Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ne psikoloğu ya saçmalama bak şimdi adet olursan ki inşallah olmazsın 3 günü hop doktora başka yolu yok anam evini bilsem kulağından tutup ben götürecem ya

ne psikoloğu ya saçmalama bak şimdi adet olursan ki inşallah olmazsın 3 günü hop doktora başka yolu yok anam evini bilsem kulağından tutup ben götürecem ya

mehtabımm yerim ben seni yaaa tamam tamam du bakalım gelsinde şu lanet kırmızılar sonra bakarız benim devamlı gittiğim bi doktor yok zaten belki senin doktoruna giderim bende aldın başına belayı haydi bakalım hayırlı olsunn bak ayben benden sonra topiği bıraktı şaka şaka görür şimdi lokumum kızmasın

Hııım...Ozaman pipili geliyor desene...Bende hep sağda hissediyordum dr. sağda buluyordu ve 12+5 haftalıkken pipisini gördük...Bizde 3 kız kardeşiz canım...

Offf hiç sorma canım...Kurtulamadım gitti...Hamile olmasam pek umursamazdım ama bebişimi düşünmeliyim...Eşimin üzerinden ssk yararlanıyorum canım...Bu dr. ücretleri benide sinir ediyor artık...

iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.

muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş 37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...

iyi geceler herkeze
azizecim geçmiş olsun kızına kavuşmanada az kaldı oda senden sabırsız demekki annesi içerde doğru durmuyo
dilekcim sanada geçmiş olsun enfeksiyon zıkkımı geçmiyo gelince benimde kızımda 9ay hiç geçmedi doktor bi türlü geçiremedim diyodu
edoşuuuuuuuuummmm üzme tatlı canını sıkma elbet bebiş gelecek ama tedbir senden takdir Allahdan güzelim sen önlemini al doktora git elinden geleni yap Rabbim verecektir elbet canım benim bak bana ikinci için doktor doktor geziyorum tedaviye gidiyorum üstelik herkezin ne gerek var tedaviye olur ilki olmadımı ne acele ediyosun demesine rağmen demi ama.
inatçı bebişler gelene kadar durmak yokkkkkkkkkkk

sağol gülsümcüm az kaldı şükür...artık çok ağırlaştım yaa

yakında hafiflersin canım kuzu karnından hopppppppp kucağına ayyyyy yerim ben onu azizecim yakın olsada doğunca gelsem koklasam cennet kokusunu birde ben biliyosun kız bebişlere karşı ayrı bi sevgim varrrrrrr inş.darısı başıma
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım

kızlar günaydın hayırlı cumalar

dün akşam test yapma dürtülerime dayanamadım ve akşam yatarken ovulasyon testii yaptım anında kabak gibi 2 çizgi çıktı bütün gece heyecandan uyuyamadım dua ettim durdum sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım 2.çizgi görünmeyecek kadar az kafam çok karıştı kızlar şimdi testlerin resimlerini yükliycem Allah rızası için bişi diyin ne edem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

edacımmmmmmmmmmmmm...GEBESİN KUZUM GEBESİN....HAYIRLI OLSUN...AYYY NE KADAR SEVİNDİM ANLATAMAM.....İŞTE BU HABER BABANA TOPİNG GİBİ GELİCEKTİR...TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU....

edam kuzum benim yaaaaaaaaa

allahıma şükürler olsun gebesin ya inanmıyorum daha dün ne konuşuyordk ama ben sana dün dedim dimi

Bende böyle bir mübarek cuma günü vermiştim sizlere bu haberi..cumalar hep uğurlu geliyor...edacım sakın ağır falan kaldırma..hemen folik aside başla.yarın sabah ilk idrarınla tekrar test yap ve üstünden 10 gün geçmesini bekle dr.git.bal gibi hamilesin..benimde testlerimde aynı seninkiler gibiydi..bu arada adet günün geçmedi di mi?

edacımmmmmmmmmmmmm...GEBESİN KUZUM GEBESİN....HAYIRLI OLSUN...AYYY NE KADAR SEVİNDİM ANLATAMAM.....İŞTE BU HABER BABANA TOPİNG GİBİ GELİCEKTİR...TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU....

olabilirmi nazo yaaa dünden beri bastırıp duruyorum heyecanımı dua ediyorum inanamıyorum inanamakta istemiyorum ya düşündüğğümüz gibi değilse ya regl olursam yok yok ben moda giremem

edam benim

bak görüyormusun ağlayacam ya aynı benim gibi çıkmış testlerin sabır şimdi bekle sakın kan testi yaptırma allahım sen çok büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…