Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yarın dükkan taşınacak nazom bende şimdi onu sorcaktım ne yiyim ne içim çok iştahım açık bi kaç gündür yemekten kalkar kalkmaz midem kazınıyoo kola we sigara çok içesim war ama tutuyorum kendimi sabahtan beri akşam çıkışta alim foliki gerçi ewde de war ama 8-9 aylık falan kullanmıyodum aldım duruyo ewde öyle taze alim ben

wbc 15.7 ref 5-12
hgb 12,6 ref 12-15
gran 75 ref 50-70
hct 32,3 ref 35-49
mch 33,2 ref 26-32
mchc 39 ref 32-36
p-lcr 10,6 ref 13-43

bunlar farklı olanlar

gözün aydın...doktora sordum..değerlerin iyiymiş..korkacak bişey yok..wbc hamileliklerde biraz yüksek olabilirmiş,sorun olmazmış ama kan değeri sınırda dedi..her gün 1 tatlı kaşığı pekmez içsin 4 aydada kan hapına başlasın dedi.

günaydınnn..kızzzz edoşşş anammm bebiş miii geliyoo nee ayy işallahhhh hadiiii eylül-ekimm anası sonbahar annesi olursun işallahhj kızzz darısı aybenle gülsümee

sedoş inanamıyorum ama sanırsam öyle kızlar beni ikna etmeye çalışıyo saolsunlar

süt iç tatlım
meyveye çok düşkün ol et ye hamur işinden kaç benim doktor böle dedi sigarada bir kaç hafta içecen hatta canın çok isteyecek kendine kızacaksın ama sonra bi bakacan aklına bile gelmiyor sakın inatlaşma sigara ile o zaman bırakamazsın kocanada söle bana sigarayla ilgili bişey deme ben kendim bırakacam de.

allah razı olsun canım ya ay nasıl sevindim anlatamam dedim kesin enfeksiyon var idrarda da bişiler çıkınca ohhh çok murluyum evde var pekmesin hemen içmeye başlayayım

dün dosyalarımı koliledim ama koli kaldırmadım sadece dosyaları koliye koyarken eğil kalk yaptım biraz belim ağrıdı saolsun çocuklar taşıttırmıyo bana şirketin tek bayan çalışanı olaraktan hihihihi ama bende onlar taşırken boş duramamdım utandım eyilip ittirdim :26:

isyan etme Allahın işine karışma...zamanı değil daha demek ki...olmasa benim olmazdı...Allahın hikmetinden sual olunmuyo..sen gönlünü ferah tut...bu sitede sabırla bekleyip te hamile kalmayan gördün mü???

ay bak sigara dediniz...nasıl canım çekti...zaten iştende çok bunaldım bugün,dosya dosya üstüne...ben bi mola vereyim..sigaramı çekip geliyim..

ay bak sigara dediniz...nasıl canım çekti...zaten iştende çok bunaldım bugün,dosya dosya üstüne...ben bi mola vereyim..sigaramı çekip geliyim..

bende hamileliğimde bıraktım gerçi pek tiryaki dğeildim ma kokusunda iğreniyorum şimdii hala da mide bulantım var ama eskisi gibi değil koku hassasiyetim çok ama işallahh ileride tekrar başlamam...:44:

isyan etme Allahın işine karışma...zamanı değil daha demek ki...olmasa benim olmazdı...Allahın hikmetinden sual olunmuyo..sen gönlünü ferah tut...bu sitede sabırla bekleyip te hamile kalmayan gördün mü???

aslaaaaaaaaaa isyan etmiyorum nazom tabi zamanı var Rabbim herşeyin hayırlısını biliyo ben sadece ne bilem işte hani tedavide gördüm bitki çayıda içitim birbuçuk yıl oldu diye dedim bide kafam dolu ruh halimi anlatamam bu stresle nasıl olsun diyorum
hayırlı zaman ne zamansa

hamiler çin takvimine baktınızmı cinsiyeti belli olanlar doğru çıkıyomu

haydi bu fasulya yedi buçuk lira
hem kaynasın hem oynasın

hadi canım yandan yandan severim seni candannnnnn
hoppah oturmayalım edoşun bebişi kutluyoruzz
hadeeeeeeeeeeee hop hop:118::118::118:

evettt canımm benimki doğru çıktııı bide sol kasıkta olursa kız sğada olursa erkekmişş benim minnik kızımda solumda doktr hep soluma bakıyoo

benim kızım hep sağımdaydı
ama şimdide sol kapalı sağ açık ben yine kız istiyorum yani erkek şansım dahamı fazlaabanada buay kız diğer iki ay erkek gösteriyo buay gittiğine göre hayırlısı bakalım Rabbim bilir

hayırlısııı canımm ya gerçekten öyle sabah eşime onu diyorum ya ksımet olmasaydı mahrum olasaydk geçen sene bu zamanlar nişanlıyken bak şmdi anne baba adayıyz dedim sende çok şükür yoksun değilsinn dünyalar güzeli kızın var

Göğsüm çatlamaya başladıı yaa sanki selülitde oluşmuşş istemiyorummm yaa ne yapsam badem yağıda kıllandırıyormuşş:84::84:

edoşşşşşşş nere gittin kızzzzzz bayıldınmı neeeeeee

Göğsüm çatlamaya başladıı yaa sanki selülitde oluşmuşş istemiyorummm yaa ne yapsam badem yağıda kıllandırıyormuşş:84::84:

bilmemki canım bende olmamıştı ama karın için önceleri vazelin sorada eşim eczaneden almıştı bi krem onu kullandım karnımdada hiç çatlak yırtık olmadı

ya siz beni delimi edeceksiniz...hala sağ sol muhabbeti yapıyosunuz..karşınızda benim gibi canlı bir delil varken..ben 19 yaşımda yeni evliyken kistten ameliyat edildim ve o kadar büyümüştü ki kistim hem sağ yumurtalığım hem de sağ tüpüm alındı..hiç korunmadığım halde 4 sene çocuğum olmadı ki bir sürü tedavi görmeme rağmen,tam ümidi kestim gebe kaldım.23 yaşımda kızımı kucağıma aldım.hamileykende dediler sol tarafla kızın olur ancak,öylede oldu..ama aradan 13 sene geçti..ve ben büyük Allahımın izniyle yine gebe kaldım ve bu sefer erkek..ikisinide sol tarafımda hissettim..halada solda..yani böyle bir bilimsel gerçek yok..cinsiyeti belirleyen erkekteki sperm,kadının bunda hiç bir rolü yok..çin takvimine gelince benim ikisindede tuttu ama inanmıyorum öyle şeylere..sonuçta alnımızda yazılanı yaşıyoruz..önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…