teşekkür ederimm canım benimm artık darısı başına bakalımm sen ne istiyorsun
Mevsim ciddi ciddi küstü bize heralde kızlar
benim gönlümde erkek yatıyor ama sağlık hayırlı uzun ömürlü olsunda ama içimdeki pipili
işallahhh canımm işallahhh ama yorma kendini çok dikkatt ett
aslında olmamamsı gerekti okudum bende geçmişi bazaen bizlerin yazılarıda cevapsız kalıyo olabiliyo yani kırılıp küsmek doğru değil bence
aminnnnnn canım inş.
benim gönlümde erkek yatıyor ama sağlık hayırlı uzun ömürlü olsunda ama içimdeki pipili
hayber rüzgar paşa olmayan oğlumun adaşı
birde unutuyoruz alınganlık yaptı ama kırılmasın üzüldüm valla.
ay gülsümüm inşallah kistlerin dağılmıştır tatlım ya
hayırlısıyla bi gidip gelsem nasıl gideceğim oda sorun benim için eşimin işi değişti şimdiki yerinde izin alam gibi bidurum söz konusu bile değil üztelik haftaya bikaçgün kursa gidecekmiş müdür sölemeiş ben ise şimdiki gideceğim hastaneyi hiç bilmiyorum hadi onu bi şekilde hallederimde sora sora kızımı ne edeceğim yanım da götüremeem bırakacak kimsem yok komşum var ama işim uzarsa durmaz offfffff kimsesizlik ne zormuş
anneler burdayken gidebilseydin ne güzel olurdu canım ya
iyi olurdada canım adetin 2.veya 3.günü gel dedi filme onlarala gitmiştim oda iyi olduda şimdi ne edecem bilmem ama Rabbim yardım eder daraltır ama bunaltmaz Rabbime sığınıyorum
canım benim ismini unutmamışsın süpersin sen gel bir öpeyim seni
olacak sen merak etme uygun zamanı bekliyor bizim bilmediğimiz hayırlı bir zamanı var demekki tatlım birlikte büyüteceğiz hayber rüzgar paşalarımızı
heralde tatlım benim sen merak etme bir yolu vardım muhahhah
Allah sana bi kız bi oğlan ikiz versin tez vakitte....ayyyyyyyy sedacım çok güzel bunlar iyi günlerde giyer inş.
evet kızım var ama ben ikinciyide kız istiyorum kızları çookkk seviyorum ama oğlumda olsun
yaaa ben böyle olunca hem üzülüyorum,hem kızıyorum..burda kimse kötü niyetli değil ki,çoğumuz işyerinden giriyoruz ya da evdekiler yemek,temizlik telaşındayken,gözden kaçması kadar doğal bişey olamaz..hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız..neyse gebelik hormonları tavan yapıyo bazen,alınganlıkları normal karşılayalım..ama nolur kimse bu kadarcık şeylere takıp küsmesin..hepimiz koca koca kadınlarız..Mevsim ciddi ciddi küstü bize heralde kızlar
teşekkür ederimm canım benimm artık darısı başına bakalımm sen ne istiyorsun
Allah sana bi kız bi oğlan ikiz versin tez vakitte....
yaaa ben böyle olunca hem üzülüyorum,hem kızıyorum..burda kimse kötü niyetli değil ki,çoğumuz işyerinden giriyoruz ya da evdekiler yemek,temizlik telaşındayken,gözden kaçması kadar doğal bişey olamaz..hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız..neyse gebelik hormonları tavan yapıyo bazen,alınganlıkları normal karşılayalım..ama nolur kimse bu kadarcık şeylere takıp küsmesin..hepimiz koca koca kadınlarız..
gönlündeki olmuş ne güzel..MİNA koy kızına...hayırlı olsun
benim bu cinsel hormonlarım ne zaman sönecek yaa...valla bu koca göbüşle baya zor oluyo...
benim bu cinsel hormonlarım ne zaman sönecek yaa...valla bu koca göbüşle baya zor oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?