Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

edam kuzum benim yaaaaaaaaa

allahıma şükürler olsun gebesin ya inanmıyorum daha dün ne konuşuyordk ama ben sana dün dedim dimi

mehtapcım ya..bişey dikkatini çekti mi?ben ovulasyon testini ilk defa kullandım hamile kaldım,sonra sana tavsiye ettim,ilk kullanımda sen,şimdide eda...bu testler işe çok yarıyo di mi?

olabilirmi nazo yaaa dünden beri bastırıp duruyorum heyecanımı dua ediyorum inanamıyorum inanamakta istemiyorum ya düşündüğğümüz gibi değilse ya regl olursam yok yok ben moda giremem

edam öyle bile olursa ki allah korusun demekki gerçekten hiç bir sıkıntın yok hamile kalabiliyorsu lütfen şimdi şu negatif psikolojinden çık ve keyfini çıkar hep dediğimiz herşey allahtan bekleyeceğiz kaç günün kaldı ayy ben fena oldum ya

Allahım sana şükürler olsun yarabbim şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun

mehtapcım ya..bişey dikkatini çekti mi?ben ovulasyon testini ilk defa kullandım hamile kaldım,sonra sana tavsiye ettim,ilk kullanımda sen,şimdide eda...bu testler işe çok yarıyo di mi?

kesinlike nazom hatta dedim ki neden daha önce duymadık biz testleri sana dedim vesilem sen oldun bende eda ya ve ayben e .

ay nazo ben çok mutulyum ya

olabilirmi nazo yaaa dünden beri bastırıp duruyorum heyecanımı dua ediyorum inanamıyorum inanamakta istemiyorum ya düşündüğğümüz gibi değilse ya regl olursam yok yok ben moda giremem

olabilir mi ne demek kuzum...bal gibi olmuş bile...abbas çoktan yolcu olmuş..sen hala moda girmeyeceğim diye yırtın dur..bence kocişine ver müjdeyi..gel seni bi öpeyim alnından...

kesinlike nazom hatta dedim ki neden daha önce duymadık biz testleri sana dedim vesilem sen oldun bende eda ya ve ayben e .

ay nazo ben çok mutulyum ya

bende bende...cumamız hep böyle hayırlara vesile olur inşaallah...bu arada GÜNAYDIN diyeyim..mehtabım bu dostluklarımız burada bitmesin..ben izne çıkmadan tel.nolarınızı alayım..kimin kime yolu düşerse artık,her zaman beklerim..sizleri şimdiden özleyeceğim..

sat 22 ocak 20 şubat gibide beklenmeyen adet tarihim ben kimseye söylemiycem eğer çift çizgiyi net olarak görürsem kocama söylerim..
dün akşam ov.testini yaptım çift çizgiyi görünce başladım ağlamaaya zaten eşim ark.nın hamile haberini verincede duygulanıp çok ağlamıştım ondan şüphelenmedi eşim tekrar ağladığımdan wc den çıktım elim karnımda nası dua ediyorum odaya gittim yüzümde bi tebessüm engel olamıyorum nasıl söylemek istiyorum çift çizgiyi gördüğümü babama anneme eşimeee sonra hemen toparlandım we komutu werdim kendime "çık bu moddan derhal" diyeee ya değilsen ne hakkın war onları önce sewindirip sonra hayal kırıklığına uğratmaya...şimdi ölüyorum heyecandannnnnnnnnnnn

haklısın canım ama sen net olayını ne yaptın almayacakmısın ben tel nomu yazarım özleden. sende yaz

ya benim idrar kültürümün sonuçları çık hepsine hassas yazıyor bide escherichia coli üredi diyor ne bu nazom

kız eda...nerdesin..şak diye düşüp bayılmasın bu kız...

hadi beee kızlar nerdesiniz...bu mutlu haberi hep beraber kutlayalım...Allah tamamına erdirsin..

inanamıyorum çünkü ov günlerinde yani çift çizgiyi gördüğüm günlerde beraber olamadık hatta reglmin bittiği hafta birde geçen hafta bi kaç kere aşk yapabildik ilk hafta hep silikti geçen hafta test yapmadım zaten :26:

Kesin hamilesin canım öteki motton çık şimdi bekle adet gününde bir daha yap testi ardından 1 hafta sonra doktora keseciğini görürsün

spermenler 3-4 gün yaşarlar canım rahminde.. üf hadi edam ya sıkıntı yok

Kesin hamilesin canım öteki motton çık şimdi bekle adet gününde bir daha yap testi ardından 1 hafta sonra doktora keseciğini görürsün

yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: bu konuşmalar benim içinmi yapılıyo Allahım sen çok büyüksün yarabbim aklıma mukayet ol rabbim

hııı..idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış,mehtapcım..korkulacak bişey yok ama..eğer değerler yüksekse antibiotik verebilir..ama sen şimdiden bol bol bol su iç,wc ye git..su iç..wc ye git..en kolay çözüm bu..gebelikte bu tür enfeksiyonlar sık sık oluyor endişelenme..bebişe bir zararları yok ama tedavi edilmeleride gerek..en iyisini doktorun söyleyecektir ama sen dediğim gibi bol bol su iç..

ay be nazom günde 4 litre su içiyorum patlayacam ben zaten çok severim suyu ama hiç belirti yok ne yanma ne kaşıntı neyse yarın gidecem hemen göstereyim bari

yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: bu konuşmalar benim içinmi yapılıyo Allahım sen çok büyüksün yarabbim aklıma mukayet ol rabbim

beni deli etme eda...hamilesin işte...gözümemi inanayım..sana mı inanayım..kabak gibi silik çizgin çıkmış..hem Lh testindede gebe olmasan 2.çizgi kesinlikle çıkmaz...bilime karşı gelme lütfen..ya hiç kaçarı yok yüzde yüz HAMİLESİN....yok o tarihe falan gelmedi..yok testler yok o..yok bu...bunların hepsi hikaye canım..hepsi birer vesile..Allah yazınca,ol diyince..olmayacak şey var mı..vakti zamanı şimdiymiş..şükret Allahına...tekrar hayırlı olsun..

kızlar bende hiç belirti yok göğüslerimin ağzrısı dışında eğer hamile isem normalmi acaba herşey yolundamı :18:

evet ya dün akşam edam nasıl bir mottaydı biliyor musun o kadar üzüldüm ki dua ettim valla allahım nasip etsin dedim valla adet olsaydı ben götürecektim benim doktora artık tüp bebiş de yapıyormuş ama şükürler olsun gerek kalmadı benim testlerimde böyleydi hatırlıyor musun nazom sende hamişsin ama bekleyelim bir kaç gün daha dedin hatta bana testlerden önce git adam gibi doktora olmuyor de bakalım ne yapacaklar demiştin. eda ile aynı şeyleri yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…