Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızma ya çok korkuyorum 2 senedir bekleyen biri için normal sanırsam bu korkular endişeler paranoyalar :78:

bişi dahaaaaaaaaaaa ben sabah gebelik testini yaptım anında tek çizgi çıktı duşa girdim çıktım o zaman çıkmıştı 2.hayalet çizgi yanlış olma ihtimali de olabilir yani geç çıktı

Nazoo
,
kan sayımımdada değerler hep referans aralığının üzerinde fazla fazla hamile olduğum için böle çıkmıştır dimi birşey yoktur

bişi dahaaaaaaaaaaa ben sabah gebelik testini yaptım anında tek çizgi çıktı duşa girdim çıktım o zaman çıkmıştı 2.hayalet çizgi yanlış olma ihtimali de olabilir yani geç çıktı

ay şişirdin beni kız benimde aynı çıktı adetim 1 hafta geçti ondadan sonra çıkan 2. çizgi 1. çizgiden daha koyuydu ve anında oldu 1 hafta sonra ama

dün benimde dr.randevum vardı kızlar.şehzade Mustafa'yı görmeye gittim.kuzucuğum maşallah çok iyiymiş,hala 1 hafta önden gidiyor.tam 1 kğ.olmuş,buyuda 34cm.:nazdoktor en çok bebeğin irileşmesinde korkuyor,şeker hastalarında bebek irileşip erken almaları gerekiyormuş,yoksa annede,bebekte hayati tehlikede oluyomuş..ama çok şükür ki bi hafta önde ama bulunduğu haftayla uyumlu herşeyi dedi.diyeti aynen devam ediyorum..kendim 3 haftada sadece 600 gr.almışım,normalde bu haftalarda 1,5 kilo alınıyo.doktor süper dedi,kendine hiç kilo almamışsın,bebk almış.yalnız benim kasılmalarım,yani yalancı sancılarım gün içinde 10-15 sefer oluyo dedim,biraz fazlaymış dedi.mağnezyum verdi.bu kasılmalar böle giderse ben erkenden bi yerlerde fırtlatabilirim şehzadeyi...

ALLAH KORUSUN CANIM YA.

Bak kilo almaman çok iyi olmuş canım çok sevindim biraz daha dikkat ette Şehzademiz zamanında doğsun canım ha gayret az kaldı.

nazo ya benim allahın izni ile 7 ay daha var ama ben hemen kollarımda olsun istiyorum.

gecede abuk rüyalar gördüm yok bebek erken doğmuş ama kocaman falan altını bezliyorum acaipti ya

kızlarrrrrr edacım bana msjla güzel haberini verdi.koştuım geldim buraya.nasıl sevindim anlatamam.
edoşummmmmmmm tebrik ederim canım benim. güzel şeyler düşün. hamile olmasan silik çizgi çıkmazdı. nazo nun dediği gibi ov.testinde tekrar yumurtlama olmayacağına göre. sen HAMİLESİN işteeeeeeeee oleyyyyyyy. kızlar haydeeee eee hoppaaaaaaaaaaaa

maşallah mustafa paşamaaaaaaaaaaaa teyzesi yer onun poposunuuuu

eller havaya

eda kopar bizi eda patlat bizi.......

aman yandan şu fasulyaaa yedik buçuk lira allah

şimdi ayben ve gülsüm kaldı...

ayben hamile kaldı daha önce gülsümünde bebişi var o yüzden sizde sıkıntı yok ama ben eda dan biraz korkuyodum alalha çok şükür oda hamile anam ne güzel bir cuma

bide bana yarın doktor değerlerin normal dese benden iyisi olmaz herhal

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben midem bulansıın istiyorum karnım şişsin istiyorum bian önceeeeeeeeee

inşallah hamileyimdir inşallah
inşallah hamileyimdir ve hemen arkamdan aybenim we gülsümüm gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…