Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

miden bulanmasın yaaaa

bak şimdi yeni hamile olarak sana önerim kuru kayısı ye kabız olma benim anam ağlıyor kabızlıktan ve eğer miden yanıyor ekşiyorsa kivi

bulansın bulansın öğüre öğüre kusimmm hakkımdır
ben günde 2 kere rahat çıkıyorum tuwalete hiç preblemim olmadı daha öncede şimdi olurmu bilmem :26: midemde ise hiç sorun yok ya diyorum ya hiç belirti yokk diyeee

hemogram sonuçlarım tam kan sayımı canım hepsi değil ama 20 tane bişey aramışlar 10 tanesi yüksek

hangi değerlerin yüksek bilmem lazım..referans değerlerinden çok mu yüksek?mesela hemoglobinin yüksekse bu iyi bişey,ama wbc değerinin yüksek olması lokositin yüksek olduğuna yani enfeksiyona işarettir..

geldim kuzuuuuuuummm yaaaaaaa nasıl heycanlandım anlatamam sanki kendimmiş gibi ohhhhh beeeeeeee babanada güzel hediye olur yaşasın

kurban olurum ben ona ya canım babam benim Allahım bize şifa diye gönderiyo meleğimizi inşallah

gülsümmmmmmmmmmmmmmmm sende gördün dimi silik çizgiyi

silik milik takma artık hamilesin bn sana demedimmi bızdığın sürpriz yapar belki diye bakkkk çoooooooookkkkkkkkkk sevindim çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk

eda yüklü edayüklü:92:

nazom sanada geçmiş olsun inş.herşey yolunda devam eder
nasılsın

silik milik takma artık hamilesin bn sana demedimmi bızdığın sürpriz yapar belki diye bakkkk çoooooooookkkkkkkkkk sevindim çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk

eda yüklü edayüklü:92:

gördün ama dimi yani seçiliyo dimi

hangi değerlerin yüksek bilmem lazım..referans değerlerinden çok mu yüksek?mesela hemoglobinin yüksekse bu iyi bişey,ama wbc değerinin yüksek olması lokositin yüksek olduğuna yani enfeksiyona işarettir..

wbc 15.7 ref 5-12
hgb 12,6 ref 12-15
gran 75 ref 50-70
hct 32,3 ref 35-49
mch 33,2 ref 26-32
mchc 39 ref 32-36
p-lcr 10,6 ref 13-43

bunlar farklı olanlar

gördümmmmmmmm kuzuuuuuuuummmm sen hamilesin bayağı gözüküyo işte keşke bendede çıksada silik çıksa

darısı başına GÜLSÜMÜM...İnşaallah tez zamanda seninde müjdeni böyle kutlayacağız..bi tarftan fatura kesiyom,bi taraftan size laf yetiştiriyorum..

kolay gelsin canım ben kendimden umudu kestim artıkın nazommm kafa dolu stres sıkıntı ne ararsan var olmuycak heral

sen ev mi taşıycam diyodun yanlış mı hatırlıyorum..sakın eşya falan taşıma..ağır kaldırma.sıkı pantolonlar ,topuklu ayakkabılar giyme,beslenmene dikkat et,içki sigara yok..ve hemen folikaside başla..koş eczaneye git al iç...

günaydınnn..kızzzz edoşşş anammm bebiş miii geliyoo nee ayy işallahhhh hadiiii eylül-ekimm anası sonbahar annesi olursun işallahhj kızzz darısı aybenle gülsümee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…