Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

suziş naber canım az kaldı kısmetse yavrunu kucağına alacan ismini buldun mu

evet canım son 23 gün:))))) cuma günü gidicem doktora belki öne alabilir tarihi. şuan için 11 mart görünüyor:))

bebişimizin ismi canım büyük ihtimalle mert olacak. adı gibi olur inşallahh

benim gönlümde erkek yatıyor ama sağlık hayırlı uzun ömürlü olsunda ama içimdeki pipili
canımm işallahh gönlüne göre verir rabbim
haklısın canım benim allahım yardım eder merak etme yeter ki hep duacı olalım ama bu yüzden de hiç ihmal etme sakın
evettt mina da güzell eşime söylümm bii isim derdimiz başladıı

ben birazdan çıkarım kızlar kendineiz iyi bakın öpüyorum

ne güzel hava var kurs olmasaydı halılarımı elden geçiriridim ohhh mis gibi olurlardı inş.hafta sonuda böle olur

nazoo kızz ne diyoon sennn

bizde 9 aydırr tık yok neredeyseee

Maşallah diyorum sana ben hamiş olduğumdan beri benim koca azdı resmen bende tık yok valla

hahahahahah hay maşallah yaaaaaaaaa

yaaa evet kızlar yaa...bendeki bu durum normal mi,anormal mi?hayır yani artık adam korkuyo bişey olcak diye,kaçıyo..ben kovalıyorum..aman nazar değmesin...gebeliğim başlayalıdan beri böyleyim ben..hayır yani şimdi tatlı,pekmez,bal falanda yiyemiyorum,peki bu enerji nerden geliyo..

evet canım son 23 gün:))))) cuma günü gidicem doktora belki öne alabilir tarihi. şuan için 11 mart görünüyor:))

bebişimizin ismi canım büyük ihtimalle mert olacak. adı gibi olur inşallahh

en sevdiğim isimlerdendir mert...eğer iki isimi seviyor olsaydım mustafa mert olucaktı..ama bi sorunun var balık burcu olucak,benim kız gibi...çok duygusal,alıngan,kibirli ve çokkk kıskanç oluyolar..Allah kolaylık versin anacım...

ayy bendee anlamadımm nazoo ne enerjii buu:)))) doktor 32. haftadan sonra kesinlikle yasakladı bizee. zatii bişi oolmuyodu hepten gittii

amiin nazoo. bi iyi yanı var başrılı ve zeki olurlarmışş. buda bizim avuntumuz:))))
iki ismi bende sevmiyorum tek yeterli bence. mert ismini bende çok sevdimm mert bebeğim diyom durmadann. adıyla yaşasın bebişlerimizz.

afiyet olsun sanaaa

slm kızlar...herkez iyidir inşallah

vakit gittikçe yaklaşıyo çok heycanlıyım yaaaa hemde korkuyoom :18:

9 günüm kaldı kızıma kavuşmaya Allahın izninle...

:119: :119: :119: :119: :119:

kızlar 21 subat yatıs 22 subat 8:30 da amelıyathanede olcam ıns... bugun doktordaydım.... acayıp heyecan sardııııı

Sarmaz mı canım yaaa...Allah'ın izniyle inşallah kolayca kavuşursun bebişine...

Ohhh beee...Sonunda bir prenses geliyor...Kızın hayırlı olsun canım...

benim bu cinsel hormonlarım ne zaman sönecek yaa...valla bu koca göbüşle baya zor oluyo...

Sönmez canım sönmez...Dahada artıyor vallah...Şahsen benim öyle...Hadi ilklerde herif korka korka razı oluyordu ama şimdi olmuyor...Kaçıyor benden yaaa...Bir tuhaf hissediyorum ozaman kendimi...Neymiş yaaa bişey olursaymış...Offf...

Hiçbişey kalmamış canım benim...Sende 1 gün öncesi mi yatacaksın hastaneye...

Allah yardım etsin cnm bnm Sağlıkla kucağına al kızını ve şu 9 günde bol bol uyuuuu kızımın yarın aşısı var korkuorum

Allah yardım etsin cnm bnm Sağlıkla kucağına al kızını ve şu 9 günde bol bol uyuuuu kızımın yarın aşısı var korkuorum

Ayyy kıyamam yaaa...Çok ağlıyorlar aşı olurken veyada dr. kontrolüne gittiklerinde...Ben başka bebeklerin sesine dayanamıyorum kendi bebeğime sıra geldi mi ne yapacağım bilemiyorum...

Ayyy kıyamam yaaa...Çok ağlıyorlar aşı olurken veyada dr. kontrolüne gittiklerinde...Ben başka bebeklerin sesine dayanamıyorum kendi bebeğime sıra geldi mi ne yapacağım bilemiyorum...

evet topuk kanını hastenede almışlardı ben yoktum yanında fakat sağlık ocağından da alcaklardı onada ben götürdüm çok ağladııı bende ağladım . yarında korkuorum sende bol bol uyuuu dınlen Allah kurtarsın cnm normal mı ıstıyosun doğumu

dilekçim valla geçmek bilmiyo sanki ben kısmetse 26 şubat cumartesi sabah 7de hastanede olcam 8:30 da amelyata alıncam canmm...bi gün önceden yatmıcam gereksiz bişey çünkü...neden hastanede geçireyimki gecemi evimde geçiririm...dr.umda zaten öle bişey demedi.sabah erkenden gelirsiniz dedi.

Amiiiin canmm...inşallahhhhhhhhhh...

valla canmm hiç uyunmuyo inan dün gece saat 4olmuş hala uyuyamıyom dönemiyom heryerim ağrıyo kalçalarım tutuluyo belim de öyle :26: geceleri tam bi işkence artık

azızecım bende amelıyatdan once yatmıcam yatısım yapılacak amelıyat ıcın tahlıllerım yapılacak ızınlı eve yollanacam ertesı gunu 8:30 da amelıyathanede amelıyatta olcam ınsallahhh..

selam kızlarrrr nasılsınız???
mehtapım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim canımmmmm

selam kızlarrrr nasılsınız???
mehtapım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim canımmmmm

gözümün nuru kaymağımm msnde de konuşamıyoruz özledim yetti gari bu hasretlik dön aramızaa
ben bu akşam dayanamadım gebelik testi yaptım kabak gibi tek çizgi ama göğüslerim anormal derecede ağrıyo kocama sarılamıyorum bile :78: hatta yürürken bile acıyo hiç bu kadar olmazdı :26: :97:gelse artık 20 si de kafam rahatlasa

Canım ilk zamanlar normal istiyordum...Dr. kendini birine şartlama dedi...Ogün geldiğinde elbet biri olacak dedi...Bende saldım kendimi...Öyle ortadayım yani...İnşallah benimde Mart 5'inde gittiğimde dr. bişey der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…