canım benim tamam gidicem ama en azından biraz kendime gelmem lazım ben iyi değilim sanırım jinekologdan önce bi psikoloğa görünmem gerek çok sinirlerim bozuk durup durup ağlama nöbetleri geçiriyorum ama iyi olacağım inşallah güçlü hatunumdur :84: teşekkür ederim mehtabım herşey için
ne psikoloğu ya saçmalama bak şimdi adet olursan ki inşallah olmazsın 3 günü hop doktora başka yolu yok anam evini bilsem kulağından tutup ben götürecem ya
karılar
ben kaçıyorum uykum geldi yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hepinizi kucaklıyorum
bugun çok iyiyim tatlım midem yanmıyor ya ne güzel birşeymiş demin eşime dedim sağlığının kıymetini bil diye.
sağda canım bende zaten hep sağda hissettim doktor sağ kasığma doğru buluyor ne veririse hayırlısı ve kabulum ama bende pipili istiyorum biz 4 kız kardeşiz ya o yüzden galiba
sende bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadın tatlım ya ama benimde inanılnmaz akıntım var bildiğin gibi değil. gerçekten doktor pahalıymış ama belki sgk lısın diye bu kadar ucuza gelmiştir
ama gidip eczanden ilaç alamazsın ya yüklüsün
karılar
ben kaçıyorum uykum geldi yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hepinizi kucaklıyorum
sağol gülsümcümaz kaldı şükür...artık çok ağırlaştım yaa
kızlar günaydın hayırlı cumalar
dün akşam test yapma dürtülerime dayanamadım ve akşam yatarken ovulasyon testii yaptım anında kabak gibi 2 çizgi çıktı bütün gece heyecandan uyuyamadım dua ettim durdum sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım 2.çizgi görünmeyecek kadar az kafam çok karıştı kızlar şimdi testlerin resimlerini yükliycem Allah rızası için bişi diyin ne edem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
edacımmmmmmmmmmmmm...GEBESİN KUZUM GEBESİN....HAYIRLI OLSUN...AYYY NE KADAR SEVİNDİM ANLATAMAM.....İŞTE BU HABER BABANA TOPİNG GİBİ GELİCEKTİR...TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?