beni deli etme eda...hamilesin işte...gözümemi inanayım..sana mı inanayım..kabak gibi silik çizgin çıkmış..hem Lh testindede gebe olmasan 2.çizgi kesinlikle çıkmaz...bilime karşı gelme lütfen..ya hiç kaçarı yok yüzde yüz HAMİLESİN....yok o tarihe falan gelmedi..yok testler yok o..yok bu...bunların hepsi hikaye canım..hepsi birer vesile..Allah yazınca,ol diyince..olmayacak şey var mı..vakti zamanı şimdiymiş..şükret Allahına...tekrar hayırlı olsun..
kızma ya çok korkuyorum 2 senedir bekleyen biri için normal sanırsam bu korkular endişeler paranoyalar :78:
bişi dahaaaaaaaaaaa ben sabah gebelik testini yaptım anında tek çizgi çıktı duşa girdim çıktım o zaman çıkmıştı 2.hayalet çizgi yanlış olma ihtimali de olabilir yani geç çıktı
ay şişirdin beni kız benimde aynı çıktı adetim 1 hafta geçti ondadan sonra çıkan 2. çizgi 1. çizgiden daha koyuydu ve anında oldu 1 hafta sonra ama
dün benimde dr.randevum vardı kızlar.şehzade Mustafa'yı görmeye gittim.kuzucuğum maşallah çok iyiymiş,hala 1 hafta önden gidiyor.tam 1 kğ.olmuş,buyuda 34cm. :naz doktor en çok bebeğin irileşmesinde korkuyor,şeker hastalarında bebek irileşip erken almaları gerekiyormuş,yoksa annede,bebekte hayati tehlikede oluyomuş..ama çok şükür ki bi hafta önde ama bulunduğu haftayla uyumlu herşeyi dedi.diyeti aynen devam ediyorum..kendim 3 haftada sadece 600 gr.almışım,normalde bu haftalarda 1,5 kilo alınıyo.doktor süper dedi,kendine hiç kilo almamışsın,bebk almış.yalnız benim kasılmalarım,yani yalancı sancılarım gün içinde 10-15 sefer oluyo dedim,biraz fazlaymış dedi.mağnezyum verdi.bu kasılmalar böle giderse ben erkenden bi yerlerde fırtlatabilirim şehzadeyi...
ya ben nasıl dayanıcam eşime söylemeden 1 haftaaaaaaaaaaaa
dün benimde dr.randevum vardı kızlar.şehzade Mustafa'yı görmeye gittim.kuzucuğum maşallah çok iyiymiş,hala 1 hafta önden gidiyor.tam 1 kğ.olmuş,buyuda 34cm. :naz doktor en çok bebeğin irileşmesinde korkuyor,şeker hastalarında bebek irileşip erken almaları gerekiyormuş,yoksa annede,bebekte hayati tehlikede oluyomuş..ama çok şükür ki bi hafta önde ama bulunduğu haftayla uyumlu herşeyi dedi.diyeti aynen devam ediyorum..kendim 3 haftada sadece 600 gr.almışım,normalde bu haftalarda 1,5 kilo alınıyo.doktor süper dedi,kendine hiç kilo almamışsın,bebk almış.yalnız benim kasılmalarım,yani yalancı sancılarım gün içinde 10-15 sefer oluyo dedim,biraz fazlaymış dedi.mağnezyum verdi.bu kasılmalar böle giderse ben erkenden bi yerlerde fırtlatabilirim şehzadeyi...
kızlarrrrrr edacım bana msjla güzel haberini verdi.koştuım geldim buraya.nasıl sevindim anlatamam.
edoşummmmmmmm tebrik ederim canım benim. güzel şeyler düşün. hamile olmasan silik çizgi çıkmazdı. nazo nun dediği gibi ov.testinde tekrar yumurtlama olmayacağına göre. sen HAMİLESİN işteeeeeeeee oleyyyyyyy. kızlar haydeeee eee hoppaaaaaaaaaaaa
Nazoo
,
kan sayımımdada değerler hep referans aralığının üzerinde fazla fazla hamile olduğum için böle çıkmıştır dimi birşey yoktur
nasıl yani..hangi kan değerlerin?
eller havaya
eda kopar bizi eda patlat bizi.......
aman yandan şu fasulyaaa yedik buçuk lira allah
şimdi ayben ve gülsüm kaldı...
ayben hamile kaldı daha önce gülsümünde bebişi var o yüzden sizde sıkıntı yok ama ben eda dan biraz korkuyodum alalha çok şükür oda hamile anam ne güzel bir cuma
bide bana yarın doktor değerlerin normal dese benden iyisi olmaz herhal
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben midem bulansıın istiyorum karnım şişsin istiyorum bian önceeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?