selam kızlarrrr nasılsınız???
Mehtapım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim canımmmmm
günaydınlarrrrrrrrrr
Mehtapcım gözün aydın bızdığın kalb atışlarını duymuşsun hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.
Edacım bende dayanamadım bugün test yaptım tabikide negatif
Hayırlısdıyla kırmızılar gelseydi
gülom ya biz ne zaman görücez çift çizgiyi
Mehtap kızzz göbik çıktımı göbikk sewerim ben senin göbeğini
zaten göbüş vardı ama artık tam hamile modunu aldı toparlandı yuvarlak gibi oluyor öne doğru hiç bir pantolnum olmuyor hatta hemile kalmadan aldığım bir pantalon vardı büyüktüde hamile kalınca giyerim iyi olur demiştim anam önü kapanmıyor uzun bluzlar giyip önünü açıyorum pantolanların.
kızlar ben bu topikte ne öğrendim biliyor musunuz sabır ve şükür bakın kimler hamile kaldı
en son beni hatırlamıyormusunuz adamla kavga ettim bebek için artık onunla yatıp onunla kalkıyorum kocamlada aram bozuludu bozulacak demiştim.
Rabbime güzenin en hayırlı zamanı bekliyor bence
zaten göbüş vardı ama artık tam hamile modunu aldı toparlandı yuvarlak gibi oluyor öne doğru hiç bir pantolnum olmuyor hatta hemile kalmadan aldığım bir pantalon vardı büyüktüde hamile kalınca giyerim iyi olur demiştim anam önü kapanmıyor uzun bluzlar giyip önünü açıyorum pantolanların.
edoşum sende geçen ay film çekineceğim felan diyodun bi doktora gitsen çekinmek istediğini sölesen adet bitiminde çekiyolar hemen çekinsen aklında bişey kalmaz canım ne dersin
o hafta randewuları doluydu gülom zaten bir doktor yönlendirmeden kafana göre gidip çektiremiyormuşsun ben şimdi arasam anca randewu alırım ama doktorun istediğine dair elimde bi belgem yok wazgeçtim bende zaten içimden bişi yapmak gelmiyor artık çok sıkıldım
aaaaaaaaaa olmadı edoşum sen pazartesi felan doktora git zaten adet olmuş olursun muhtemelen söle iki sene oldu korunmayalı diye felan film çektirmek istedğini söle çekerler bence
hemde özele git daha iyi ilgileniyolar bence buay çekerler bidahada sıkıldım felan dediğini duymayım tombişim benim anne olacaksın hiç kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?