edam kuzum benim yaaaaaaaaa
allahıma şükürler olsun gebesin ya inanmıyorum daha dün ne konuşuyordk ama ben sana dün dedim dimi
olabilirmi nazo yaaa dünden beri bastırıp duruyorum heyecanımı dua ediyorum inanamıyorum inanamakta istemiyorum ya düşündüğğümüz gibi değilse ya regl olursam yok yok ben moda giremem
mehtapcım ya..bişey dikkatini çekti mi?ben ovulasyon testini ilk defa kullandım hamile kaldım,sonra sana tavsiye ettim,ilk kullanımda sen,şimdide eda...bu testler işe çok yarıyo di mi?
olabilirmi nazo yaaa dünden beri bastırıp duruyorum heyecanımı dua ediyorum inanamıyorum inanamakta istemiyorum ya düşündüğğümüz gibi değilse ya regl olursam yok yok ben moda giremem
kesinlike nazom hatta dedim ki neden daha önce duymadık biz testleri sana dedim vesilem sen oldun bende eda ya ve ayben e .
ay nazo ben çok mutulyum ya
bende bende...cumamız hep böyle hayırlara vesile olur inşaallah...bu arada GÜNAYDIN diyeyim..mehtabım bu dostluklarımız burada bitmesin..ben izne çıkmadan tel.nolarınızı alayım..kimin kime yolu düşerse artık,her zaman beklerim..sizleri şimdiden özleyeceğim..
sat 22 ocak 20 şubat gibide beklenmeyen adet tarihim ben kimseye söylemiycem eğer çift çizgiyi net olarak görürsem kocama söylerim..
dün akşam ov.testini yaptım çift çizgiyi görünce başladım ağlamaaya zaten eşim ark.nın hamile haberini verincede duygulanıp çok ağlamıştım ondan şüphelenmedi eşim tekrar ağladığımdan wc den çıktım elim karnımda nası dua ediyorum odaya gittim yüzümde bi tebessüm engel olamıyorum nasıl söylemek istiyorum çift çizgiyi gördüğümü babama anneme eşimeee sonra hemen toparlandım we komutu werdim kendime "çık bu moddan derhal" diyeee ya değilsen ne hakkın war onları önce sewindirip sonra hayal kırıklığına uğratmaya...şimdi ölüyorum heyecandannnnnnnnnnnn
inanamıyorum çünkü ov günlerinde yani çift çizgiyi gördüğüm günlerde beraber olamadık hatta reglmin bittiği hafta birde geçen hafta bi kaç kere aşk yapabildik ilk hafta hep silikti geçen hafta test yapmadım zaten :26:
Kesin hamilesin canım öteki motton çık şimdi bekle adet gününde bir daha yap testi ardından 1 hafta sonra doktora keseciğini görürsün
haklısın canım ama sen net olayını ne yaptın almayacakmısın ben tel nomu yazarım özleden. sende yaz
ya benim idrar kültürümün sonuçları çık hepsine hassas yazıyor bide escherichia coli üredi diyor ne bu nazom
yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: bu konuşmalar benim içinmi yapılıyo Allahım sen çok büyüksün yarabbim aklıma mukayet ol rabbim
hııı..idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış,mehtapcım..korkulacak bişey yok ama..eğer değerler yüksekse antibiotik verebilir..ama sen şimdiden bol bol bol su iç,wc ye git..su iç..wc ye git..en kolay çözüm bu..gebelikte bu tür enfeksiyonlar sık sık oluyor endişelenme..bebişe bir zararları yok ama tedavi edilmeleride gerek..en iyisini doktorun söyleyecektir ama sen dediğim gibi bol bol su iç..
yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: bu konuşmalar benim içinmi yapılıyo Allahım sen çok büyüksün yarabbim aklıma mukayet ol rabbim
sağol gülsümcümaz kaldı şükür...artık çok ağırlaştım yaa
beni deli etme eda...hamilesin işte...gözümemi inanayım..sana mı inanayım..kabak gibi silik çizgin çıkmış..hem Lh testindede gebe olmasan 2.çizgi kesinlikle çıkmaz...bilime karşı gelme lütfen..ya hiç kaçarı yok yüzde yüz HAMİLESİN....yok o tarihe falan gelmedi..yok testler yok o..yok bu...bunların hepsi hikaye canım..hepsi birer vesile..Allah yazınca,ol diyince..olmayacak şey var mı..vakti zamanı şimdiymiş..şükret Allahına...tekrar hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?