miden bulanmasın yaaaa
bak şimdi yeni hamile olarak sana önerim kuru kayısı ye kabız olma benim anam ağlıyor kabızlıktan ve eğer miden yanıyor ekşiyorsa kivi
gülsümüm gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn nerde kaldı yaaaa
hemogram sonuçlarım tam kan sayımı canım hepsi değil ama 20 tane bişey aramışlar 10 tanesi yüksek
ya ben nasıl dayanıcam eşime söylemeden 1 haftaaaaaaaaaaaa
geldim kuzuuuuuuummm yaaaaaaa nasıl heycanlandım anlatamam sanki kendimmiş gibi ohhhhh beeeeeeee babanada güzel hediye olur yaşasın
gülsümmmmmmmmmmmmmmmm sende gördün dimi silik çizgiyi
silik milik takma artık hamilesin bn sana demedimmi bızdığın sürpriz yapar belki diye bakkkk çoooooooookkkkkkkkkk sevindim çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk
eda yüklü edayüklü:92:
darısı başına GÜLSÜMÜM...İnşaallah tez zamanda seninde müjdeni böyle kutlayacağız..bi tarftan fatura kesiyom,bi taraftan size laf yetiştiriyorum..nazom sanada geçmiş olsun inş.herşey yolunda devam eder
nasılsın
Yehhuuuuuuuuuuuuuuuu:81::92:
Edoşummm hamileeeeeeeeee
hangi değerlerin yüksek bilmem lazım..referans değerlerinden çok mu yüksek?mesela hemoglobinin yüksekse bu iyi bişey,ama wbc değerinin yüksek olması lokositin yüksek olduğuna yani enfeksiyona işarettir..
gördümmmmmmmm kuzuuuuuuuummmm sen hamilesin bayağı gözüküyo işte keşke bendede çıksada silik çıksagördün ama dimi yani seçiliyo dimi
darısı başına GÜLSÜMÜM...İnşaallah tez zamanda seninde müjdeni böyle kutlayacağız..bi tarftan fatura kesiyom,bi taraftan size laf yetiştiriyorum..
gördün ama dimi yani seçiliyo dimi
öyleyim dimiiii :118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?