız kalıyo olabiliyo yani kırılıp küsmek doğru değil bence

aminnnnnn canım inş.

birde unutuyoruz alınganlık yaptı ama kırılmasın üzüldüm valla.

ay gülsümüm inşallah kistlerin dağılmıştır tatlım ya

birde unutuyoruz alınganlık yaptı ama kırılmasın üzüldüm valla.

ay gülsümüm inşallah kistlerin dağılmıştır tatlım ya

evet mehtabım arada bazen görmiyoruz unutuyoruz bende üzüldüm inş.geri döner

sağol canım dua edin inş.dağılmıştır üstelik ilaç felanda kullanmadım inş.adet olunca onunla akar duruyosa

anneler burdayken gidebilseydin ne güzel olurdu canım ya

anneler burdayken gidebilseydin ne güzel olurdu canım ya

iyi olurdada canım adetin 2.veya 3.günü gel dedi filme onlarala gitmiştim oda iyi olduda şimdi ne edecem bilmem ama Rabbim yardım eder daraltır ama bunaltmaz Rabbime sığınıyorum

unuturmuyum canım hatta kızda idil minaydı galiba ben baştan beri erkek olduğunu düşündüğüm için kız ismine odaklanmadım hayırlısı olsun mehtabım benim sadece rüzgar olucak eğer fikirlerimiz değişmesse eşimle olsunda bi

ayyyyyyyy sedacım çok güzel bunlar iyi günlerde giyer inş.
evet kızım var ama ben ikinciyide kız istiyorum kızları çookkk seviyorum ama oğlumda olsun
Allah sana bi kız bi oğlan ikiz versin tez vakitte....

Mevsim ciddi ciddi küstü bize heralde kızlar
yaaa ben böyle olunca hem üzülüyorum,hem kızıyorum..burda kimse kötü niyetli değil ki,çoğumuz işyerinden giriyoruz ya da evdekiler yemek,temizlik telaşındayken,gözden kaçması kadar doğal bişey olamaz..hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız..neyse gebelik hormonları tavan yapıyo bazen,alınganlıkları normal karşılayalım..ama nolur kimse bu kadarcık şeylere takıp küsmesin..hepimiz koca koca kadınlarız..

teşekkür ederimm canım benimm artık darısı başına bakalımm sen ne istiyorsun

gönlündeki olmuş ne güzel..MİNA koy kızına...hayırlı olsun

haklısın nazom küslük yakışmıyo
ayyyy nazom ikizide nasıl severim kızımda çok dua etmiştim ikiz olsun diye ama olmadı inş.şimdi olur ama ikizde oloun aynı olmalı ya ikiside kız yada erkek en iyisi ikizim olsun ikiside kız olsun üç tane kız annesi olyaım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…