Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydınlarrrrrrrrrr
mehtapcım gözün aydın bızdığın kalb atışlarını duymuşsun hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.
edacım bende dayanamadım bugün test yaptım tabikide negatif
hayırlısdıyla kırmızılar gelseydi

gülom ya biz ne zaman görücez çift çizgiyi

kızlar çok teşekkür ederim hepiciğinize..........

kırmızılar gelmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gülom ya biz ne zaman görücez çift çizgiyi

bilmiyorumki edoşum yaaa sözde yapmayacaktım testi ama nasılsa çalışma oldu diye hemde film sorası hamilelik şansı artıyo dediler diye yaptım ama yok yok inş.gecikmeden adet olurumda tedaviye başlarım

Mehtap kızzz göbik çıktımı göbikk sewerim ben senin göbeğini

zaten göbüş vardı ama artık tam hamile modunu aldı toparlandı yuvarlak gibi oluyor öne doğru hiç bir pantolnum olmuyor hatta hemile kalmadan aldığım bir pantalon vardı büyüktüde hamile kalınca giyerim iyi olur demiştim anam önü kapanmıyor uzun bluzlar giyip önünü açıyorum pantolanların.

ohhhhhhhh ne güzel bende elbiselerim olmasın istiyorummmmm

edoşum sende geçen ay film çekineceğim felan diyodun bi doktora gitsen çekinmek istediğini sölesen adet bitiminde çekiyolar hemen çekinsen aklında bişey kalmaz canım ne dersin

kızlar ben bu topikte ne öğrendim biliyor musunuz sabır ve şükür bakın kimler hamile kaldı
en son beni hatırlamıyormusunuz adamla kavga ettim bebek için artık onunla yatıp onunla kalkıyorum kocamlada aram bozuludu bozulacak demiştim.

Rabbime güzenin en hayırlı zamanı bekliyor bence

haklısın canım hayırlı zaman ne zamansa bize sabredip beklemek düşüyo burdaki herkez güzel haberi verecek ben inanıyorum

benimde pantolonlarım zar zor kapanıyo kilo aldım sanırsam hamile kalırsam(inşallah) hiç bir kıyafetine giremiycem ama olsunnn yeterki hamile kalayımmmmmm

edoşum sende geçen ay film çekineceğim felan diyodun bi doktora gitsen çekinmek istediğini sölesen adet bitiminde çekiyolar hemen çekinsen aklında bişey kalmaz canım ne dersin

o hafta randewuları doluydu gülom zaten bir doktor yönlendirmeden kafana göre gidip çektiremiyormuşsun ben şimdi arasam anca randewu alırım ama doktorun istediğine dair elimde bi belgem yok wazgeçtim bende zaten içimden bişi yapmak gelmiyor artık çok sıkıldım

aaaaaaaaaa olmadı edoşum sen pazartesi felan doktora git zaten adet olmuş olursun muhtemelen söle iki sene oldu korunmayalı diye felan film çektirmek istedğini söle çekerler bence
hemde özele git daha iyi ilgileniyolar bence buay çekerler bidahada sıkıldım felan dediğini duymayım tombişim benim anne olacaksın hiç kafana takma

ıı ıhh gitmem istemiyorum içimden gelmiyor o zamanda istemiyodum öyle son bi gücümle aradım randewu alayımda gitmek zorunda kalayım diye ama o da olmayınca bıraktım hepten daha uğraşamam gülsümüm inan içimden hiç gelmiyo bişi yapmak kürler testler doktorlar vs...çok bunaldım biraz böyle hiç bişey yapmak istemiyorum

Sedaaa ne bakıp bakıp kaçıyosun kız gelde iki kelam edelim bide şu aşşadaki ziyaretçiyi yakalasam tam süper olucak sıkıldım ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…