Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Oo dilekle paşa oğluşu kaan gelmiş hoşgelmişler efenim gelene geçene sataşıyorumda bana pas veren yok

Oo dilekle paşa oğluşu kaan gelmiş hoşgelmişler efenim gelene geçene sataşıyorumda bana pas veren yok

Hoşbulduk canım...Nasılsın...Oğlumu sorarsan gayet keyifli hiç durmuyor maşallah...Geceleri bile babasını rahatsız ediyor artık...Beni sorarsan akıntım kaşıntı yapmaya başladı...Dr. gitmek istemiyorum...Bende sıcak su torbasının üstüne oturdum yanıyor kıçım...Okadar dikkat ediyorum ama nasıl buluyor bu hastalıklar...Bu arada soğuk su ile taharatlanmak enfeksiyona neden oluyormuş ebe dedi...Birde buna dikkat edelim bakalım...

BEN İYİM ÇOK SÜŞÜR SIKILIYORUM ARADA GELİYORLAR BANA SONRA GEÇİYOR MAŞALLAH OĞLUŞUNA VAY BE DEMEK NE KADAR DİKKAT EDERSEK EDELİM Bİ ŞEKİLDE KAPIYORUZ ENFEKSİYONU ALLAH KORUSUN HERKESLERİ

Canım ilk zamanlar normal istiyordum...Dr. kendini birine şartlama dedi...Ogün geldiğinde elbet biri olacak dedi...Bende saldım kendimi...Öyle ortadayım yani...İnşallah benimde Mart 5'inde gittiğimde dr. bişey der...

bende son ana kadar normal istedim günüm geldi sancım yoktu , sunı sancı verdıler normal ıstedığım için sabah 9 buçuk gıbı taktılar akşam 6 buçuktu hala tık yoktu makınede kasılmalar başlamıştı arasıra az bışey hıssedıodum açılma olmamıştı en sezaryen oldum işte . normal doğum sancısı nasıl bişey bılmıorum yok alttan bakmasıydı. lağmasıydı, sondasıydı yıprandım :) şimdi kocayla nasıl ilişkiye gırcem bılmıorum ohh valla ya erkekler çok şanslı ya sezaryende 1 hafta sonra kendıne gelıosun Bence herşeyın doğalı güzeldir. Hakkında ne hayırlısıysa o olsun Allah bı avazda kurtarsın .inş. doğumhanede sancı çekenler vardı bı tanesi çok bağırıodu korktum zaten dedım noluyo ya sonra doğuma aldılar kadını bı ıkı çığlık attı doğurdu bebişini gördüm darısı başınıza isteyenlerede allah nasip etsın hayırlısyla inş.

Sedaaa ne bakıp bakıp kaçıyosun kız gelde iki kelam edelim bide şu aşşadaki ziyaretçiyi yakalasam tam süper olucak sıkıldım ayol

edoşşş işimm bayaaa vardı kız kafamı kaşıyamadımm ayyy çok yoruldumm..neyse yemek derdm yok kaynanaya gidicemm oh ohh ne yemekler vardır şimdii...

edoşşş işimm bayaaa vardı kız kafamı kaşıyamadımm ayyy çok yoruldumm..neyse yemek derdm yok kaynanaya gidicemm oh ohh ne yemekler vardır şimdii...

sedoşş at kendini kaynananın şefkatli kollarına, masaj falan yapsın saana yorulmuşundur bugün
ohhh şimdiden afiyet olsun yarasın kızçene bende çok acıktım benimde annem saolsun miss gibi yemekler yapıyo pazartesiden beri mutfağa girmedim

ohhhhh ne güzel yemekler hazırrr ahhhh kaynanayı istememde benim annemde olsayapsada yemek yesem afiyet bal şeker olsun fıstıklarrrrr

bende acıktııııııııııııımmmmm kocacım gelmedi çok açıııııııııımmmmm

Cami hocasına eskiden mahalledeki her haneden sıra ile yemek getirilirdi.Of’lu Hoca bir gün kabağın cennet meyvesi olduğundan ve kabak yemeğinin faziletlerinden bahseder. Bu vaazdan sonra hocaya her gün kabak yemeği gelmeye başlar.Öğle kabak, akşam kabak. Hoca, kabak yemekten bıkar. O kadar bıkar ki b...ir gün ezanı şöyle okur: Eşhedü En Lailahe İllallah. Sabah kabak, akşam kabak bezdik ya Resullallah
Cemaat toplanıp hocaya gider. Derler ki: “Hoca sen ne yaptın, sen bize kabağın faziletinden bahsetmedin mi? Bizim yaptığımız sana iyilik olsun diyedir. Hiç cennet taamından bıkılır mı? Sana kabak yemeği getirmekle hem sen, hem de biz sevap kazanıyorduk. ”
Hoca kendini söyle savunur: Ula uşaklar, kabak cennet taamıdır dedik ama bu fakir fukara taamıdır. Haci hoca yemeği değildur.
Hoca yemeği, hoşaf ile baklavadur...

yeşilim zeytinim edacm nen var körolasıca kırmızılar mı gedi yoksa

yok mehtabım adet olmadım henüz eşimin bi arkadaşı geçen sene yabancı bi kızla evlenmişti çocuk düşünmeye kasım aralık gibi başlamışlardı az önce haberi geldi hamile imiş ağustosta doğuracakmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama bi tuhaf oldum içim çok acıdı artık hamile haberi aldığımda karşı taraf için sevindiğimden çok benim canım yanıyor kendimle savaşıyorum sevinip mutlu olacağına üzülüyosun diye ama artık çok canım acıyo biizim bebeğimiz neden olmuyor Allahım sabır ver yarabbim

ay canım benim ben kıyamam sana ya bende aynı şeylerşi düşünyordum be tatlım aynı şeyleri hissediyordum her ay kendimi hamile hissedi kendi kendime karnımla konuşuyordum. sabır canı arkadaşım sabır sakın isyan etme rabbimin bildiği bir tarih vardır kahretme kendine vardır her işte bir hayır ama artık doğru düzgün bir doktora gözük lütfen eğer istersen benim doktora gidebilirsin hatta birlikte giderz.

biliyorum artık bi doktora gitmem gerek ama içimden gelmiyor hatta içimden hiç birşey yapmak gelmiyor işe gitmek eve gelmek uyumak sanki herşey işkence düşümek hele............mehtabım çok saol canım arkadaşım bu gebe halinle benimle hastaneye geliceksin hee canımsın sen canım Allah senden razı olsun ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum pek iyi değilim belki daha iyi hissettiğimde sanırım önce zihnimi boşaltmam lazım

Selam kızlar...Nasılsınız...Ben bugün dr. gittim...Durumumu anlattım...Dr. bir fitille krem verdi...Sabah akşam kullanacağım...Eczaneye gittim ilaçları almaya 4 ytl ilaçlar tutuyor 30 ytl dr. parası...Eşim başladı söylenmeye haklıda...Nereye gidiyoruz hiç bilmiyorum...

EXPORTER canım sen nasılsın...Bak ne diyeceğim sana...Usg kağıdını al bebişin sağdamı yoksa soldamı kalıyor bir bakar mısın...Sağda ise erkek solda ise kız oluyor...Burda bir topikte ben daha öğrenmeden denk gelmişti %90 doğru çıkıyordu...Bir baksana gııı merak ettim...Bende doğru çıkmıştı...

YSLZYTN sen nasılsın...Geldin mi kendine...Öğlen vakti biraz kaçırmıştın daaa...

edam bak bende aynıydım hep doktora gidecem diyordum bir türlü gidemedim duyacaklarımdan korkuyordum sanki rabbim bana nasip etti doktora gitmeye niyet ettiğim ay hamile kaldım.

Tatlım bekleme artık korkunun ecele faydası yok olmayacak birşeyde değil en azından ikinizinde testleri hep iyi çıktı belki yumurtalamıyorsundur yada çatlamıyordur bu kadar basit birşeydir. bak sana ne anlatacam :

benim işyerimde yakın arkdaşım vardı 5 yıldır bebekleri olmuyordu kızcağız artık iyii gerilmişti sinirleri yıpranmıştı aynı senin gibi pek dertlerini anatmazdı ama en sonunda patladı böle böle diye ardan 2 sene geçti bizim patron sormuş bebek düşünmüyormusun diye onunda ağzından kaçıvermiş bebeğimiz olmuyor diye onu bir hastaneye gönderdi inan bana sadece 2 kutu hap ile hamile kaldı şimdi aslan gibi oğlu var abuk sabuk doktorlara gitmiş en son biri demişki tüp bebek başka yolu yok. kızın derdi sadece yumurtlarının belirli olgunluğa gelipte çatlamamasıymış yanibu kadar basit
gel bir sarılayım sana:93:

sen bakma bana dilekçim dengesizim ben bi anım bi anımı tutmuyo

bugun çok iyiyim tatlım midem yanmıyor ya ne güzel birşeymiş demin eşime dedim sağlığının kıymetini bil diye.

sağda canım bende zaten hep sağda hissettim doktor sağ kasığma doğru buluyor ne veririse hayırlısı ve kabulum ama bende pipili istiyorum biz 4 kız kardeşiz ya o yüzden galiba

sende bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadın tatlım ya ama benimde inanılnmaz akıntım var bildiğin gibi değil. gerçekten doktor pahalıymış ama belki sgk lısın diye bu kadar ucuza gelmiştir
ama gidip eczanden ilaç alamazsın ya yüklüsün

canım benim tamam gidicem ama en azından biraz kendime gelmem lazım ben iyi değilim sanırım jinekologdan önce bi psikoloğa görünmem gerek çok sinirlerim bozuk durup durup ağlama nöbetleri geçiriyorum ama iyi olacağım inşallah güçlü hatunumdur :84: teşekkür ederim mehtabım herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…