nazoo kızz ne diyoon sennn
Bizde 9 aydırr tık yok neredeyseee
suziş naber canım az kaldı kısmetse yavrunu kucağına alacan ismini buldun mu
canımm işallahh gönlüne göre verir rabbimbenim gönlümde erkek yatıyor ama sağlık hayırlı uzun ömürlü olsunda ama içimdeki pipili
haklısın canım benim allahım yardım eder merak etme yeter ki hep duacı olalım ama bu yüzden de hiç ihmal etme sakınhayırlısıyla bi gidip gelsem nasıl gideceğim oda sorun benim için eşimin işi değişti şimdiki yerinde izin alam gibi bidurum söz konusu bile değil üztelik haftaya bikaçgün kursa gidecekmiş müdür sölemeiş ben ise şimdiki gideceğim hastaneyi hiç bilmiyorum hadi onu bi şekilde hallederimde sora sora kızımı ne edeceğim yanım da götüremeem bırakacak kimsem yok komşum var ama işim uzarsa durmaz offfffff kimsesizlik ne zormuş
evettt mina da güzell eşime söylümm bii isim derdimiz başladııallah sana bi kız bi oğlan ikiz versin tez vakitte....
Yaaa ben böyle olunca hem üzülüyorum,hem kızıyorum..burda kimse kötü niyetli değil ki,çoğumuz işyerinden giriyoruz ya da evdekiler yemek,temizlik telaşındayken,gözden kaçması kadar doğal bişey olamaz..hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız..neyse gebelik hormonları tavan yapıyo bazen,alınganlıkları normal karşılayalım..ama nolur kimse bu kadarcık şeylere takıp küsmesin..hepimiz koca koca kadınlarız..
Gönlündeki olmuş ne güzel..mina koy kızına...hayırlı olsun
nazoo kızz ne diyoon sennn
bizde 9 aydırr tık yok neredeyseee
Maşallah diyorum sana ben hamiş olduğumdan beri benim koca azdı resmen bende tık yok valla
hahahahahah hay maşallah yaaaaaaaaa
evet canım son 23 gün:))))) cuma günü gidicem doktora belki öne alabilir tarihi. şuan için 11 mart görünüyor:))
bebişimizin ismi canım büyük ihtimalle mert olacak. adı gibi olur inşallahh
en sevdiğim isimlerdendir mert...eğer iki isimi seviyor olsaydım mustafa mert olucaktı..ama bi sorunun var balık burcu olucak,benim kız gibi...çok duygusal,alıngan,kibirli ve çokkk kıskanç oluyolar..Allah kolaylık versin anacım...
yaaa evet kızlar yaa...bendeki bu durum normal mi,anormal mi?hayır yani artık adam korkuyo bişey olcak diye,kaçıyo..ben kovalıyorum..aman nazar değmesin...gebeliğim başlayalıdan beri böyleyim ben..hayır yani şimdi tatlı,pekmez,bal falanda yiyemiyorum,peki bu enerji nerden geliyo..
en sevdiğim isimlerdendir mert...eğer iki isimi seviyor olsaydım mustafa mert olucaktı..ama bi sorunun var balık burcu olucak,benim kız gibi...çok duygusal,alıngan,kibirli ve çokkk kıskanç oluyolar..Allah kolaylık versin anacım...
kızlar 21 subat yatıs 22 subat 8:30 da amelıyathanede olcam ıns... bugun doktordaydım.... acayıp heyecan sardııııı
günaydınnn herkeseee dünnn gittim doktoraa KIZIMI gördümmm allahımmm nasılda büyümüş 4 cm daha büyümüş 120 gram olmuş maşallahh...doktorumuz maşallahh çok güzel bi kız olacak dediğinde nasıl oldum kıpır kıpırdı yavrumm allahhım herkese nasip eyler işallahh
benim bu cinsel hormonlarım ne zaman sönecek yaa...valla bu koca göbüşle baya zor oluyo...
slm kızlar...herkez iyidir inşallah
vakit gittikçe yaklaşıyo çok heycanlıyım yaaaahemde korkuyoom :18:
9 günüm kaldı kızıma kavuşmaya Allahın izninle...
slm kızlar...herkez iyidir inşallah
vakit gittikçe yaklaşıyo çok heycanlıyım yaaaahemde korkuyoom :18:
9 günüm kaldı kızıma kavuşmaya Allahın izninle...
Allah yardım etsin cnm bnmSağlıkla kucağına al kızını ve şu 9 günde bol bol uyuuuu kızımın yarın aşısı var korkuorum
Ayyy kıyamam yaaa...Çok ağlıyorlar aşı olurken veyada dr. kontrolüne gittiklerinde...Ben başka bebeklerin sesine dayanamıyorum kendi bebeğime sıra geldi mi ne yapacağım bilemiyorum...
dilekçim valla geçmek bilmiyo sanki:119: :119: :119: :119: :119:
Sarmaz mı canım yaaa...Allah'ın izniyle inşallah kolayca kavuşursun bebişine...
Ohhh beee...Sonunda bir prenses geliyor...Kızın hayırlı olsun canım...
Sönmez canım sönmez...Dahada artıyor vallah...Şahsen benim öyle...Hadi ilklerde herif korka korka razı oluyordu ama şimdi olmuyor...Kaçıyor benden yaaa...Bir tuhaf hissediyorum ozaman kendimi...Neymiş yaaa bişey olursaymış...Offf...
Hiçbişey kalmamış canım benim...Sende 1 gün öncesi mi yatacaksın hastaneye...
Allah yardım etsin cnm bnmSağlıkla kucağına al kızını ve şu 9 günde bol bol uyuuuu kızımın yarın aşısı var korkuorum
selam kızlarrrr nasılsınız???
mehtapım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim canımmmmm
evettopuk kanını hastenede almışlardı ben yoktum yanında fakat sağlık ocağından da alcaklardı onada ben götürdüm çok ağladııı bende ağladım . yarında korkuorum sende bol bol uyuuu dınlen Allah kurtarsın cnm normal mı ıstıyosun doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?